Almanya icin Faydali Linkler

meltemDE

7.aydayiz
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2006
3.074
8
Deryacim msn den baktim goremedim seni eyaletleri yaziyorduk ya tesaduf ben almanya ile ilgili bu siteyi buldum herseyi cok guzel detayli anlatmislar belki merak edenler sorusu olanlar icin yardimci olur diye ekliyorum insallah baska moderatorler kizmaz adres verdim diyebenneyaptımki
kizan olursada silsin ne yapayim.senağlamaisimin arasinda aklim burda gelip su adresi yazayim dedim
belki bizim burda birdaha amerikayi kesfetmemize gerek kalmaz eyaletler cok guzel anlatiyor ayrica diger bilgilerde bence faydali

bana reklamlik bi site gibi gelmedi aksine heleki tr den gidecek olanlarin bakmasini tavsiye edecegim bi site

hadi bana kolay gelsin kalbimdesiniz gorusuruz kactim ben:a015:

kizlr iki dakka nete girdigimde bisi ler cikiyor bu seferde diploma denkligi ile ilgili bi site buldum belki arayan vardir kolay gelsin koln baskonsoloslugunun sitesi umarim reklam olmaz

bu arada almanya dan bu siteye giren bayan arkdaslar bu kadar imkan varken ne yapip edip bi meslek sahibi olun baskada bisi demiyorum size .

Meltemim denk gelmemisiz. Simdi gezerken gördüm mesajini, link evet cok güzel, bunlari eklesek resim ve yazi olarak eyaletlere göre basliklar halinde cok daha güzel olur, elimize gectikce resim bilgi de hep ekleriz altina bu basliklarin. Eger vaktin olursa yaparsan sevinirim, olmasa da bende yardimci olurum yada hanimaga nerdesin canim sende desteklersin bu konuda saniyorum.
Linkide altina ekleyebiliriz alinti yaptigimiz kaynak olarak, linkte yok bir sakinca. yerimseniben

Özledim seni ya, misafirlerin gitmedimi daha :asigim:

faydali bilgi disinda ekleme yapmayiniz paylasimlariniza paylasim alanindan devam ediniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…