almanyada ehliyet alaniniz varmi

eroltugba

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2011
524
3
slm arkadaslar yakin tarihte sinava girenleriniz varmi direksiyondan ben nasiipse cuma günü park etmeden korkuyorum bide nasil gecio neyaptiriyolar ne kadar sürüyo cok mu zor nelelr neler cok korkuyorum bi yandan da mecburum almaya ders saatler pahalli 23.farimi yaptim insallah kazanirim ve insallah tüm isteyenler en kisa zamanda alir

cok tesekkür ederim cvbiniz icin peki sinavda nasildi benim tek takintim levhalar yokken nerde öncelikli olup olmadigimi anlayamiyorum cok zorluyolarmi park yaptirirken felan ayyy cumaya sinavim var insallah bende alirim

Slm bence ilk kural heyecanlanmamak, heyecanlandigin an hersey birbirine karisiyo panikliyosun..Bende parkta cok zorlandim ama iyi sürmüsüm herhal o yüzden aldim ehliyeti allah yardimcin olsun ...

hayir bende cok iyi bilmiyordum hatta sivanda anlamadigim yerlerde oluyordu soruyordum tekrarliyorlardi :)

sinavlar türkce de yapiliyor, yani sorular icin cok iyi almanca gerekmiyor ama dersler almanca.. fahrstunde ise kisiye bagli, zorunlu saatlerden sonra iyi olan fazla sürmez, ihtiyaci olan sürer daha pahali olur.. kolay gelsin hepimize...

dualarinizi bekliyorrum cok iytiyacim var heryer karr ve cok kayiyo araba bugün denedikde olsun ümitsiz olmuycam kazanicam insallah yarin ehliyet sinnavim dua ederseniz cok sevinirim

dualarinizi bekliyorrum cok iytiyacim var heryer karr ve cok kayiyo araba bugün denedikde olsun ümitsiz olmuycam kazanicam insallah yarin ehliyet sinnavim dua ederseniz cok sevinirim

bak da gör alacaksin ehliyetini ve bize de resmini yollucaksin sonra hep birlikte kutlucaz

malesef maleseffffffff sabahtan beri duydugum andan beri aglamkdan viskim cikti alamadim cok kücük coook cok kücük bi hatabi yol varmis düz yolda sola döncen serite gectigin de kaldigin yerde sola gectigindede ordan devam etckmissin karisik bile ben de hic biis anlamadim böle aptalca biis yüzünde yanii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…