Annenin kuzeni senin neyin oluyor?
Her ikiside zor bana göre. Malesef artik öyle kolay degil Almanya´ya esini getirirtmek. Ama Türkiye´ye gidersende cok zorlanacaga benziyorsun. Bu arada sevgilin kac yasinda?
Bitmedi şu akraba fanteziniz.sevgilim 24 yasinda :)
Turkiye bataga dogru gidiyor, Almanya'yi terk etme bence.
Ote yandan ben de cozemedim durumu, akraba evliligi yanlis ve tehlikeli, baska adam mi yok , gercekten anlayamiyorum. Almanya'da erkek yok muydu? Turkiye'de baska erkek yok mu?
Evlenince o cocuk Almanya'ya gelebilse bile , is durumu ne olacak, dil ogrenesiye kadar ne yapacak, geciminizi neyle saglayacaksiniz? Kaldi ki, evlenip gelenlerin vize almasi artik daha zor.
Aileniz hakli bence, bu ise nerden baksam elimde kaliyor.
Bitmedi şu akraba fanteziniz.
Almanya'da büyümüş, hâlâ akraba fantezisi.
senin niyetin farkli bence!! neyin kuyruk acisini yasiyorsan bilmiyorum.. ama kirici oluyorsun.. akraba fantazisi ne demek ya.. ben onunla zorla evlendirilmiyorum SEVDIM!!!
Bitmedi şu akraba fanteziniz.
Almanya'da büyümüş, hâlâ akraba fantezisi.
Akraba evliliğine sonuna kadar karşı olduğumu belirterek başlayayım, dünyada adam mı kalmadı akrabadan başka sevecek. çocuğunuzun sakat olma ihtimalini bilip Allah beni böyle sınayacak diyorsunuz da tedbir benden takdir Allah'tan diye bir söz vardır, tedbiri bırakıp bahtım neyse deyip Allah'a havale ediyorsunuz. Bile bile bunu yaptığınız için bana kalırsa Allah korusun sakat bir evladınız olursa Allah'tan gelen bu değil, sizin suçunuz tamamen, vebali sizlerin tamamen.anneannem ve sevgilimin annesi üvey kardes.. baba bir anneler ayri.. akraba evliliginin zor oldugun biliyorum cocuklar sakat olabiliyor evet.. ama allahim eger böyle bir durumla beni imtihan edecekse ozaman akraba evliligi olmasada eder.. sevdik ama birbirimizi ne yapalim..
Akraba seviciler Almanya'yı coşturuyor.senin niyetin farkli bence!! neyin kuyruk acisini yasiyorsan bilmiyorum.. ama kirici oluyorsun.. akraba fantazisi ne demek ya.. ben onunla zorla evlendirilmiyorum SEVDIM!!!
Aynen aynen. Bir de bişey dendiği zaman dokunuyor. Yaptıkları şeyin arkasında dursalar hadi neyse. Adam mı kalmamış? Ya da bunlar evde kaldılar herhalde, akrabayla evlenecek kadar, baksana. Hadi eskiden yapanlar cahilmiş, hadi Türkiye'dekiler hâlâ cahil oldukları için akraba evliliği yapıyor da bu ne arkadaş? Bal gibi de akraba fantezisi işte.Benim anlamadigim nokta , Almanya'da buyumus kizlarin hemen hepsi ayni kafada, akraba evliligi pesinde.
Yani Avrupa'nin ortasinda buyuyup Ortacag kafasi yasamak cidden garip. Hic mi aldiklari egitimden, etraflarindaki kulturden etkilenmez bu insanlar?
Sana gelince konu sahibesi yasin genc, sevdim demissin eyvallah ama bu evlilik meselesi bana zor geldi , yani sartlar yuzunden. Insanlar kimleri unutmuyor ki, yasin da genc, bir uzulur iki uzulur, unutursun, sonra da etrafina bakinmaya baslarsin zaten.
Akraba seviciler Almanya'yı coşturuyor.
Yıl 2015!
Neden kırılıyorsun? Yalan mı? Dokunuyor mu? Şu akraba sevicilerin yaptıkları şeyin arkasında durmayıp da birisi bişey dediği zaman çemkirmesine hastayım ya.