Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Alnımda ve ensemdeki minik minik saçlar..

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

DevrimKuzey

Guru
Kayıtlı Üye
29 Mart 2011
6
0
286
İstanbul
Umarım konuyu doğru yere açmışımdır...
Kızlar ben kendimi bildim bileli saçlarımdan çekiyorum...Kuru,kalın telli ve kabaran saçlarımı şükürler olsun ki burdan öğrendiğim bakım kürleriyle bişeye benzettim..
Artık saçlarım gayet güzel...
Şimdedi şu alnımın saçlarımla birleşme noktasında, ensemde ve kulak arkalarımdan çıkan minik minik saçlarla başım dertte...
Saçlarımı güzelce topluyorum ama bahsettiğim yerlerdeki saçcıklar kıvır kıvır çıkıp beni sinir ediyor...Jöle kullandığım zaman sıkıntı kalmıyor ama kullanmak istemiyorum..Bunun ne gibi çözümü vardır..Ne yapsam

canım benımde alnımda ve ensemde hatta kulak yanımda da var kı tuysuz bır ınsanım kafa masallah ben alnımı alıyorum 5 yıldır falan agda ile o kadar azaldı kı ınanamazsın korkuyorsunda gıt kuafore agdacı alsın bır de ılgınc olan olındakı sac kusuyor sanırım sac bır ayda uzuyorsa o 2 ayda ancak ama 5 yılın verdıgı sactakı yorgunlukta olabılır.kulagımın yanındakı ve enseme dokunmuyorum o kadar ugramam ve onlar goz yormuyor.alın alınca ınsana bır puru paklık gelcek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…