Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu almayı düsündüğüm mobilyalar

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

bhr20

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2009
344
3
96
Denizli
yüklemeyi basarabilirsem almayı düsündüğüm mobilyalar hakkında bana fikir verirseniz cok sevinirim kızlar

Eklentiler

• $Fotoğraf0077.webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 120
  • $Fotoğraf0076.webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 114
  • $resim.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 76
  • $Fotoğraf0081.webp
    2,2 KB · Görüntüleme: 149
  • $m_4g69rjhd_386_863.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 89
hepsiniz beğendim yalnız koltuk takımın biraz rahat değilmiş gibi geldi. ama sen beğendiysen sorun yok tabi.. hayırlısyla kullanmak nasip olsun :)

ya artık hep derililer var biraz degısık klasık olsn istedm bide koltuklarla vitrinin o cizgilerini uyumu falan hosuma gitti bilmiyorum artık almak nasip olur mu gene de gezerım heryeri önce:))

hayırlı olsun şimdiden..yemek odanla yatak odan çok hoş..salon takımın biraz klasiik geldi bana biraz dahamı spor olsa ama senin beğenmen ve rahat etmen daha önemli tabiki..:)

hayırlı olsun şimdiden..yemek odanla yatak odan çok hoş..salon takımın biraz klasiik geldi bana biraz dahamı spor olsa ama senin beğenmen ve rahat etmen daha önemli tabiki..:)

cok tesekkürler canım o vitrin takımıyla koltuk aynı markanın aynı modeli kombinleyerek olustrmslar onun için hosuma gitti ama evet klasik oturma odasına spor tarzda almayı düsünüyorum:1rolleyes:

yemek ve yatak odası güzelmiş
koltuklar çok hoşuma gitmedi açıkçası tabiki önemli olan senin zevkin
iyi günlerde kullanman dileğiyle

Yatak odası ve salon takımı çok güzelmiş bence bütçenede uygunsa kesinlikle kaçırma derim..opuyorumnanaktan

Yemek odası fena değil,yatak odası güzel ama koltuklar çokkkkkkkkk kötü canım,inanılmaz kaba duruyorlar.Lütfen alma o koltuğu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…