Sivilceli Ciltler Aloevera ile hem saglik hem guzellik

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

SaFiNazZ

LR health & beauty
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2012
94
40
Merhaba arkadaşlar. Cilt problemlerine çözüm bulmak isteyenleri aloe vera içeren doğal Lr ürünleri ile tanıştırmak istiyorum :))

Lr Box setin içinden Aloe Vera Acil Durum Spreyi, Aloe Vera Konsantre Jel, Aloe Vera Propolis Krem çıkıyor ve bu ürünler pek çok cilt rahatsızlığında kullanılabiliyor:

1- Yara, yanik, carpma, vurma, burkulma, morarma : Sprey, konsantre ve propolis bu sirayla istenen ve ihtiyac duyulan sıklıkta kullanilir.

2- Kasinti, sinek isirmasi, cilt alerjisi : Sprey ve konsantre yeterli, istenen sıklıkta kasintiyi gidermek icin kullanilir.

3- Nasirlarda, topuk catlaklarinda : Gece yatmadan once sprey, konsantre ve propolis sirasiyla nasirli yada catlak bulunan topuk bolgesine uygulanip sonra corap giyilerek yatilir.

4- Ucuklarda : Propolis krem ucuklu bolgeye sıkca surulur, ozellikle ucuk cikacagini hissettiginizde uygularsaniz cikmadan sondurebilirsiniz.

5- Hemoroid : Konsantre jel aluminyum folyoya sıkılır ve fitil seklinde rulo yapilip buzlukta dondurulur ve sonrs fitil olarak kullanilir.

6- Cilt lekeleri, sivilce izleri, gunes ve hamilelik lekeleri : Sprey ve konsantre yalnizca geceleri bu sirayla surulup yatilir.

7- Ayak mantari, tirnak mantari : Microsilver ayak kremi oncesinde Sprey kullanilir.

8- Hafif egzamalarda : Propolis krem cok iyilestiricidir. Ozellikle eller su ve sabunla yada sogukla temas ettikten sonra propolisli kremi kullanmak cok etkilidir.

9- Sedef hastaligi : Sprey, konsantre ve propolisi bu sirayla kullanarak buyuk ilerleme kaydeden cok sayida insan var.

10- Pisiklerde: Propolis pisik kremi olarak kullanilabilir.

11- Yuz veya vucuttaki kilcal damarlar : Konsantreyi buzdolabinda sogutup uygulamak oldukca etkilidir.

12- El Kremi olarak: Propolis ozellikle asiri kuruluk problemi olan eller icin uygundur.

13- Sac dibi egzamalari: Microsilver sampuanla birlikte dus sonrasi sac diplerine sprey kullanmak da cok etkili ve rahatlaticidir.

Lr Health&Beauty 31 senelik bir Alman firması*Sağlık Bakanlığı izinliı*
Ürünler TC Sağlık Bakanlığının yayınladığı 5324 sayılı Kozmetik Kanunu ve Kozmetik Yönetmeliğinin izni ile ithal edilmektedir *
28 ülkede faaliyet gösteriyor ve bu ülkelerde tanıdıklarınız varsa direk sizin ekibinize dahil oluyor*
Arnavutluk, Belçika , Bulgaristan , Danimarka, Almanya , Finlandiya , Fransa, Yunanistan , İtalya , Kazakistan , Lüksemburg, Hollanda, Norveç ,Avusturya , Polonya , Portekiz, Romanya, Rusya , İsveç , İsviçre, Slovakya , İspanya , Çek Cumh.,Ukrayna , Macaristan, Güney Kıbrıs Rum kesimi
Kazanç Oranı
*250 pw olursanız %3
*500 pw olursanız %6
*1000 pw olursanız %9
*2000 pw olursanız %11 (ilk 3 ayın birinde toplam 2000 pw ve iki iş ortağı yapılırsa güzel bir saat hediyesi var. LR özel üretim.
*4000pw olursanız %14 (3 ay üst üste grubunuz 4000 pw olursanız glaxy s4 tablet hediye
*8000 pw olursanız %16 (3 ay üst üste grubunuz 8000 pw olursa samsung galaxy s5 telefon hediye
*12000 pw olursanız %21 ( 3 y üst üste grubunuz 12000 pw olursa opel Corsa veya Clio sizin altınıza iş aracı olarak veriliyor. Kasko , vergi ,bakım , kaza derdi yok
*24000 pw olursan %21 artı liderlik primi, miras bırakabilme 3 ay üst üste gurubunuz 24000 pw olursa Mercedes A180 kullanma hakkı
Her ürünün bir pw değeri var. Siz ve ekibiniz sattığınız her üründen pw ve %40 kar kazanıyor. Ekibinizle beraber yaptığınız bu çalışma sayesinde ayın 15 de o ayın cirosunun % lik dilimine göre prim kazanıyorsunuz*
Örneğin : 2000 pw iseniz grubunuzun satışından %11 nakit olarak banka hesabınıza yatıyor*
Diğer network şirketlerinden ayrılan özelliği bu. Siz bir başarı elde edince size çarşaf ,tencere vs hediye etmiyorlar.Ya da kendi ürünlerini size tekrar sattırmak için hediye etmiyorlar*
Üyelik ücreti var mı ?
Hayır yok. Sadece tek şartı kayıt olmak istediğiniz zaman %40 indirimli fiyattan 85 TL lik ürün seçmek kapıda nakit ,kredi kartı,havale veya şirkete mail order formunu göndermek*
ya da bunu iş olarak düşünüyorsanız 350 TL paketten kayıt olup (kapıda ödemesi yok ) anlaşmalı kredi kartlarına taksit veya şirket hesabına havale yapıp kayıt olabilirsiniz*
Üyeliğiniz ne zaman biter ?
En son fatura tarihizden itibaren 1 sene sonra biter. Bu süre de satış yapmak , ürün almak gibi bir zorunluluğunuz yok. Eğer kaydınızın devam etmesini isterseniz 1 sene bitmeden en az 50TL lık alışveriş yapabilirsiniz*
Bu işin riski var mı ?
Siz bir dükkan açmaya kalktığınız da ,vergisi , kirası ,elektiriği ,personeli , malzemesi , dekoru ,vs için bir bütçe gerekir.İlk bir süre boyunca eğer ekonomi piyasası iyi olursa , satışınız iyi olursa, devamlı müşteriniz olursa. 1 senenin sonun da yaptığınız borcu çıkartırsınız. Ama bunun için düzenli olarak işe gitmeniz , düzenli satış yapmanız , kendinizi geliştirmeniz , hasta olmamanız , veya çevreniz de olumsuz herhangi bir gelişme olmaması gerekiyor.
Riskiniz çok.
Lr da en büyük riskiniz ve masrafınız 85 TL veya 350 TL paketten marketten alışveriş yaptığınız gibi ürün almak .Yani en büyük riskiniz denememek
Lr da nasıl para kazanırım ?
Eğer gerçekten bunu iş olarak düşünüyorsanız. Kendinizi geliştirmeniz için seminerlere , eğer çocuklarınız veya başka sebepten dolayı katılamıyorsanız kapalı gruplarımız daki videoları izleyebilirsiniz..Bunu bir dükkan açtığınız gbi düşünün ve her gün ya da zamanınız oldukça insanlara işinizi anlatın.
İlk süre zarfında para kazanamayacağınızı bilin.Çünkü insanlar 1-2 denemeyle ya da başarısızlıkta işi bırakıyorlar.Yaptığınız her iş ortağı sizin gibi iş olarak düşünmüyor. Sadece ürünleri indirimli almak isteyenler de olabiliyor. 12000 pw lik seviyeyi 2 ay üst üste yaparsanız ücretsiz Almanya eğitimine katılabiliyorsunuz.Sadece pasaport sizden*
12000 seviyeye çıktıktan sonra satışınız hariç priminiz 1000 TL üstüne çıkıyor. Yani 12000 seviyeye çıkana kadar siz bir stajyersiniz *
LR da direkt üye ekleme sınırı var mı ?
Hayır yok. İsterseniz direkt size bağlı çalışan istediğiniz ülkeden , Türkiyenin her yerinden 100,200 ,1000 kişiyi kayıt yapabilirsiniz. Bunların her birinin ve alt ekiplerinin pw si ne ise direkt size yansır.

Lr değer katar ... kendini görün arkadaslar :)

Eklentiler

• FB_IMG_1472742228079.jpg
    FB_IMG_1472742228079.jpg
    80,3 KB · Görüntüleme: 193
Cilt sorunlariniz icin yazarsanız tavsiye edilebilegim çözüm yöntemleri var arkadaslar :)

BİR DOKTORUN GÖZÜYLE ALOEVERA
Uzm. Dr Özkan Devran

Aloe vera ile tanışmam eşimin aldığı acil durum spreyi adlı ürünle oldu. İlk gördüğümde inanmayarak gülmüştüm. Ama kızım yatakta oynarken geriye doğru düşüp kafasını gardolabın altındaki künt kısma vurduğunda büyük bir sürpriz ile karşılaştım. Kızımın kafasının arkasında saniyeler içinde kocaman bir şiş oluştu. Eşim spreyi sıkarken ben de muayene etmeye çalışıyordum . Sonra dakikalar içinde şişin küçülüp yok olduğuna gözlerimizle tanık olduk. Bunu açıklayacak şeyler bulmaya çalıştım. Ama başka bir gün kızımı koltuk altından kocaman bir arı soktuğunda, kızımın gövdesindeki kocaman iğnenin giriş deliği ve aniden şiş olduğunu görüp paniklediğimizde spreyi tekrar kullandık. Dakikal sonra ne şiş, ne de iğne izi kalmıştı. Böylece aloe veraya merakım başladı. Ve okumaya başladım. Amerika’da FDA’nın (ilaçlara ruhsat veren kurum) AİDS tedavisinde aloe veraya onay verdiğini görmekle ilgim daha da arttı. Öğrendiklerimi sizlerle de paylaşmak için bu yazıyı hazırladım.

Aloe veranın anavatanı Afrika olup buradan tüm dünyaya yayılmıştır. Binlerce yıldır bu bitkinin farklı kültürlerde (eski mısır, roma, yunan, çin) tedavi ve güzellik amacıyla kullanıldığı bilinmektedir. Bu kültürlerde birçok farklı şekilde adlandırılmıştır; yanık bitkisi, cennetin asası, yaşam bitkisi vb…

Aloe vera yaprağının üç katmanı bulunur. Dış koruyucu katmanı antrakinonlar denilen daha çok kabızlıkta ve ağrı şikayetlerini dindirmede kullanılmış olup, en içte bulunan öz suyunda ise zengin mineral , vitamin, aminoasit ve şeker molekülleri bulunmaktadır. Bitkiden alınan aloe vera jelinin sadece %1’inde bu faydalı elementler bulunurken %99 ‘unu su oluşturur. Aloe vera etkisini içerdiği 75’den fazla maddenin birlikte çalışması ve birbirlerinin etkisini arttırmasına borçludur. Bu yüzden kimyasal yollarla üretilemez ve aloe vera jeli ve suyunun üretimi için bitkinin kullanılması zorunludur. Bu etkiyi arttırmak için aloe vera jelini konsantre forma getirerek pazarlayan firmalar mevcuttur.

Aloe vera etkisini 2 temel yolla gösterir. Cildimizden ağzımıza, mide ve barsaklarımıza kadar epitel denilen hücreler bulunur. Bu hücrelerde yaralanmalar, yanıklar , ülserler oluştuğunda ,Aloe vera bu hücreleri yeniler, ağrıyı azaltır, yaralarda yeni damar oluşumunu (anjiogenez) arttırır. Bu nedenle yara iyiyleşmesini hızlandırır. Yara iyileştikten sonra skar dokusu (yaradan geriye kalan iz) oluşmasını azaltır. Radyoterapiye bağlı yaraların iyileşmesine yardımcı olur.

Bir diğer etki yolu vücudumuzun mikroplarla savaşmasını sağlayan bağışıklık sistemini düzenlemek- tir. Aşırı reaksiyonları azaltırken, mikroplara veya virüslere karşı az bağışık yanıtı arttırır (immunomodülatör etki). Bu etkiyle SEDEF (psöriazis), EGZEMA gibi cilt hastalıklarını, ASTIM- ALLERJİK RİNİT gibi solunum yolu hastalıklarını, AİDS ve DİYABET (ŞEKER HASTALIĞI ) gibi bağışıklık sistemi ile ilgili hastalıkları iyileştirici etkileri olduğu görülmüştür.

ANTİMİKROBİYAL, ANTİFUNGAL, ANTİVİRAL etkileri kanıtlanmıştır.

Ciltteki fibroblastları uyararak kollajen ve elastin üretimini arttırararak CİLDİ GENÇLEŞTİRİR. Ayrıca içinde saponinlerle daha nemli ve temiz bir cilt oluşturur.

YAŞLILIKLA birlikte ciltte biriken melanin pigmentine bağlı LEKELER oluşumuna engel olmaya ve oluştuktan sonra azaltmaya , hatta bazen yok etmeye yardımcı olur.

ZONA hastalığına bağlı ağrıları , migren ağrılarını , artrit denilen eklem iltihaplanmasına bağlı ağrıların giderilmesinde etkilidir. MENS ağrılarını azalttığı bildirilmiştir.

Huzursuz bağırsak sendromunda (irritabl kolon sendromu) şikayetleri belirgin azalttığı belirtilmiştir. Ancak bu hastalarda antakinon, alonin yüksek dozda içeren ürünler kullanılması önerilmez.

ASTIMLI hastaların %50’Sinde alo vera jeli uzun süreli kullanımında şikayetlerinin belirgin azaldığı, kendilerini çok daha iyi hisettikleri, bazılarının ilaç kullanımına ihtiyaç duymadıkları belirtilmiştir.

ŞEKER (DİYABET) hastalarında insülin salınımını arttırarakkan şekeri düzeyini düşürdüğü, KALP- DAMAR sisteminde dolaşımı arttırdığı , KOLESTEROLÜ DÜŞÜRDÜĞÜ saptanmıştır.

Epitel yenilenmesini arttırıcı , bu şekilde yara iyileşmesini hızlandırıcı etkisi nedeniyle mide ülserlerini ve reflüye bağlı yanma şikayetlerini tedavi edici etkileri belirtilmiştir.

Düzenli aloe vera jeli kullanıcılarının kendilerini çok daha iyi ve enerjik hissettikleri, YORGUNLUK ve VÜCUT AĞRILARININ azaldığı kullanıcılar tarafından onaylanmıştır. Bu etkilerini içerdiği zengin mineral , antioksidan vitamin ve bağışıklık sistemini düzenleyen şeker yapılarına bağlı olduğu düşünülmektedir.

KANSER koruyucu (tümör protektif etki) ve kanserli hastalarda tedaviye yardımcı etkileri (antitümör etki) hakkında bazı veriler olmakla birlikte bunlarla ilgili çok ciddi ve detaylı araştırmalara ihtiyaç vardır.

Aloe vera bitkisinin içerdikleri şu şekilde gruplandırılabilir;

Vitaminler:K ve D vitamini haricinde diğer tüm vitaminler için zengin bir kaynaktır. Özellikle antioksidan vitaminler olan A,C,E vitaminlerin, bolca içerir. Az miktarda B12 içerir.

Mineraller: Kalsiyum, sodyum, potasyum, manganez, magnezyum, bakır, selenyum, çinko ve krom içerir.

Enzimler: İçerdiği bradikinaz enzimi ile ağrı duyusunu azaltırken, lipaz ve proteazlarla hazımı kolaylaştırır

Şekerler: İçerdiği mannoz ve glukomannan bağışıklık sistemini düzenler (immunomodülatör etki) Bu etki hastalıkların tedavisinde ve özellikle sedef hastalığı gibi bağışıklık sistemi doğrudan ilgilenen hastalıkların kontrolünde önemlidir.

Antrakinonlar: Barsak hareketlerini arttırarak lavman etkisiyle kabızlık sorunlarında kullanımı uzun yıllardır bilinmektedir. Antimikrobiyal ve analjezik etkileri mevcuttur.

Aminoaistler: Vücudumuzun ihtiyacı olan olan 22 aminoasitin (proteinlerin yapıtaşı) 20’Sini içerir.Yara iyilelmesinden enzim sentezine, metabolizmanın birçok alanında temel ihtiyaç olan bu maddelerin karşılanmasını sağlar.

Aslında çok daha fazla şey yazılabilir Aloe vera hakkında. Herkesin anlayabileceği ve faydalanabileceği bir kaynak oluşturmak istedim. Ama bu yazılanlardan çok daha önemli olan insanların deneyimleridir. Ben kendi deneyimlerimin bir kısmını paylaştım . Şu ana kadar da aloe vera kullanımı hakkında negatif bir geri bildirim almadım. Bu yazıdan faydalanacağınızı umuyorum.h

Saygılarımla…

Uzm. Dr Özkan Devran ( ALINTI)

LR VE VİTİLİGO HASTALIĞI
Vitiligo Tedavisinde kullanacağınız ürünler: 1- Aloe Vera Sivera İçecek bu içeceğin ısırgan otlu olanını tavsiye ediyorum. Bu içecek içeriden cildiniz için mücadele eden ve içerisinde cilt için en faydalı vitaminlerin yer aldığı harika içecektir. Günde 3 ölçek aç karnına içmeniz gereklidir. 2- Aloe Vera Dermaintense Krem bu kremi de Vitiligo olan sorunlu leke bölgelerine iyice yedirerek sürmelisiniz. Bu ürünü de günde 2 kere kullanmanız gerekmektedir. 3- Aloe Vera Acil Durum Spreyi bu spreyi tonik olarak kullanacaksınız ve ilk kullanacağınız ürünlerden birisidir. Lekeli bölgeye kremlerinizi sürmeden önce sıkacaksınız ve yayacaksınız 40 saniye cildinizde durduktan sonra diğer kremlere geçebilirsiniz.
Kısacası,
Aloe Vera Sivera İçecek (ısırgan otlu)
Aloe Vera Dermaintense Krem
Aloe Vera Acil Durum Spreyi bu üç ürün düzenli olarak kullanıldığında Vitiligo hastalığında gözle görülür iyileşme kaydedildiği gözlenmiştir.

Arkadaşla r merhaba, koltuk altı kokusu ve terlemesi için aloe vera içeren doğal bir urun olan Lr in roll önünü tavsiye ediyorum.çok etkili bir yöntem. Ayrıca koltuk altı kararmsina karşı etkili olduğu gibi var olana koltuk alti kararamasini da çöZüyor rengini açıyor. Ağır koltuk alti kokusuna isemicrosilverli roll onu tavsiye ediyorum. Buda gümüş iyonlari içeryor. Aluminum turevleri icermez paraben icermez. Dermatest onaylidir.

Aloe vera box set
Kutunun icinde 3 tane ürün mevcuttur.
✔️1. Aloevera Acil Durum Spreyi
✔️2. Aloevera Concentrate 100ml.
✔️3. Aloevera Propolis Cream 100ml.

Kullanim alanlari ise su sekildedir,
Gunes yaniklari, kaynar su yanmalari, yaralanma, dusme, carpma, burkulma, morarma, ates, sinek bocek isirigi, ucuk, gozenek sıkılastirma, akne, goz alti kararmasi, tirnak batmasi, seytan tirnagi, topuk catlamasi, dirsek ve dizlerdeki kararmalar, tras ve agda sonrasi rahatlama, antibakteriyel, iltihap giderici, tahrislerde, pisik, mantar, et benleri, sigiller ve daha bir çok şey...

Bebekli ve çocuklu annelerin mutlaka elinin altinda bulundurmasi gereken çantasında n eksik etmemesi gereken bir set!

Ayrintili bilgi icin ozelden mesaj yolu ile bana ulaşabilirsiniz :)

Zeitgard 1 cilt temizleme cihazımız fırcalarının her birinin ucunda micro gümüs iyonları mevcut olup kendi losyonlariyla kullanildigi zaman cildi 10 kat derinlemesine temizler, dermatest onaylidir diger cilt temizleme cihazlarindan tek farki osilasyon sisteminde calisiyor cildi tahris etmiyor.

Biz Network Marketing yapıyoruz..
Bir nevî "Tavsiye et, kazan "şeklinde özetleyebiliriz.. Ve biz bu işi Avrupa'nın en büyük ve ödüllü firmalarından biri olan LR HEALTH & BEAUTY SYSTEMS ile yapıyoruz..
Siz duymadınız diye şirketi yeni kuruldu sanmayın. LR 31 yıllık bir firmadır.
Dünya'nın sayılı laboratuvarlarından onaylıdır. Bunlardan biri Dermatest olup pek çok reklamda görmüşsünüzdür ismini.
LR hakkında pek çok ön bilgi paylaşımlarımızdan edinmişsinizdir. Burada daha çok tereddütte kaldığınız konulara değinmek istiyorum.

LR da üyelik ücretsizdir. Sadece ürün alıp üye olursunuz.. İster hazır ve en avantajlı paketi alırsınız ister en az 85 tl lik ürün seçip başlarsın. İllaki diş macunu, şampuan filan kullanıyorsun.. Onları seç başla canım nolacak sanki

Satış zorunluluğu yoktur.. Sadece kullanıcı olabilirsiniz.. Yani ihtiyaç halinde sanal marketinize girip dilediğiniz ürünü alır çıkarsınız.. Kimse sizi sipariş vermeye veya üye yapmaya zorlamaz..

İstediğiniz zaman üyelik iptali yapabilirsiniz.. Veya 1 sene boyunca aktif olmazsınız üyeliğiniz düşer..

Siz üye oldunuz diye kimse sizin küçük paketinizden dolayı milyonlar kazanmaz. Bu üyelikle kazançlı olan SiZ olursunuz.. Dünyaca ünlü markalarla aynı kalitede ama daha ucuza sunulan ürünleri, üyelik indirimi ile alır kâra geçersiniz.. Kendinize yaptığınız en büyük iyilik olur.

Hesaplar kapalıdır. Sizin verdiğiniz siparişi sizden başka kimse görmez, bilmez müdahale edemez.. Dolayısıyla diğer firmalarda yaşadığınız -Eve haciz geldi, hâlâ borç ödüyorum - sıkıntısını yaşamazsınız.. Ne aldıysanız onu ödersiniz

Ödemeler peşindir. Şimdi al 1 ay sonra öde gibi bir durum söz konusu değil.. Almanlar her konuda olduğu gibi bu konuda da çok disiplinli .. Parayı veren düdüğü çalar

Stok çekmek yasaktır.. Dolayısıyla ürün çektim de satamadım elimde kaldı sorunu yaşamazsın.. Stok çekmediğin için de diğerleri gibi pazarcılık veya pazarlamacılık yapmazsın ..

Katalogçuluk da deme.. Benim kataloğum özeldir.. Gözünü kapatıp ürün seçemezsin.. Muhakkak ürün bilgin olması gerekir.. Yaklaşık 40 kişiye katalog dağıttım ısrarları üzerine, hiç biri de sipariş toplayıp dönmediler. Burada sadece fiyatlar var biz nasıl katalogdan ürün satçaz dediler.. İşimizin satış olmadığını böylece yaşayıp gördüler

Üye yapmak zorunluluğu yok.. Canın ister yaparsın. İstemez yapmazsın.. Bu konuda ben dahil hiç bir sponsor sizi zorlamaz. Rahat olun

Üye olduğunuzda kataloglar ve şirket kitapçıkları hediye gelir.. Bu konuda TR de olanlar daha şanslı. Yurtdışında hepsine 29€ veriyorlar.. Ama onların da kartları neyin var bizde de o yok meselâ..
Aldığın ürünleri kullan, memnun kalirsam tavsiye edersin.. Tavsiye ettikçe kazanırsın,üye yaparsan daha da çok kazanırsın.. Şirket tüm bu iyiliklerini boş bırakmaz. Elbet karşılığını alırsın.. ✌

Üye olurken kişisel bilgilerini alıp üye yapıyoruz.. Ben TC vermem filan deme. Tüm marketlere, kargoya, internet sitelerine veriyorsun zaten kimi yiyon CIA veya FBI ajanı filan değilsen sorun olmaz Olsa da renk olur fena olmaz hani

Yapamam diyorsan kesin yaparsın.. Hatta 10 aya kalmaz Mercedesini alırsın.. Lütfen bana gelirken yapamam de. Bu bir totemdir çok da ciddiye alma Fakat yapması da zor değil hani.. Zaten herşeyi herkese tavsiye ediyorsun, sadece markayı değiştirip LR diyeceksin.. Hayatın alt üst olmayacak yani.. Deveye hendek atlatmıyoruz.. ✌

Yani göründüğü kadar zor değil.. Bir kereliğine deneyebilirsin.. Denemekten ne kaybedersin? Hiç mi yeni birşey denemiyorsun allaasen... Hiç mi aldığın birşeyden pişmanlık duymadın.. Bunu da al bir dene beğenirsen devam edersin.. Beğenmezsen almazsın biter gider. Dünya'nın sonu değil yani.. Kapınıza polis dayamayız merak etmeyin

(Alıntı)

Risksiz Ticaret Yapmak Mümkünmüdüt
Cevrenizdeki 8 arkadaşınıza bu Paketi önerdiğinizde
2000 Puaoluyorsununuz
Saat kazanıyor ve hesabınıza yaklaşık 200 tl yatıyor
Bu İşi 8 arkadaşına öğrettiğinde
16000 Puan olur Telefon kazanır ve Araba yı hak edersin

Hesabına da yaklaşık 1800-2000 TL arası Prim yatar
yapan Nasıl Yapıyor dersen
Sende yaparsın...
Ürünlerin günlük hayatta kullanılıyor olması ve kalitesi İşimizi kolaylaştırıyor...
Teslimatı ve Ödemesi zaten Firma hallediyor
Bize Kalan teklifi sunmak ...
30 kişiden 8 i Kabul ediyor
Peki ya SEN⁉️
Bana mesaj atarak iletişime geçebiliriz.

Arkadaşlar Lr firması ve ürünleri şrffaftir. Araştırın her şey ayan beyandir. :) sonra eğer bu işin içinde olmak isteyen ya da soru sormak isteyen varsa ben buradayım ozel den bana mesaj atabilirler. Telefonlarını da yazabilirler ben size dönerim... lütfen on yargılı olmdan bir araştırın ... :)

Birazda Zeitgard 2 den bahsedelim o halde
İnanılmaz bir şekilde kırışıklıkları ütüleyen, “yaninda botoksta neymis?” diyeceginiz, düzenli kullanılırsa KALICI Sonuçlar veren ve şuan dünyada muadili yani benzeri olmayan tek cihazdır
Yeterince açık oldu dimi
Biz bu cihazla stok yetiştiremiyoruz haberiniz olsun.. Lr'cılar bilir günlerdir stok beklediğimizi, geldiği gibi bittiğini .
Yani demem o ki almayı düşünüyorsanız hiç beklemeyin hemen stok sırasına girelim malum kalmıyor ...

Şenay Y. (Alıntı)

X