• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alnımdaki çizgiler

lilakalem

Guru
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2012
542
202
303
Diğer
arkadaşlar daha yirmili yaşlarda olmama rağmen alın bölgemde farkedilir çizgiler oluştu.krem sürünce biraz açılsalarda kremin etkisi geçince eski hallerine dönmekteler.bu görünümü azaltmak için neler önerirsiniz;?bundan sonra kırışmamak için neler yapabilirim?tüm önerilerinizi bekliyorum...

Son düzenleme:
tatlım 20 li yaşların başında bile olsak kişiliğimiz oturdugu için mimiklerimiz de daha belirginleşiyor, ve koca 20 yıl !!! :D sanırım ufaktan bunlara mudahale etmenin zamanı geldi.. alın çizgileri Allahın emri yaşa da pek bakmaz. ben bu konuda biraz şanslıyım çünkü çok fazla kaşlarımı yukarı kaldırıp alnımı kırıştıran bi mimiğim yok :D ama çok güldüğüm için kaz ayaklarımın temellerini atacakmışım gibi geliyo... ama bu yasta da kozmetik ürünler kullanmak açıkçası moral bozar. doğal kırışıklık karsıtı maskeler, salatalık yapıştırmalarla geçiştirmeliyiz en azından 20li yaşların ikinci yarısına dek :)

birde yaglı kremin markası önemi yok faydalı olur inş.

Son düzenleme:
benimde 20li yaşlardan itibaren var bu sorunum.konuşurken alnımda çok fazla mimik oluşturuyorum elimde olmadan.şu an 25 yaşındayım ve ciddi anlamda belli oluyor.bir de yağlı ciltler geç kırışır derler ama benim maalesef öyle olması :50:
bu yaşlar içinde kırışıklık kremi yok.ya da 30 yaş üstü kremleri kullanıcaz.ama marketlerde satılan kremlerin bu konuda pek yarayışlı olduğunu düşünmüyorum.kaldı ki kırışıklık kremlerinde cilt tipine göre ayrım yok.en kısa sürede müdahale etmek lazım:41:

Back
X