Saç Kesim Şekilleri alnın üstündeki kısa saçLar (yardımmmmmm)

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

melekkk__

Guru
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2009
1.391
222
323
39
Balikesir
kıslarr kıslarr zemuszemus

sizde de var mı bilmıyorum bilmiyorumkismile
benım saçımdaa yanı alnınızı düşünün onun ustunde cok kısa saçlar vardı 1-2 santim yanı...
hep öyle kalıyorlardı ben de hep kesiyordum...akannehir

en azından guzel duruyordu...

şimdi 1 aydır kesmiyorum bıraz daha uzadılar.4 cm oldular.tam alnımın üst kısmında işte vee ne arkaya gidiolarr ne bişi böle de tuhaf duuruooo

yıne keseyım mı bunları yaa böyle dayanamıyorum yana tarasam öle de tuhaf duruo :gitme:

sadece onları uzatmak için bişi yapabilir miyim yoksa kesicem cunku :gitme:

sarımsak sürsem oraaya olur mu hergun acaba kafamçokkarıştı
baddem yağı mı süreyım ya da

akıl verin lutfennnn

Bende de vardı alıyordum ama şimdi uzatıyorum daha kötü durmuyolar hadi bakalım ama sonu kötü olursa diye kızımıza bi yardım eli yok mu :)

valla ben sabrettim uzattım o sacları şimdi hiç problem olmuo diğer saclarımın arasına karısıo.öyle ömür boyu uğraşılmaz onlarla canım en iyisi sende uzat kurtul

uzatıcam ama cok yavaş uzuo bunlar yaa :gitme:

ne sürsem de hemen uzasa

zaten öndeler sürmek de kolay olur

badem yağı sürüyorum yeter mı aacaabaa :S

canım şu avonun yeşil kapaklı durulanmayan bakım kremi var ya benim sacımı çok cabuk uzatıyor.sacımı yumusatmıyor ama sırf uzatıyor diye sürüyorum sen de onu dene istersen

cnm benımde cok uzun zaman bunla ugrastım bende kesıodum ama nereye kadar ugraccan ben sole hallettım onu kahkul kestırdım kendıme onlarla bırlıkte uzadılar sonra ben sacımı arkaya dogru tararken krem surerım cnm dene arko krem ıyı yapıstırıo ole ole yapa yapa artık kalmadı tac mant fılan takarken dene

hımm ii fikir cnm kahkül de uzadılar biraz ama hihoyyyt

sağolasın cnmmm :CüvCüv:

Bende de vardı ve çok çok vahim durumdaydı çok fazlaydı ve asla uzamıyorlardı iğrenç görünüodu resmen,ben liseden bu yana sir ağdayla alıyorum orayı,belirli bi uzunluğa geldikten sora asla uzamıyor benimki,lazer de zararlı die sirle idare ediyorum ömür boyu uğraşcam bunlarla mecbur

amanın akannehir cnm ağdayla alınır mı orası yapma öylee akannehir

hassas bi bölgedir hayatta almam öle ben uzadılar zaten şu an ii durumdalar bence beklemediğin için uzadıklarını görmemişsindir
alma bencee hele ağdayla akannehir

bendede var onlardan..benim sıkı bi saç bandım var arada bi onu takıyom hem düzleştiriyo hemde arkaya doğru duruyolar tavsiye ederim:)

Uzamadıklarını biliyorum çnkü ortaokuldayken dokunmazdım uzamıyordu,alnım çok dar zaten onlar da yarısını kapatıyor,geriye de gitmiyor hem gitse de alın çizgimi çok iğrenç gösteriyor yamuk yumuk,sirle almanın ne zararı var ki,ben hiç bi sakıncası olduğunu düşünmüyorum,millet yanaklarını flan aldırıyor,ben senelerdir alıyorum,kendim alıyorum zaten bana maliyeti de olmuyor,2 hftaya bir yapıyorum,hatta lisedeyken sırf benden görüp almaya başlayan 2 arkadaşım bile var hala alıyorlar kaydirigubbakcemile3

bende sirle alıyorum ,,yüzüm acılıyor resmen alınca,

gercı sımdı uzatmayı dusunuıyorum ama uzamıyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…