• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Almanyadan Türkiyeye üniversite okumak icin gelmek

vildansu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2008
679
4
116
Almanya
Merhabalar =) ben 20 yasindayim almanyada dogdum büyüdüm burda okudum, 5 ay hollandada ünv okudum (uluslararasi pazarlama) fakat sevmedim daha dogrusu bölümü sevdim ama bazi nedenlerdn dolayi biraktim. almanyada bu bölümü okumaya kalkissam dönem basi 4000euro civari istiyolar (yaklasik 10000tl) özel ünv pahali tabii. normal devlet ünvlerinde bu bölüm yok maalesef.suanda yana yana ne yapmam gerektigini düsünüyorum ise girsem hangi isi yapicam ne yapicam hic bi fikrim yok kisacasi gelecek kaygilarim var.türkiyede ünv okumaya sicak bakiyorum, bölümleride arastirdim (turizm/otelcilik, reklamcilik ve halka iliskiler, basin ve yayin bölümü) bunlar ilgimi ceken bölümler. sizce dogru ve mantikli bi karar vermis olurmuyum? daha önce 2 sene türkiyede okudum (ilkokul 4 ve 5) oraya adapte olmakta zorlanicagimi düsünmüyorum sadece kendim icin dogrumu degilmi onda kararsiz kaldim.arastirmalarima göre YÖS'de kalkmis, bu durumda nasil yerlestirilecegim? Cifte vatandasim, bu kolaylik saglayacaktir sanirsam. simdiden tesekkür ederim bana ayirdiginiz vakit icin.

Back