Alnımdaki kısa saçlar, alnımdaki kıllar, yardim lutfenn

sinem_12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2018
122
85
28
26
Kizlar yuzume yillardir agda yapiliyordu kuafor sacima kadar girdi alnim cok dar alnimdaki tuyler agdadan kalınlaştı kila döndu sacimi toolayamiyorum alnimi acamiyorum hic sizce ne yapmaliyim igneli epilasyon yaptirsam duzgun sekil verebilirler mi alnimi acabilirler mi bakin alnım boyle fotoda net cikmasada

Eklentiler

• 20200204_141339.jpg
    68,4 KB · Görüntüleme: 449
alnınızda sac cıkmıyor sacınız zaten olması gereken yerde
sadece alnınız cok kısa alın ve cene oranı gorsel olarak uyumlu olmalı ondan rahatsızsınız
bır cm ıcerı cızerek lazerle yapılan bır ıslem var yazınca urkutucu gelebılır ama kokten komple lazerle kesıp alıyorlar 2 hafta sonra falan alın genıslıyor ıslem yapılan yerden sac cıkmıyor estetık bır mudahale basıt ıslem
ben sızın yerınızde olsam katlı kesım yaptırırdım en kısası goz hızanızda olmak uzere goz cene omuz aralıgında genıs katlı ve dagınık kesım bu sekılde alın goze carpmaz

cok genıs ve cok dar alınlar bu sekılde kamufle edebılıyorlar

E normal gözüküyor?
Saç zaten tüy değildir ki kıldır
Benimde o kısımlarımda hiç saç yok
Saçlarımı topuz yapınca alnım havalimanı gibi oluyor
Dert etmen yersiz

bana gayet normal göründü.
yüze ağda ya da lazer vs yaptırma bence.

Alnınızda kıl yok ki saçlarınızın başladığı yerde saçlarınız var sadece.

Ben seni anladım. Arkadaşımın da böyle saçı. Lazer yaptırdı bayağı faydası oldu.

boyle belki daha not görülebilir buralar kas ustundeki ince tuyler olur ya öyleydi sonra agda yapila yapila kalinlasti sac gibi oldu ama kisa kisalar ve sekilsizler, yuzumle orantili gorseniz net anlarsiniz ama yuzumu atamiyorum

Eklentiler

• Screenshot_20200204-142043_Instagram.jpg
    87,5 KB · Görüntüleme: 286
  • Screenshot_20200204-142052_Instagram.jpg
    66,6 KB · Görüntüleme: 257
boyle belki daha not görülebilir buralar kas ustundeki ince tuyler olur ya öyleydi sonra agda yapila yapila kalinlasti sac gibi oldu ama kisa kisalar ve sekilsizler, yuzumle orantili gorseniz net anlarsiniz ama yuzumu atamiyorum

Benim de oramda kıl, tüy var. Ağda yaptırmadım ama kalınlaştı zamanla. Kuaförle ilgisi olduğuna emin misin?

1 kere degil ki 6 senee.kuafor fazla dibe girmisti resmen sacima agda yapiyordu artik. Kas ustune inen tuyler olur ya onlardi bunlar ama kalinlasti boyle oldu
Yeni çıkan sac gibiler alininiz cok dar indan öyle duruyor. Agda yapin olmadi

Saç hizan normal, alnın dar. Yapacak bir şey olduğunu sanmam. Saçını geri aldırsan da kafan garip durur.
6 sene agda yapilirken alnim acikti buralarda kil yoktu birden uzatinca alisamadim belkide beni o yuzden rahatsiz ediyordur. Cunku yuzum yuvarlak genis alnim dar olunca iyica yuvarlak toplu duruyor. Agda yapilirken alnim acilmisti genisti yuzumle orantılı duruyordu oranti bozulunca kafaya takar oldum :/

Yeni çıkan sac gibiler alininiz cok dar indan öyle duruyor. Agda yapin olmadi
Agdayla bas edemez oldum tum yuz alın falan kuafor benufakken agda yapti ufaktim bende 15 yasindaydim cahillik iste bilemedim tamam dedim sonra uzun sure agda yapildi 6 sene. Simdi yuzum icin igneli epilasyona gidiyorum alnimida uzattim ama boyle daralinca alisamadim alnima igneli yaptirmayada korkuyorum sekli veremez bozarlar iyice diye

Ağdayı neden kestin peki? Ben bir kez yaptırdım dediğin gibi çok güzel geliyo gözüme. Fotoğrafta bile başk biri olmuşum. 6 sene iyi yapmışsın ben uğraşamadım. En iyisi epilasyonu sor temiz iyi bir yere.

Cunku tum yuzume yaptiriyordum bas edemedim artik 5 gune cikiyordu igneli epilasyona basladim.yuzum icjn ama alnima sekil yapay olur iyice bozulur korkusu var alnima yaptiramadimm. Agda yapilirken dediginiz gibi fotografta dahi farkli gyzel duruyor. 6 sene sonra alnimi boyle dar tuylu gormeye alisamadim bence

Kuaförüm vücut kılları için önermişti ama kılları aldıktan sonra(kökten) hamamotu yağı sürecekmişsin. Kıl köklerini zayıflatıyormuş. Normalde saç diplerindeki bebek tüyleri hoş durur ama alın açıklığın az olduğu için güzel durmamış. Bir öneri de hafif kahkül yaparsan dipleri gözükmemiş olur

İğneli yaptıracak paran varsa yaptır ama güzel bir yere. Güzellik merkezi değil doktor ve hemşire olan yere yaptır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…