- Konu Sahibi Sibella2014
-
Canım nasıl sonuç peki ameliyat sonrası sürecin nasıl geçti sarkma vs oldumu korse kullanımı kaç hafta vs bilgilendirir misin :)Selam arkadaşlar çok hızlı bir araştırma sürecinden sonra bugün ameliyat oluyorumçoook heyecanlıyım ve birazcık ta korkuyorum,3 doktorla görüştüm ve Alper bey de karar kıldım,umarım doğru karar vermişimdir,benim durumumda olan hastalarının resimlerini gösterdi,bence çok başarılıydı,umarım benim ameliyatım da başarılı geçer,lazerlipoda giriş delikleri daha küçük oluyormuş ve vasere göre daha kontrollü bir yöntemmiş,sizi sonuçtan haberdar etmeye çalışacağım eğer elime bilgisayar alabilecek durumda olursam,lütfen benim için dua edin,hepimizi çok seviyorum,bu arada karar vermemde yardımcı olan tüm arkadaşlara selamlar,sevgiler
Sanirim ve bildigim kadariyla sarkma olacak hastalara laserlipoliz yapilmiyor. Yanlis mi biliyorum?Canım nasıl sonuç peki ameliyat sonrası sürecin nasıl geçti sarkma vs oldumu korse kullanımı kaç hafta vs bilgilendirir misin :)
Merhaba canım birşeyi metak ediyorum alper bey hangi marka korse kullanıyor gerçi çok olmuş seninde ama hatırlıyor musun acaba :)Ben kısa sürede incelmeyi fark etmiştim canım ama tabi diyet ve spor çok önemli,onları sa ihmal etme,yarım st yürüyüş bile yeter,ben kola,ekmek,makarna,pilavı kestim ve şimdi bu beslenme şekline alıştım
Merhaba korsenin markasını öğrenebilir miyim acaba.Benim 3 ay dolmak üzere lazerlipo olalı,korseyi artık yarım gün giyiyorum,göbeğimde ciddi bir küçülme oldu,ama tam sonuç için henüz erken sanırım.
merhaba ne kadar ücret ödedin ?Ben sadece basenlerime yaptırdım canım,doğum yaptınmı?karın cildinde sarkıklık yoksa lazerlipo işe yarar bence,aşırı kilolu değilsin çünkü,zaten lazerliponun sıkılaştırma etkisi var,klasik lipo gibi değil.
Arkadaşlar lazer lipoliz yaptirali 6gun oldu bugün agrim çok çok az şişlikler var bacaklarimda sonrasında kasintilarim başladı kliniği aradigimda hepsinin normal olduğunu söylediler ilgi alakada gercekten iyi. Ve şuan bile basenlerimin aldiği şekilden memnunum uç ay sonra sini düşünemiyorum sorularinizi cevaplayabilirim
Liposection nasil bir teknik?kesin karar verdim sömestr tatilinde tüm bacak liposection yaptıracağım alper beye yarın arayıp gün alacağım
Merhaba geçmiş olsun bende bazenleri den şikayetçiyim, sonra durumunuz nedir acaba?Arkadaşlar lazer lipoliz yaptirali 6gun oldu bugün agrim çok çok az şişlikler var bacaklarimda sonrasında kasintilarim başladı kliniği aradigimda hepsinin normal olduğunu söylediler ilgi alakada gercekten iyi. Ve şuan bile basenlerimin aldiği şekilden memnunum uç ay sonra sini düşünemiyorum sorularinizi cevaplayabilirim
Sadece basen lokalle mi yapılıyor bilginiz var mı?Kızlar ben konuya açıklık getirmek istiyorum.
Lazer lipoliz - Alper Beyin sitesinde gördüğüm üzere- çok ince tığ gibi birşeyle, bölgesel uyuşturma ile yapılan bir işlem. tek ve küçük bir bölgeye lokal anestezi sonrası yapılıyor ve yağların vücuttan kendi kendine atılması söz konusu.
Bilmiyorum doğru mu anladım ve bu şekilde yaptıran var mı sitede??
Mesela benim göbeğimde çok hafif bir fazlam var. Bunun için lazerlipoliz olsam aynı gün çıkabiliyorum. Etkileri de sanırım yağ-ödem atıldığı için 1-2 ayda görüyorum.
Fakat basen, bel, göbek olmak istesem ve buradan alınan yağların dudak, popo gibi bölgelere geri enjekte edilmesini istersem bunda laser ya da vaser (bunların farkını da anlamadım) liposuction genel anestezi altında tercih etmem gerekecek.
Yanlışsam düzeltin lütfen kızlar.
Evet ücret konusunu bende çok merak ediyorummerhaba ne kadar ücret ödedin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?