• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Almanyada kalanlar

seda yilmaz1

Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2016
48
2
6
Merhaba kizlar sizden bilginiz varsa bilgi almak istiyorum ben almanyada politik olarak kendimi asyl a verdim yaklashik 2 yil once orginal kagidlarimla amma 11 ay sonra cevap negativ shimdi bi ish buldum amma cevap yok bi arkadashim var onunla kaliyorum da butun gun calishiyo ben de yanliz dishariya cikib geziyorumda hepde disharida kalmak olmuyo arkadashim gel bebek yapalim dedi amma ben istemiyorum cunki 2 yillik oturum izni var yeni aldi zaten izini o yuzden bilmiyorum yapayimi yapmayayimi bu soruyu avukatima danishicam benim sizden isteyim almanyada ausbildund asyl oder flüchlingler icin nasil olur yada oturum izni almam icin ne yapmaliyim almancam cok iyi amma gel gor ki yardim eden yok lütfen bilginiz varsa yazin teshekür ederim

Ben siginmadim sadece belgr ile izinle yani kacak deyil kaliyorum napiyim baska carem yok ish izninden haber yok ausbildung yapmak istiyorum amma nasil yapayim bilmiyorum

Almanya'da bir gruba ya da bizdeki gibi hukuk sitelerine yazsan daha iyi olur. Buradan cok yardim gelmeyebilir. Almanya eskisi gibi kolay kolay vatandaslik vermiyor. Donanimli sanatci, bilimadami vs olsan sans biraz daha yuksek olurdu. Vatandaslik icin bebek yapmayin sakin.

Diğer adam sığınmacı, mülteci sanırsam

2 yıllık izni var demişsiniz hükümet değişirse mülteciler tekmeyi yiyecek gibi

Sakın sığınmacı biriyle izin için evlenmeyin/çocuk yapmayın çocukla beraber atarlar valla

benim bildigim kadariyla mülteci olarak cok zor Ausbildung yeri bulursun, veya buldugunda bile calisma izinin var mi? Devlet bu konularda cok hizli calismiyor maalesef. Dilin yoksa zaten cok ama cok zor.

benim bildigim kadariyla mülteci olarak cok zor Ausbildung yeri bulursun, veya buldugunda bile calisma izinin var mi? Devlet bu konularda cok hizli calismiyor maalesef. Dilin yoksa zaten cok ama cok zor.
Alman dılını kendı ana dılım gıbı bılıyorum calıshma ızınım var buldum da sadece cavap beklıyorum buraya da yazmagımın sevebı belkı kımse bashka bır seyler bılıyo dıye

Diğer adam sığınmacı, mülteci sanırsam

2 yıllık izni var demişsiniz hükümet değişirse mülteciler tekmeyi yiyecek gibi

Sakın sığınmacı biriyle izin için evlenmeyin/çocuk yapmayın çocukla beraber atarlar valla
Ben cocugu oyle yapmam zaten once avukata arkadashımın aufenhalt ını yollayacam sorucam eyer ıyı bır kagıdı yoksa veya bebeye yada bana bır shey dokunmayacaksa nıye dogurayım avukatsız hıc bır ısh yapmıyorum zaten almandan dogarsam nah gonderırler kesın bılgı

Almanya'da bir gruba ya da bizdeki gibi hukuk sitelerine yazsan daha iyi olur. Buradan cok yardim gelmeyebilir. Almanya eskisi gibi kolay kolay vatandaslik vermiyor. Donanimli sanatci, bilimadami vs olsan sans biraz daha yuksek olurdu. Vatandaslik icin bebek yapmayin sakin.
Merhaba oncelıkle tsk avukatım var amma cok yogun hersheyle rahatsız edemıyorum onu o yuzden buraya yazdım

Back
X