• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri alnım çok açık ve peçe kestirmek istiyorum..??

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
cnm perçem biraz bakım istiyor sürekli fönlemek gerek..
ben olsam kulak memesi izasında kestiririm kullanışı kolay..
ayrıca zamanlaa istersen kısaltırsında boyunu ama biden kısacık perçem kesme pişman olursun cnm..

ama alnım gerçekten çok açık :S saçımı açık bıraktığımda bağladığımda jolelediğimde ayna gibi parlıyor :S bi ara perçem kestirdim.. ama sadece sağ ve sol taraftan saçlar çıkmaya başladı peçe kestirirsem ortadanda çıkacak ama gider mi sizce

canım benimde saçlarım kıvırcık ve kabarık.ben kestirdim biraz uzadılar bidaha kestircem.çok memnun kaldım ama her sabah düzleştiriciyle düzleştirmen gerekşyor canım.oda 5 dakikanı alır.ama çok kısa kestirme göz hizasınnda olsun.

cnm aynı durumdayız liseden beri duzleştiriyorum kaküllerimi. sana muthiş bi oneri. kakullerini yandan ayır,kulağa doğru uzayarak insin.ustura ile kestir ve ara makas atttir. duzleştirici ile duzleştiricince cok elit duruyor tavsiye ederim.tek kotu yanı zamanla kaküllerin seyrekleşebilir. ona da bakımını yaparsın. ben unlu bir cildiyeciye gittim bana revigen setini ve revigen vinifolin verdi. seyrekleşen yerlere vinifolin surersin. gercı benım stresten gitti ama sorunu olan varsa da faydalansın.

Benim bir tanıdığım kestirmişti mükemmel oLmuştu ..

Kuaför bayana " ikiye ayrılabilen , kahkul gibi olan bir perçem istiyorum" mu ne demiş o da öyLe kesmiş .. Ama çok güzeL oLmuştu ..
Ama çok kısa kestirme ..
Bende de vardı hiç yakışmıodu bana ..

bence kestir canım.
alın açıklığı pek hoş durmuyor bence.
benimde kabarık ve kıvırcıktı saçlarım kestirdim..
bi kere banyodan sonra düzleştirici yapsan 1 hafta dayanır ve ben
her hafta yaptığım için kahküllerim artık düz =)
tavsiye ederim canım..

tatlım konuyu açalı ne kadar oldu bilmiyroum belki de kestirdinn ama bence kestirmeee
bnmde alnım açık ama fazla değilll perçemlerimm var öyle idare ediyorumm kahkül kestirmeee
sonraadan yakışmazsa çok pişman olursun yukardan toplamak zorunda kalırsınn
benim bi kere başıma geldiii kendimi çok kötü hissetmiştimm iyiliğini isterim tatlımm (:
bak yine söylüyorum bana kalırsa hiç ellemeee
hem kahkülü kestirdiğinde alnı açık olanlara da bence yakışmıyoo saçlar upuzun gözüküyoo alnındaaa
şahsen biraz kötü duruyoo sankiii
dediğim gibi yap perçem kestr alnının ortasına doğru yamultup kullanabiliirsinn o saçlarıı

benden sölemesii . .
uzun yazdım amaa bu konuda bende hassasımmm

off arkadaşlar valla benim de canım çok sıkılıyor alnım çok geniş ve kapalıyım üstelik birde yakında evleneceğim her yanımı stres bastı. açık olsam o kadar sorun olmazdı ama birde kapalı olunca akşama kadar kapalı duruyo açtığımda saçım iyice yapışmış oluyor ne yapacağım ben:( tavsiyesi olan varsa lütfen paylaşsın....:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Back