Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları
Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
Kızlar merhaba, çok tatlı bir derdim var.
Bir arkadasım bana gecen yıl sarı sabır olarak da bilinen aloe vera bitkisi hediye etmisti saksısında. Cilde iyi geliyormus kopar kopar sür dedi, bu cümledeki imayı da sezmedim değil
ama ben kıyamadım o da masallah yavru verdi de verdi saksıdan dolup taşıyor neredeyse
Şimdi ben artık kullanmak istiyorum bu bitkiyi. Ama nasıl kullanılır hic bir fikrim yok. Yenilir mi sürülür mü ne yapılır bilemiyorum.
Sivilce ve siyah noktalarım var onlara iyi geliyorsa kalkıp iki göbek atıcam.
Ama yok faydası olmaz derseniz de nasıl degerlendirebilirim bu bitkiyi? Nasıl etkileri vardır? Ne biliyim yemege katılır, yaşlanma etkilerini geciktirici oluur, yağlı cildi yaglandırmadan nemlendirmesi oluur, aman tanrım beni marilyn monroe yapabilitesi oluur
Engin tecrübe ve bilgilerinize güveniyorum. Hadi göreyim sizi kızlar
la la la la.......
Pro Üye
Ibrahim saracoglunu dinledim deri hastaliklarinda kuaniliyormus direk suynu yuzunuze surmeyin kuvvetlu olur alerjen etkisi olabilirmis olculu bir sekilde kreme karistirabilirmis ki olcusu ne orasi mechul....
Ibrahim saracoglunu dinledim deri hastaliklarinda kuaniliyormus direk suynu yuzunuze surmeyin kuvvetlu olur alerjen etkisi olabilirmis olculu bir sekilde kreme karistirabilirmis ki olcusu ne orasi mechul....
Hay allah internette o kadar fazla bilgi var ki, hangisine inanmalıyım bilemiyorum. Deneyenlerden öğrenmek istiyorum o yüzden
"Kafayi duvara toslayan emoji"
Kayıtlı Üye
Ben aloe vera jelinin hastasiyim son bi kac aydir. Bi kutu icinde 98% aloe vera icerik jel satin aldim. Cok cok memnunum. 10 senedir aradgim sivilceler dermanimi buldum. Konu acmistim bi kac hafta once bunla ilgili. Bak derim.
Ben aloe vera jelinin hastasiyim son bi kac aydir. Bi kutu icinde 98% aloe vera icerik jel satin aldim. Cok cok memnunum. 10 senedir aradgim sivilceler dermanimi buldum. Konu acmistim bi kac hafta once bunla ilgili. Bak derim.
Ayy bakayım o zaman ben de bi. Ama ben direk bitkinin icindeki jeli kullanmak istiyorum. Bir sey farkeder mi acaba
Kayıtlı Üye
Ben bi ara cok aramistim videolara felan bakmistim. Bazilari direk bitkiyi kesip, yesil deriyi kesip yuzune suruyor, bazilarida jelin cok keskin oldugunu soyluyor. Ben direk yuzune surenleri daha cok gordum. Bilemiyorum. Ama bana sorarsan bendeki 98% aloe vera jeliyle sendeki 100% aloe vera pekte farkli degil. Bi sorun gormuyorum. Actgim konumda aloe vera rutinimi adim adim anlattim. Halada cok memnunum ve gecen gun indirimde diye 3 paket birden aldim. Bi bak sen canim.
Ben bi ara cok aramistim videolara felan bakmistim. Bazilari direk bitkiyi kesip, yesil deriyi kesip yuzune suruyor, bazilarida jelin cok keskin oldugunu soyluyor. Ben direk yuzune surenleri daha cok gordum. Bilemiyorum. Ama bana sorarsan bendeki 98% aloe vera jeliyle sendeki 100% aloe vera pekte farkli degil. Bi sorun gormuyorum. Actgim konumda aloe vera rutinimi adim adim anlattim. Halada cok memnunum ve gecen gun indirimde diye 3 paket birden aldim. Bi bak sen canim.
Baktım evet yorum da yazdım. :) ben de bir kere sürdüm bir sıkıntı cıkmamıstı
Bazıları her gün 1 bardak aloe vera suyu içiyorlar cilt güzelliği için. Bulsam ben de yapacağım
Şurada yapılış tarifi var.
http://sizdeduyun.com/evde-aloe-vera-suyu-hazirlama/
Aa direk içmeyi bilemiycem ya. Müshil etkisi de varmıs çünkü. Allah korusun güzellesicem derken.....
Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
aa sarı sabur bende taşı var onun ezip bala karıştırıp yemiştim çok acıı
hepatit (b)liyim 1 kgya 1 çay kaşığı tozunu katmıştım ve çok şükür o zaman değerlerimi düşürmüştü
aa sarı sabur bende taşı var onun ezip bala karıştırıp yemiştim çok acıı
hepatit (b)liyim 1 kgya 1 çay kaşığı tozunu katmıştım ve çok şükür o zaman değerlerimi düşürmüştü
Çok geçmiş olsun :) sanırım yemekten baska seylere bakmam lazım benim
Kayıtlı Üye
Aloe veraya tuketimde dikkat etmeli diye okumustum. Bitkiyi kestiginde ilk once icinden sarimsi bi sivi cikarmis. Sonradan renksiz bi jel gelirmis. O sarimsi sivi zehirliymis diye okumustum.
Aloe veraya tuketimde dikkat etmeli diye okumustum. Bitkiyi kestiginde ilk once icinden sarimsi bi sivi cikarmis. Sonradan renksiz bi jel gelirmis. O sarimsi sivi zehirliymis diye okumustum.
Bunu bilmiyordum dikkat edeyim :)
Rabbime şükür 🤲
Kayıtlı Üye
Hamilelik durumu varsa kullanilmasi tavsiye edilmiyor, arastirin iyice bi
Hamilelik durumu varsa kullanilmasi tavsiye edilmiyor, arastirin iyice bi
Ay daha yok öyle bir durum
arastırıyorum bakalım :)
Bizde de var aloe vera bitkisi, ilk aldığımızda bir iki yaprağını koparıp cildimize sürmüştük jelini ama koparılan yapraklar çürüdüğünden bitki ölecek diye bir daha kullanmadık. Bende merak ediyorum nasıl faydalanmalıyız acaba?
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
Merhaba aleo vera yi nasıl kullandınız , bende içindeki jel yüze suruluyormus diye duydum ne kadar dogrudur acaba. yara yanık izlerine iyi geliyormuş yenileyici özelliği varmış ama kullanan biri olsa da nasıl yapıldığını ogrensek
Ben sicak suyun icine katip iciorum
Bide mesela direk surebilirsin alerji yapmaz sinek filan isirigi dahil bi cok seye iyi geliyor ...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
Suyla hafif inceltip sürebilirsin. İçindeki Jeli kreme katıp buz dolabında saklayabilirsin. Direk sürme tahriş yada alerji olabilir. Ben kaşındıö baya sürünce
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
Bende bugün bi çok şeye iyi geldiğini duydum karışım hazirlayanlar varmış ama nasıl hazırlanıyor ne kadar süre saklanır . Siz direk yüzünüze sürerek kullandinizmi
Tuuba890