gitti gidiyor'dan alışveriş yaparım sürekli önce parayı ödersin para gitti gidiyor havuz hesabına aktarılır e tabiki parayı ödediğin zaman taksitlendirme yapabilirsin daha sonra değil sonra ürün eline ulaşır 3 iş günü içerisinde beğenirsen onaylarsın paran havuz hesabından satıcıya aktarılır yok beğenmez ve onaylamazsan para senin hesabına geri iade edilir.Merhaba arkadaşlar, internetten yüksek fiyatlı bi ürün aldım normalde taksitle alınamıyordu. Hsbc advantage karta alo taksit yaptıracaktım. Alo taksitte 100 tl ve üzeri tek çekim harcamalarda extre kesilmeden taksitlendirme yapılabiliyor. Daha önce kullandım. Az önce baktım dönem içi harcamalarda görünüyor ama yanında taksitlendir seçeneği görünmüyor.. Gittigyrdan aldığım için ürünü onayladıktan sonraki iş günü para aktarılacak diye yazıyor yani bu gün 5 e kadar aktarılacakmış.. Bu konuda detaylı bilgisi olan var mı? Para aktarıldıktan sonra mı çıkacak taksitlendir seçeneği acaba? Başka bir harcamamın yanında görünüyor taksitlendir diye.. Akşama kadar belli olur sanırım. Bilgisiolan var mı?
gitti gidiyor'dan alışveriş yaparım sürekli önce parayı ödersin para gitti gidiyor havuz hesabına aktarılır e tabiki parayı ödediğin zaman taksitlendirme yapabilirsin daha sonra değil sonra ürün eline ulaşır 3 iş günü içerisinde beğenirsen onaylarsın paran havuz hesabından satıcıya aktarılır yok beğenmez ve onaylamazsan para senin hesabına geri iade edilir.
ama satın almadan önce taksit seçebilirdiniz size dedim ya satın aldıktan sonra taksitlendirme yapılmaz diye.Tek yapmanız gereken banka ile görüşüp borcunuzu banka tarafından taksitlendirmektir.Para satıcıya aktarıldı diyor ama yine alo taksit çıkmamış.. Niye böyle oldu ki ya..
ama satın almadan önce taksit seçebilirdiniz size dedim ya satın aldıktan sonra taksitlendirme yapılmaz diye.Tek yapmanız gereken banka ile görüşüp borcunuzu banka tarafından taksitlendirmektir.