Almanya'da Düzenlenen Bir Karnavalda Toplu Taciz Gerçekleşti

ema1

Hayat, sen plan yaparken başına gelenlerdlr
Pro Üye
10 Ağustos 2009
26.096
18.285
m.haberler.com/koln-de-kadinlar-karnavalinda-toplu-taciz-8132831-haberi/
Almanya'da Düzenlenen Bir
Karnavalda Toplu Taciz Gerçekleşti
Almanya'da düzenlenen bir
karnavalda 2 bin 350 polise
rağmen, 1 kadın tecavüze uğradı
18 taciz, 23 hırsızlık, 143 yaralama
gerçekleşti.
Almanya'nın Köln kentindeki
karnavalda polisin aldığı sıkı
önlemlere rağmen çok sayıda cinsel
taciz, hırsızlık ve yaralama suçu
işlendi. Köln'de yılbaşı gecesi
yaşanan ve hala gündemden
düşmeyen cinsel taciz ve gasp
olayları nedeniyle gözler
karnavalda benzer olayların
yaşanıp yaşanmayacağına
çevrilmişti.
181 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI
Köln polisinin yaptığı açıklamalar
ve Bild gazetesinde yer alan habere
göre, karnavalın Weiberfastnacht-
Kadınlar Kutlaması gününde 2 bin
350 polis görev yaptı. Kutlamalar
sırasında polise 18 cinsel taciz, 23
hırsızlık, 143 yaralama olayı
nedeniyle şikayet geldi. Ayrıca
hakaret, görevli memura direnme,
uyuşturucu madde kullanma ve
mala zarar verme gibi suçlar da
işlendi. Polis 181 kişiyi kısa süreli
gözaltına aldı.
22 YAŞINDAKİ KADIN TECAVÜZE
UĞRADI
Köln polisi suça karışanları tespit
için tarihi Köln Katedrali ve Merkez
Tren Garı gibi insanların yoğun
olduğu bölgelerde kamera kaydı
yaptı. Öte yandan Bild gazetesinde
yer alan habere göre, 17 yaşındaki
Afgan kökenli bir sığınmacı
karnaval günü 22 yaşındaki bir
kadına tecavüz etti.
0

Tee Allahım ya .Atsınlar ülkeden sığınmacıları valla billa ya .
Adamlara iyilik yaramıyor çünkü.Hem beğenmezler "gavur" deyip burun kıvırırlar,gelir yerleşir ,bir de kadınlara taciz eder,hırsızlık yaparlar.
Bizim burada da vardı böyle,adam Suriyeliye iş verdi ,sonra gitti o suriyeli kendisine iş veren kişiyi öldürdü,parasını alıp kaçtı.

Gözaltına alınanların çoğu Türk vatandaşı ya da sığınmacı çıkmıştır tahminen. Tecavüzcü de Afganmış zaten. Şimdi dünya Müslümanları nasıl sevsin? Zaten sevmiyorlardı şimdi bunlar da üzerine tuz biber oluyor. Obama bile müslüman kökenliyken kabul etmiyor, düşünün gari.

hçmi kadın görmediniz kardeşim nedir bu rezillik,adamlar haklı bir yandan ülkeye kabul etmemekte:KK12:

Savaştan falan kaçmıyor bunlar.. Savaştan kaçan adam sığındığı ülkede bu tür şeyler yapmaya cesaret edemez.

türkiyedeki durumu bilmiyorum ama inanki cogunlugu genc erkekler , birde hep grup halinde geziyorlar e devlet birde 1000 euro yakin para veriyorlar bazilarinada günlügü 100 euro , tipler hep aynii hepsinin elinde cep telefon son ses muzik komik derecede kendi dillerinde laf atmalar yasadigim sehirde 72 yasindaki kadina 19 yasinda afgan adamcik tecavüz etti ve sadece 20 ay hapis aldi ....herseyi yaparim mantigi var adamlarda....öz suriyeli arkadasim suriyenin temizlendigini söyluyor tum pislikler avrupada 10 9 gercekten pis yaratik gibi saldirganlar ..artik eskisi gibi rahat dolasilmiyor ....ben burda yazmistim tepki almistim ama diyorum ortadogunun pisligi sadece sicradii tüm dünyayaaaa

yeni olay daha olmus 10 yasindaki cocugu irakli multeci kapali havuzda tecavuz etmis buyrun sizee cocuk agir yaralanmis ben musluman oldugum halde sevmiyorum allah biliyor yaa duygularimda hakli cikiyorum sapikk zihniyetee insanii yardimlar olmamalii ...16 yasindaki kizada 3 adam tecavuz etmis arab kökenli bugunun gazetesinde ilk haberler devamini okuyamiyorum.....

Son düzenleme:
X