• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kına Gecesi Almanya´dan Duisburg´tan kinalik nisanlilik alan bi bakarmisiniz?

gulumm87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2010
58
0
36
Kocaeli
Kinalik almak istiyorum ve bunun icin Türkiyeye gidip gitmemeye cok kararsizim.

Duisburg´ta biraz uzak kaliyor gidenler varsa bana bi bilge verseler?

Secenekler nasil? Fiyatlar nasil? siz ne kadara aldiniz?

benim cevremde alabilcegim hic bir yer olmadiginden ya duisburg yada Türkiye ´den bakmaliyim.

cevaplariniz icin tskler

Kinalik almak istiyorum ve bunun icin Türkiyeye gidip gitmemeye cok kararsizim.

Duisburg´ta biraz uzak kaliyor gidenler varsa bana bi bilge verseler?

Secenekler nasil? Fiyatlar nasil? siz ne kadara aldiniz?

benim cevremde alabilcegim hic bir yer olmadiginden ya duisburg yada Türkiye ´den bakmaliyim.

cevaplariniz icin tskler

Benım arkadasım evlendi 5. ayda Almanya Duisburg'tan aldı gelinliği ve kınalığını...Mağazanın adını bilemiyorum ama fiyatını hatırlıyorum gelinlik = 2.000 Euro
Kınalık = 1.000 Euro ödemişlerdi... Toplamda ayakkabılar ve bindallı derken 3.500 Euro tuttu...Yerinde olsam Türkiye'ye gelirim 3500 Euro ödemektense sadece 3.500 TL öderdim avantajlı olurdu...Türkiye'ye gelme şansın varsa özellikle İstanbul veya Ankara'ya inanılmaz derecede çok çeşit + renk + model var ve herkesin maddi durumuna göre seçenek var...

Son düzenleme:
Benım arkadasım evlendi 5. ayda Almanya Duisburg'tan aldı gelinliği ve kınalığını...Mağazanın adını bilemiyorum ama fiyatını hatırlıyorum gelinlik = 2.000 Euro
Kınalık = 1.000 Euro ödemişlerdi... Toplamda ayakkabılar ve bindallı derken 3.500 Euro tuttu...Yerinde olsam Türkiye'ye gelirim 3500 Euro ödemektense sadece 3.500 TL öderdim avantajlı olurdu...Türkiye'ye gelme şansın varsa özellikle İstanbul veya Ankara'ya inanılmaz derecede çok çeşit + renk + model var ve herkesin maddi durumuna göre seçenek var...

uuu ne kadar pahaliymıs 3500 euro :/ bence de türkiyeye git canım resmen soygun bu 1000 evroya bindallı mı olur ya :19:

aynen ya inanirim... en basit kinaliklar 800den basliyor diye biliyorum gelinligi hic dusunemem....

Bende Almanyada yyasiyorum canim.. gelinligimi türkiyeden almak isterdim am artik gerek yok.. Duisburgda gelinlik21 acildi fiyatlari git sor.. Ha zaten izine gidicekeniz Türkiyeden al tabi daha uygun.. ama extra gelinlik icin Türkiyeye gidiceksen bide Bilet parasini ordaki masraflari stresi düsünürsen ayniya gelicekdir fiyat..

sen bilirsin tabi :) ama sonucda erkek tarafi alicak gelinligini onlar nereyi tercih ederse ordan al bence.. illa Türkiye yada illa burasi diye bisi yok yani.. Cünkü artik burdada okadar cok secenek model varki.. diktiredebilirsin..

Simdiden mutluluklar diliyorum :)

Back