Cilt Bakımı Ürünleri alnım burnum ve çenemde siyah noktalar var

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

kurtbrc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2010
60
0
kızlar çok acil fikirlerinize ihtiyacım var...
karma bir cildim var yanaklarım çok kuru değil ama yağlı da değil yanaklarım alnım burnum ve çenemde siyah noktalar var temizleme ürünü almak istiyorum la roche possay önerdi doktor ama hangisini alcam la roche possay effacler k mı alayım yoksa karmadan yağlıya dönük ciltler için olan temizleme jelini mi alayım bu siyah noktalar beni delirtti valla kaç gündür ne alcağımı düşünüyorum

tatlım bende aynı markayı kullanıyorum eczaneye git o rünü satan eczaneyi bul hepsinde satılmıyo oraya ayda birkere o markanın cilt uzmanı gelir bu konuda bilgi al tel bırak senı araralr geldiğinde o sana neyi kullanman gerektiğini sölicektir bu arad nerde oturuyosun?

siyah noktalardan tamamıyla kurtulanabileceğini düşünmüyorum.

temizletsek bile yine içleri doluyor.

ama simsiyah görünümü engellemek mümkün.

zamanında çok fazl şey kullandım. roc un toniği de dahil olmak üzere. çok bir fardasını da gördüm diyemem.

şunu önerebilirim ama banyo sonrası bir peçe yardımı ile cildini çok yıpratmadan siyah noktalarının içini temizleyip sonra tonik kullanıp üstüne nemlendirici krem sürersen güzel oluyor.

ben bu aralar elma sirkesini sulandırıp yüzümü temizliyorum. üstüne de kremimi. güzel oluyor. krem kullanımı önemli yoksa cildin soyuluyor sıkma işleminden birkaç gün sonra.

Bende eczaneye sormuştum bikere
Banada la roche posay effaclar k yı önermişlerdi..
Gerçi almadım ama acaba bi işe yarar mı :44:

teşekkür ederim kızlar
istanbulda oturuyorum ben. en mantıklısı şu cilt uzmanına danışmak sanırım çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…