Alper Tuncel lazerlipoliz hastaları

Canım nasıl sonuç peki ameliyat sonrası sürecin nasıl geçti sarkma vs oldumu korse kullanımı kaç hafta vs bilgilendirir misin :)

Bir de en önemlisi kilonuzu özellikle bu iyileşme bitene dek korumalısınız

Canım nasıl sonuç peki ameliyat sonrası sürecin nasıl geçti sarkma vs oldumu korse kullanımı kaç hafta vs bilgilendirir misin :)
Sanirim ve bildigim kadariyla sarkma olacak hastalara laserlipoliz yapilmiyor. Yanlis mi biliyorum?

Merhaba canım birşeyi metak ediyorum alper bey hangi marka korse kullanıyor gerçi çok olmuş seninde ama hatırlıyor musun acaba :)

Arkadaşlar lazer lipoliz yaptirali 6gun oldu bugün agrim çok çok az şişlikler var bacaklarimda sonrasında kasintilarim başladı kliniği aradigimda hepsinin normal olduğunu söylediler ilgi alakada gercekten iyi. Ve şuan bile basenlerimin aldiği şekilden memnunum uç ay sonra sini düşünemiyorum sorularinizi cevaplayabilirim

emriyec1 öncelikle geçmiş olsun benim iç bacaklarımda gevşeme ve selülitli dalgalı bir görünüm var iç bacak üst kısmıda kalın 56 kg 170 boyundayım kilo vermeye dayalı sorunum şimdi bu erimeyip kalan ve dalgalı görünümde duran yağları lazer lipo ile aldırsam dahada gevşemesinden korkuyorum bu konuda bilgin varmı acaba

canım merhaba kaç kg ile aml oldun acaba?ben daha önce karın germe oldum ama hala 76 kg yum..yan sımıtler ve gobeğimden şikayetçiyim daha çok olmak istiyorum aslında ama muhtemelen kilo ver gel diyebilir..çok çok ağrıların oldu mu nasıldı süreç?yardımcı olursan sevinirim.

Merhaba boyum 1.62 73kg.ocak 2017 de lazer lipoliz yaptırmak istiyorum kocaeli izmit bolgesinde karın ,yan simit,bel,popo,bacak istiyorum..Bu şekilde yaptiranlar bilgilendirme yapabilirse çok memnun olurum ve ücret olarak ne kadar ödediniz.ayrıca hiper tansiyon hastasıyım sıkıntı yasarmiyim.

kesin karar verdim sömestr tatilinde tüm bacak liposection yaptıracağım alper beye yarın arayıp gün alacağım

Kızlar ben konuya açıklık getirmek istiyorum.

Lazer lipoliz - Alper Beyin sitesinde gördüğüm üzere- çok ince tığ gibi birşeyle, bölgesel uyuşturma ile yapılan bir işlem. tek ve küçük bir bölgeye lokal anestezi sonrası yapılıyor ve yağların vücuttan kendi kendine atılması söz konusu.

Bilmiyorum doğru mu anladım ve bu şekilde yaptıran var mı sitede??

Mesela benim göbeğimde çok hafif bir fazlam var. Bunun için lazerlipoliz olsam aynı gün çıkabiliyorum. Etkileri de sanırım yağ-ödem atıldığı için 1-2 ayda görüyorum.

Fakat basen, bel, göbek olmak istesem ve buradan alınan yağların dudak, popo gibi bölgelere geri enjekte edilmesini istersem bunda laser ya da vaser (bunların farkını da anlamadım) liposuction genel anestezi altında tercih etmem gerekecek.

Yanlışsam düzeltin lütfen kızlar.

Lazerlipoliz konusuna yeni daldım bir yerden sonra diyet filan kar etmiyor. Slimlipo konusunda bilgisi olanlan yazabilirler mi lütfen?

Merhaba geçmiş olsun bende bazenleri den şikayetçiyim, sonra durumunuz nedir acaba?

Sadece basen lokalle mi yapılıyor bilginiz var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…