• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Almanya'da ilk gebelik

Possible11

Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2015
51
57
18
Merhaba kızlar,
Almanya 'da doğum yapmış ve tüm doktor kontrollerini hatırlayanlar buraya lütfen... burada yeni olduğum için sanki herşey eksikmiş gibi geliyor birde üstüne dil sorunu tabi... şuan 10 haftalık hamileyim ilk doktor kontrolüne 7+5 te gittim eşimin çevirmesiyle doktorla iletişim kurabildik. 15 dakıka sürdü yada sürmedi ilk kontrol olmasına rağmen bana sanki cok kısa geldi. Bebeği gösterdi kalp atışını bile dinletmedi. Hiç bir öneride bulunmadı sonra çıkarken iki tüp kan alındı. Bu kadar. Tabi bende heycan sebebiyle soracaklarımıda o an unutmuş oldum. Sizce doktor mu çok ilgisiz yolsa her doktormu böyle yapılması gerekeni mi yapmış. Türkiyede doktorlar her şeyiyle ilgileniyor biliyorsanız. Şimdi ikinci kontrol 13 cü haftada ve doktoru değiştirdim dur bakalım bunda neler yaşayacağım. Sizinde tecrübeleriniz varsa yazın lütfen canlar teşekkürler şimdiden :anneadayı:

Merhaba bende aynı sorunu yaşadım hiçbir bilgi verilmedi.şimdi doktorumu değiştirip değiştirmeyeceğimi düşünüyorum.Acaba hepsi aynımı ?

Back