• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

almanyada tup bebek yaptiripta hamile kalan varmi

aysegul86

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2008
144
0
116
Almanya
slm arkdaslar almanyada tup bebek yaptiripta hamile kalaniniz varmi beni bilgilendirirseniz sevinirim ben almanyada yaptiriyorum ama turkiye kadar basarili olmadigindan korkuyorum

Canım benim pek çok arkadaşım almanyada tüp bebek yaptırdılar ve hamile kaldılar. Yanlış hatırlamıyorsam birisi Freiburgta yaptırdı biride Münihte. Sen almanyanın neresindesin ?

ben dortumuntda kaliyorum ins bende hamile kalabilirm.sanirim almanyada pek tedavi olan kimse yok kimse bisey yazmamis

ben dortumuntda kaliyorum ins bende hamile kalabilirm.sanirim almanyada pek tedavi olan kimse yok kimse bisey yazmamis

Evet canım , daha fazla türkiyede yaptıranlar var burda.
Ama Almanyada çok iyi doktorlar var çok iyi araştırmalısın. Bende almanyada doğdum 21 yıl orda yaşadım. Dormund dışına çıkabilirm diyorsan istersen münihte iyi bi yer araştırabilirm sana.

yok canim cikamam zaten burda son denememiz birde ben tedaviye basladim bugun yarin hasta olur ignelere baslarim ama dusundugun icin yinede Allah razi olsun ama benim icin benim gittigim hastaneyi arastirirsan sevinirim cunku benim bu ikinci denemem olucak gerci ben 1 inciyi saymiyorum cunku drum un ihmali yuzuden dollenme olmadi esimin spermi 7 milyon cikti ve bu kadar sayiyla normal tupbebek olmazdi mikro yapmadi ve okadar cektigim sikinti bosuna gitti anliyacagin bu seferde mikro yaptiricam ins busefer hersey gonlumce olur Kinderwunschzentrum Dortmund

canim ben almanyada yaptirdim 3 kez asilama 1 kez tüp bebek agustosda mikro enjeksiyon yaptilar sonuc negatif bir daha burda yaptirmayi düsünmüyoruz türkiyedeki tüp bebek merkezlerini arastiriyoruz

bakalim iste ben adet oldum yarin yada oburgun ignelere basliyacam ins tutar tutarsa drun gidip anlindan opecem hehehehe

Back