Alnmdaki izgiler

mavigul37

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2008
8
0
meraba arkadaşlar benim sorunum alnım. alnımda alnımda boylamasına oluşan çizgiler önceleri önemsememiştim ama giderek daha derin olmaya başladılar. Aynaya her baktığımda dikkatimi geçen ilk onlar oluyor. Kırışıklıklar için bir sürü kremler var ama onları kullanmak istemiyorum. Bitkisel birşeyler yapmak istiyorum Bunun için bildiğiniz bişeyler varmı? Yardımcı olursanız sevinirim.

benimde sorununm aynı denedinizmi kızlar siz bu karışımı daha 25 yaşındayım ama alnımda çizgiler var

alın mimik çizgileri olduğu için yok etmek göz çevresindende zor, çünkü mimklerimizi değiştiremiyoruz

benimde alnımda bi tane uzun çizgi başka kırışıklığımm yok.bunun yaşla alakası bence mimik çizgisi heralde

buna bildik bir krem yada doğal bir maske ile çözüm bulan vamı acaba benimde yaşım 32 ve alın bölgemde cok inceden çizgileri oluşmaya başladı lütfeennnnnn yardımmmm

yaş mayayla sütü karıştır,20 dk beklet
haftada 2 kez bu maskeyi yap.cildi gerginleştirir

0.5 mm lik dermaroller yapın.. benim 2 seansım ve çizgileri yook ediyoo alındakii.. ardından nemlendirici bişey sürün doğal içeriklii.. 1o günde 1 defa uygulayın..

Alındaki mimik çizgisiyle kaş arasındak, mimik çizgisi olduğundan yaşlı gösteryr insanı. Ama bence çözümü var. Benim problemim de kaşlarım arasındaki çizgi. Kaşlarımı farkında olmadan da çatıyorum. Güneş görünce özellikle. bunun için bir krem biliyorum ve düzenli şekilde kullandığımda kaşlaımın arasındaki çizgi baya azaldı. Avon anew kremlerinden 30 yaşüstü olanı öneririm. Bu krem aynı zamanda alındaki izgileri de gerçekten azaltıyor tavsiye ederim.

Jurlique diye bir marka var bu markanın Gece Bakımı kremi süper şekilde çizgilerin görünümünü azaltıyor. mutlaka denemelisiniz. hem de fiyatı strawberry de 115 TL civarında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…