almanyada almanca öğrenmek

logicase

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2009
110
0
kızlar yazın staja almanyaya(frankfurt) gidecem ve almanca öğrenmek istiyorum.almanyada ücretsiz kurs veren türk dernekleri yada belediye kursları vb. varmı??Ücretsiz olmasa da uygun fiyatlı?cevaplarınızı bekliyorymmmmm

Bende almanyada yasiyorum frankfurtda, tabiki kurslar var ama ücretsiz Kurs bulamazsin. Tandem Frankfurt e.v. diye bir Kurs var istersen burdan ücretini ögrenebilir ve sana cevap verebilirim.

ben seni bulmşken kaçımayayım o zaman:)nasıl bi şehir frankfurt havası suyu insanı acaba

Bende almanyada yasiyorum frankfurtda, tabiki kurslar var ama ücretsiz Kurs bulamazsin. Tandem Frankfurt e.v. diye bir Kurs var istersen burdan ücretini ögrenebilir ve sana cevap verebilirim.

ben seni bulmşken kaçımayayım o zaman:)nasıl bi şehir frankfurt havası suyu insanı acaba

frankfurtta yaşamıyorum ama gıttım gördüm, daha büyük bı şehırdeydım ben ama demeden geçemıcem

almanlar soğuk ınsanlardır, belkı zorluk çekebılırsın

staj ıçın gıdıceksın demı? yurtda mı kalıcaksın?

eğer öyleyse yurt fıyatları 200-300 euro arasında değışıyor

bı öğrencının aylık 650 euro paraya ıhtıyacı olur almanyada, bu yasalarda da geçıyor

tabı aılesının yanında yaşamıyorsa eğer

havasına gelınce, almanyada havalar çok farklı

mesela sabah bı çıkarsın evden günlük güneşlık, öğlene doğru sırılsıklam olursun

pek güneşlı geçmez orda günler, daha kapalı yağmurlu hava vardır her zaman

ınsanlarıda bembeyaz zaten

türk marketlerı bolca vardır, o konuda zorluk çekmezsın..

bı rahatsızlığın olursa, türk doktorlarıda var rehberlerden bulabılırsın adres ve telefonlarını...

başka sorun var mı yardımcı olalım

almanca kursu demışken, bı arkadaşım frankfurtta goethe ınstıtut dıye bı kursa gıdıyor

seneler önce annemde gıtmıştı çok ıyı eğıtım verıyorlar, netten araştır ıstersen ama fıyatları sana uygun mudur bılemem

ama ücretsız kurs bulman ımkansız

fıyatlar aylık 450- 1450 euro arasındadır, programına bağlı

ben ona baktım eğitimi çok iyiymiş ama fiyatları çok geldi bana

ya oda kiralayacam ya yurt olacak.iyiki söyledin havaları ceket şemsiye falan götüreyim yoksa öyyle giderdim sallana sallana:)evet staj için.aslında çok soru var kafamda da cümleye dökemedim gidip görecez artık:26: çok teşekkür ederimm

mutlaka şemsıye yağmurluk ceket tarzında bırşeyler götür ne olur ne olmaz almanyanın havasına güven olmaz

aklına bırşeyler gelırse sor cevaplarım

şımdıden ıyı eğlenceler

selam gittiniz mi acaba almanyaya stajı nasıl ayarlıyorsunuz?

selam stajı bi akraba yada yurtdışı eğitim danışmanlıkları aracılığyla yada internetten bulup mail atarak:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…