Alper Bayraktar'a ameliyat olan var mı?

EznoRa

Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2015
19
2
45
Merhaba kızlar, aranızda Alper beye ameliyat olupta memnun olan yada olmayanlar yazabilir mi lütfen. Özellikle foto atarlarsa memnun olurum. Teşekkürler...

Yaklasik bi ay sonra gorusmem var alper beyle,ben de ameliyat olmayi dusunuyorum kendisine.fikirlerimi paylasirim gorusunce

Dr. Alper Bey'i ne bir tavsiye, ne de uzun bir araştırma sonucu bulmuş değilim. İnternette hakkın da yazılanları ve deneyimlerini okudum ve de kısa sürede kararımı verdim. Tek bir ön görüşmeylede güvenebileceğimi hissettirdi bana. Önemli olan da bu güveni hissettirmesi. Çünkü bıçak altına yatmak kolay değil. Burun ameliyatımdan çıktığımda doktorum ağrı olmayacak demişti, sahiden de ağrım yoktu. Uyandığım da baş ucumda da Dr. Alper Bey nasıl olduğumu soruyordu, ilgili bir doktor. Hasta için doktorun ilgisi de çok önemlidir. Hastane de bir gece kaldım. Gözlerimde morluk ve şişliklerim vardı. Doktorumun dediklerini harfiyen uyguladım. Gece gözlerime sıklıkla buz koymayı ihmal etmedim. Böylelikle gözlerimde morluklar ve şişliklerim azaldı. Kontrollerime de düzenli gittim. Şimdi nefes alış verişlerim eskisinden çok daha iyi. Belki çok uygun bir fiyat belirlemiyor ama unutmayın ki "ucuz etin yahnisi tatsız olur" Siz ne istediğinizi bilin, gerisini Alper Bey'e bırakın. Aynaya bakınca iyi ki Dr. Alper Bey'in deneyimli ellerinde burun ameliyatımı olmuşum diyorum. İnanan ve ilgilenenlere tavsiye ederim. Buradan yazıp altını çizmek istedim, tekrar tekrar ilginiz ve alakanız için çok teşekkür ederim Alper Bey.
Mina Ö.

Geçmiş olsun. Ameliyatınızın olumlu geçmesine sevindim. Böyle mutlu olan insanları gördükce bende mutlu oluyorum. İzninizle 1-2 soru sormak istiyorum. Ne kadar oldu siz ameliyat olalı, ne kadar ödediniz. Ha birde sakıncası yoksa 1-2 foto görme imkanım var mı :) çok şey istedim ama k.bakmayın lütfen.

Teşekkür ederim. Gerçekten çok daha mutluyum. Burun+dudak ameliyatı oldum. 8 bin ödedim. Tabi burun sorununa göre değişiyor ücret. Sorduğuna göre darısına başına inşallah.

Eveeeet alper beyle gorustum ve ameliyat icin gun aldim.kendisini tanimak ve fiyat almak icin gitmistim,ameliyata karar vermistim gitmeden.olusabilecek konplikasyonlari ve olumsuzluklari anlatiyo zaten.eger bunlari kabul ediyorsaniz ve kararliysaniz alper beyi tavsiye ediyorum.umarim pisman olmam ve sorunsuz bi ameliyat olur...

merhaba arkadaslar,

8 haziranda Alper bayraktar'a ameliyat olacağım.

yorumlarınıza ihtiyacım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…