- 1 Şubat 2016
- 48
- 2
- 6
- Konu Sahibi seda yilmaz1
-
A sorry ben azeriyim hatalarim olduysa özür dilerim
Af buyur?ausbildung asyl
Alman dılını kendı ana dılım gıbı bılıyorum calıshma ızınım var buldum da sadece cavap beklıyorum buraya da yazmagımın sevebı belkı kımse bashka bır seyler bılıyo dıyebenim bildigim kadariyla mülteci olarak cok zor Ausbildung yeri bulursun, veya buldugunda bile calisma izinin var mi? Devlet bu konularda cok hizli calismiyor maalesef. Dilin yoksa zaten cok ama cok zor.
Ben cocugu oyle yapmam zaten once avukata arkadashımın aufenhalt ını yollayacam sorucam eyer ıyı bır kagıdı yoksa veya bebeye yada bana bır shey dokunmayacaksa nıye dogurayım avukatsız hıc bır ısh yapmıyorum zaten almandan dogarsam nah gonderırler kesın bılgıDiğer adam sığınmacı, mülteci sanırsam
2 yıllık izni var demişsiniz hükümet değişirse mülteciler tekmeyi yiyecek gibi
Sakın sığınmacı biriyle izin için evlenmeyin/çocuk yapmayın çocukla beraber atarlar valla
Merhaba oncelıkle tsk avukatım var amma cok yogun hersheyle rahatsız edemıyorum onu o yuzden buraya yazdımAlmanya'da bir gruba ya da bizdeki gibi hukuk sitelerine yazsan daha iyi olur. Buradan cok yardim gelmeyebilir. Almanya eskisi gibi kolay kolay vatandaslik vermiyor. Donanimli sanatci, bilimadami vs olsan sans biraz daha yuksek olurdu. Vatandaslik icin bebek yapmayin sakin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?