Alp Kırşan baba oldu

Caddy

Guru
Pro Üye
28 Mart 2012
8.170
2.003
Alp Kırşan ve oyuncu eşi Zeynep Dörtkardeşler'in heyecanla bekledikleri oğulları dünyaya geldi.
alp_kirsan_bebek.jpg

TV8 ekranında "Yetenek Sizsiniz Türkiye" ve" 1 Alp 3 Çocuk" adlı programla seyirci karşısına çıkan Alp Kırşan baba oldu.

Geçtiğimiz yıl nikah masasına oturan Alp Kırşan ve oyuncu eşi Zeynep Dörtkardeşler'in bebek sevinci. Ünlü çiftin heyecanla bekledikleri oğulları bugün dünyaya geldi.

Geçtiğimiz aylarda "Aramızda Kalmasın" programına konuk olan Kırşan, "Bebeğimiz sağlıklı bir şekilde Bodrum'da dünyaya gelsin, büyüsün. Denizci olsun tek hayalim..." demişti.

kaynak: acunn

burak özçivitle çok yakıştırıyordum ben

Cok kilo almış kiz gercekten yaa neyse saglikli olsunlar da kilo verilir bende 17 kilo almistim

Hayırlı olsun ama inş köpeği kıskançlık krizlerine girmez rottlar genel anlamda pek çocukları sevmez hele ki sahibine deli gibi bağlıysa.

Bence son safhada normal kilosu bundan sonrası hem önemli olan :KK200: Allah mutlu etsin.

Alp Kırşan ve oyuncu eşi Zeynep Dörtkardeşler'in heyecanla bekledikleri oğulları dünyaya geldi.
Eki Görüntüle 1713442
TV8 ekranında "Yetenek Sizsiniz Türkiye" ve" 1 Alp 3 Çocuk" adlı programla seyirci karşısına çıkan Alp Kırşan baba oldu.

Geçtiğimiz yıl nikah masasına oturan Alp Kırşan ve oyuncu eşi Zeynep Dörtkardeşler'in bebek sevinci. Ünlü çiftin heyecanla bekledikleri oğulları bugün dünyaya geldi.

Geçtiğimiz aylarda "Aramızda Kalmasın" programına konuk olan Kırşan, "Bebeğimiz sağlıklı bir şekilde Bodrum'da dünyaya gelsin, büyüsün. Denizci olsun tek hayalim..." demişti.

kaynak: acunn
Ben Zeynep dörtkardeşleri tanıyamadım bile Allahım ben. Gebelik yokken kilo aldım demek gebelik olsa beni hiç tanımazlar.

X