Gebeliğe Hazırlık Almanya Freiburg ta tedavi olup bebek sahibi olan varmi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Pamuk kalpli

Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2017
6
0
6
31
Mrb ben ve esim 6 yil dir cocuk sahibi olmaya calisiyoruz 2 yil once hamile kalmistim faakat alah kucagimmiza almayi nasip etmedi defalarca dr gitik fakat bir sonuc alamadim en son Freiburg ta muayeneye gitik esimle birlikte yilarca Bulgaristanda bircok hastane ve doktora gorundum amaa hic birinden memnun kalmadim insalah bukez doru yerdeyim dir Freiburg ta tedavi olanlar varsa yazsin lutven cok uzun zaman oldu artik umutlarim tukenmek uzere insalah bu sefer sonuc alirizz alahim herkeze evlat sahibi olmayi nasip edsin insalah

ilk kez gitik gectimiz ay tahliler yapildi sonuclar icin bu ay 15 te terminimiz var inşallah kotu bishey yoktur canim sen nezaman başlican

Fraiburg ta mi Frankfurt ta mii tedavi olucaksin
Frankfurt ta bizde bu Cuma günü gideceğiz eşim 5 aydır belli aralıklarla test yaptırdı sperm kalitesi düşük çıktı ve bu süreçte bir artış olmadı doktoru vakit kaybetmeyin tüp bebek yaptırın dedi.Ben Almanya’ya geleli 3 ay oldu ama gördüğüm kadarıyla herşey çok yavaş ilerliyor.Cuma günü bi görüşelim ona göre karar vercem aklıma yatmazsa tr ye gidip yaptırcam

evt haklisin almanyada hersey cok yavash ilerliyo bende sonuclari alinca nasil bi tedavi uygulayacaklarna bakip kafama yatmazsa tr ye veya bulgaristanda tup bebek denemek istiyorum benim eshimin de speerm kalitesi oldukca dushuk bi bakalim nasil olucak insalah bizede nasip olur annelik

Merhaba tedaviniz nasıl gidiyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…