Sivilceli Ciltler Alnımdaki sivilceler

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

pedmosby

Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2013
61
0
16
35
kızlar yüreğim sızlar

bayanlar şimdi benim adet dönemime yakın alnımda cok fazla sivilce çıkıyor; yalnızca kırmızı pütürcükler halinde; sıkmak istemiyorum ama sıktıgımda da -iğrendirmek gibi olmasın ama- bişeyler çıkıyo çıkmasına..da; artık cok sıkıldım ben bu durumdan.
aynı şekilde kaşlarımı ipler aldırdıktan 3-5 gun içerisinde kaşlarımın üstü de isilik gibi pütür pütür oluyor. nemlendirici, bebek yağı, pudrası, toniği her şeyini denedim. Dermatologun verdiği krem, buhu ve tonige de140 lira bayıldım. sonuc sıfır. alternatif bir önerisi olan var mıdır?

Teşekkür ederim. Hepinize sevgiler:)

kesinlikle sivilcelerine dokunma yayılırlar. sakın elleme yoksa baş edmezsin öyle pahalı temizleme yada kremlere gerek yok nutricina temezleme ürünü kullan. hangisi cildine ii gelirse canm doktor zoratamini önermedi galiba çok mu sivilcen var lavanta suyunu dene birde sana limonu önericem bıkmadan yapmalısın ve clindoxyl ve benzamycinde ÇOK ETKİLİ ilaç olarak onu tavsiye ederim. ama hemen geçmez sakın sivilcelerini elleme yoksa asla geçmez.

oy oy oy teşekkür ederim cevabın için:)
sorma valla dove'undan en pahalı kozmetiklere kadar para saydım ama nafile.. doktorzoratamin falan demedi şimdisenden duyuyorum.. kendi alkol gül suyu vs.. eczaneye yaptıtrılan ilaclardan verdi ama çözüm olmadı işte..

nası yapıcam peki limonu ve diğerlerini??

dediklerini deniycem cok sagollllll

Son düzenleme:

canm çok aşırımı sivilcelerinMİ VAR hayır ona göre sana cvp yazacağım eğer çok aşırı ise ve geçmiyorsa cilt doktoruna danış ve zoretamin uygun bulursa kullan... benm ablam eczacıda oyüzden çok bilgim var sitrestende çıkar ayrıca sivilce birde kaç yaşındasın?

pardon canım ona cevap vermemişim..
hayır cok degil, sadece alnımda var.
yasım 27. yuzumde baska bölgemde stres ya da adet dönemi dısında cıkan sıvılcelerim de olmuyor. kızartma cekirdek vs de cok tuketen bir insan değilimdir. cilt doktoruna danısmıstım ama sonuc aynı..

cnm kafaya takarsan sivilcelerini sanki daha çok artıyor çünkü bendede vardı sitresten nasıl geçtii şöyle ben sirke kullandım kokuyor biliyorum ama mükemmel yaptı sivilceler kurudu şükür yani bana ii geldi bunu bana ablama gelen dermatolog önerdi bunlar zararsız bşi canm yarım bardak sirkeyi 3 damla su kat ve cildine her akşam sür ciltte kalsın ayrıca benzamysin cilt doktarına yzadır 3 ay kullan bunu hiç kullandınmı bilmiyorum dene gör clindoxylde olabilir . sadece sivilce üzerine sür kremleri bunları bir dene eğer işe yaramadı dersen başka bşi önericem. yada bana msj at.. facesin falan varmı canm ordanda msjlaşablirz başka soracağın bşi varsa yanıtlarım çünkü bende çok çektim sivilcelerden ama ablam eczacı oluncaya kadar :) şimdi herşeyi bliyorum

:) tamam canım tesekkür ederim. ben gerekirse yine bi doktora danısayım.. dediğin gibi stres kaynaklı.. sürekli alnım pütür pütür bundan rahatsız oluyorum..
facebook twitter sosyal medyadan uzagım artık:) burdan görüşürüz yine. :) bu aksamdan itibaren sirekiyi denicem. bu clindoxyl ve benzamysini eczaneden falan alamaz mıyım? ya da içeriğinde bu maddeler olan kremler mi almam gerekir?

valla ablan sana sen bize ögretiyorsun desene:)

eczaneden alabilirsin canm reçeteye egerek yok

eczaneden alabilirsin canm reçeteye egerek yok

tesekkur ederim canım cok sagol:))
eczacı ne kadar sıklıkta ve ne miktarda kullanacagımı söyler heralde.:)
aslında eczacılara doktor muamelesi yapmak da istemiyorum ama; dermatologa muayene parası veremicem valla:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…