• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alnımdaki beni aldırmak istiyorum. Doktor öneriniz var mı?

pembedusunenkadin

Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2019
89
27
8
Arkadaşlar kendimi bildim bileli alnımda mercimek büyüklüğünde bir ben var ve aldırmak istiyorum. Daha önce aldırmış ve deneyimi olan var mı? Doktor öneriniz var mı?

Merhaba. Benim de alnimda siyah mercimek büyüklüğünde bir ben vardi. Aldırmayı düşündüğümde biraz araştırdım sorduğum bir doktor keserek aliyorum dedi. Biri lazerle aliyorum dedi. O an lazer cazip geldi. Lazerle yaptırdım. 3 dakikalik bir işlem için iyi bir ucret ödedim. Ilk başta çok iyi oldu ama 2 ay sonra tekrar oluşmaya başladı. Simdi mercimek büyüklüğünde değil ama tekrar çıktı maalesef ama eskisine göre gayet iyi.

Merhaba. Benim de alnimda siyah mercimek büyüklüğünde bir ben vardi. Aldırmayı düşündüğümde biraz araştırdım sorduğum bir doktor keserek aliyorum dedi. Biri lazerle aliyorum dedi. O an lazer cazip geldi. Lazerle yaptırdım. 3 dakikalik bir işlem için iyi bir ucret ödedim. Ilk başta çok iyi oldu ama 2 ay sonra tekrar oluşmaya başladı. Simdi mercimek büyüklüğünde değil ama tekrar çıktı maalesef ama eskisine göre gayet iyi.

Bende aldırmayı düşünüyorum, bende de yeniden çıksa bile şuanki durumdan daha iyi olacağına eminim.. kafaya çok taktım. 500 tl dedi bir doktor, ama yazın bu işlem yapılmıyor o yüzden kış aylarında gelmemi önerdi. Yani beklemedeyim.
Ayrıca dönüşün için çok teşekkü ederim.

Bende aldırmayı düşünüyorum, bende de yeniden çıksa bile şuanki durumdan daha iyi olacağına eminim.. kafaya çok taktım. 500 tl dedi bir doktor, ama yazın bu işlem yapılmıyor o yüzden kış aylarında gelmemi önerdi. Yani beklemedeyim.
Ayrıca dönüşün için çok teşekkü ederim.
Bapdat caddesinde ideaklinikte aldırmıştım.Tekrardan 2-3 defa daha küçük olarak geri geldi.dr her seferinde ücretsiz olarak temizledi.Sonuç çok silik de olsa hala var ama sonuç benim için yeterli

Back