• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Almanyada hamile arkadaslar

22oktober

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2011
257
3
46
- Yurtdışı
Selam arkadaslar almanyadaki hamileler cok sansliyiz cünki turkiyede her kontrol ucretliymis durumu iyi olmayan ailere cok uzuluyorum neden orasida bu sartlar gibi degil...

Turkiyede dogum bile paraylaYmis bizim Burda saglik sigortalari karsiliyor demek durumu parasi olmayan ne yapiyor cok merak ediyorum keske orasida bizim buralar gibi olsa.. Bu arada Senin kac aylik:)

Turkiyede dogum bile paraylaYmis bizim Burda saglik sigortalari karsiliyor demek durumu parasi olmayan ne yapiyor cok merak ediyorum keske orasida bizim buralar gibi olsa.. Bu arada Senin kac aylik:)

Haklisin Allah kolaylik versin o insanlara.. Canim ben bugun tam 36 haftalik oldumm' ama bebegim 1 hafta önde gozukuyo yani 37 . ' sen kac sin & sendede oyle bi durum varmi .. :emir_bebek:

Ben daha 13 haftanin sonundayim :) henuz cinsiyetini bile bilmiyorum .. Canim Senin az kalmis masallah iyi beslemissin bebisini :)) Allah saglikli sihhatli kucagina almayi nasip Etsin insallah

Ben daha 13 haftanin sonundayim :) henuz cinsiyetini bile bilmiyorum .. Canim Senin az kalmis masallah iyi beslemissin bebisini :)) Allah saglikli sihhatli kucagina almayi nasip Etsin insallah

Aminncanim saol sende insallah. :16:
Aynen az kaldi ya,. Neler cektim de geldim bu gunlere halada cekiyorm.
Cinsiyetindede acele etme , soyleseler bile bu zamanlar yaniliyolar cogu zaman . az buyusun :17:

maalesef öyle ben ilk kizima türkiyede dogum yaptim ikinci kizimi almanyada ama burdada her kontroldede ultraschal icin ekstra para vermen gerekiyor hamilelik döneminde 3sefer ultraschal yapmalarida kötü suan 3ncü bebegime hamileyim

Back