kızlar yazın staja almanyaya(frankfurt) gidecem ve almanca öğrenmek istiyorum.almanyada ücretsiz kurs veren türk dernekleri yada belediye kursları vb. varmı??Ücretsiz olmasa da uygun fiyatlı?cevaplarınızı bekliyorymmmmm
Bende almanyada yasiyorum frankfurtda, tabiki kurslar var ama ücretsiz Kurs bulamazsin. Tandem Frankfurt e.v. diye bir Kurs var istersen burdan ücretini ögrenebilir ve sana cevap verebilirim.
almanca kursu demışken, bı arkadaşım frankfurtta goethe ınstıtut dıye bı kursa gıdıyor
seneler önce annemde gıtmıştı çok ıyı eğıtım verıyorlar, netten araştır ıstersen ama fıyatları sana uygun mudur bılemem
ama ücretsız kurs bulman ımkansız
fıyatlar aylık 450- 1450 euro arasındadır, programına bağlı
ya oda kiralayacam ya yurt olacak.iyiki söyledin havaları ceket şemsiye falan götüreyim yoksa öyyle giderdim sallana sallana:)evet staj için.aslında çok soru var kafamda da cümleye dökemedim gidip görecez artık:26: çok teşekkür ederimmfrankfurtta yaşamıyorum ama gıttım gördüm, daha büyük bı şehırdeydım ben ama demeden geçemıcem
almanlar soğuk ınsanlardır, belkı zorluk çekebılırsın
staj ıçın gıdıceksın demı? yurtda mı kalıcaksın?
eğer öyleyse yurt fıyatları 200-300 euro arasında değışıyor
bı öğrencının aylık 650 euro paraya ıhtıyacı olur almanyada, bu yasalarda da geçıyor
tabı aılesının yanında yaşamıyorsa eğer
havasına gelınce, almanyada havalar çok farklı
mesela sabah bı çıkarsın evden günlük güneşlık, öğlene doğru sırılsıklam olursun
pek güneşlı geçmez orda günler, daha kapalı yağmurlu hava vardır her zaman
ınsanlarıda bembeyaz zaten
türk marketlerı bolca vardır, o konuda zorluk çekmezsın..
bı rahatsızlığın olursa, türk doktorlarıda var rehberlerden bulabılırsın adres ve telefonlarını...
başka sorun var mı yardımcı olalım
ya oda kiralayacam ya yurt olacak.iyiki söyledin havaları ceket şemsiye falan götüreyim yoksa öyyle giderdim sallana sallana:)evet staj için.aslında çok soru var kafamda da cümleye dökemedim gidip görecez artık:26: çok teşekkür ederimm
mutlaka şemsıye yağmurluk ceket tarzında bırşeyler götür ne olur ne olmaz almanyanın havasına güven olmaz
aklına bırşeyler gelırse sor cevaplarım
şımdıden ıyı eğlenceler
kızlar yazın staja almanyaya(frankfurt) gidecem ve almanca öğrenmek istiyorum.almanyada ücretsiz kurs veren türk dernekleri yada belediye kursları vb. varmı??Ücretsiz olmasa da uygun fiyatlı?cevaplarınızı bekliyorymmmmm