Almanya da Tüp Bebek

Mia2490

Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2015
82
42
8
34
Merhaba arkadaşlar ben 28 yaşındayım 4 yıllık evliyiz Almanyada yasiyoruz bir başarısız aşılamam var eşim azospermi ve hareketlilik yavaş bende ise sağ tüp kapalı ve hasimotoyum yani ikimizde de problem var benim öğrenmek istediğim burda Tüp bebek yaptıranlar ne kadar maliyeti oldu Turkiyedeki tedaviyle burdaki aynı mi çünkü ben aşılama yaptırdığımda önce aşılamayı yaptılar akşam catlatma iğnesi yaptım Turkiyedeki doktor arkadaşımla görüştüğümde ise tam tersi olması gerktiğini söylemişti o yüzden kafam karıştı tüp bebek yapmamız gerekiyormus malesef normal yolla şansımız çok az bu konuda bilgisi olan bana yardim edebilir mi ? Maliyeti ne kadar kaç gün sürüyor burda tedavi doktorlar tedaviye başlamadan bilgi vermiyorlar malesef o yüzden düşünmekten içim şişti bana bir yardim edin

Merhaba canım bende almanyada yaptırdım ve yine tedaviye baylışcaz. Üç deneme hakkı verildi bize. İlki boş gebelik olduğu için yine üç deneme hakkı verildi. Sanırım bizim ilaçlar içinde 1.500 euro oldu maliyeti. Sebebi belli değildi klamidya diye bir enfeksiyonla tanıştık şimdi antibiyotik tedavisine başladık. Hayırlı diyelim . Benim ki dördüncü deneme olacak:(. Umutlarım tükendi.

Allah yardımcımız olsun canım benimde haşimotom var eşimde şeker hastası ama malesef benim ev doktorum şu an izin vermiyor hamile kalmama uberweisung bile vermiyor kinderwunch a gitmem için biraz daha bekle diyor her seferinde bu kelimeyi duyunca ağlıyorum ama başka çarem yok haşimoto kontrol edilmezse gebelikte düşüğe bile neden olabiliyormuş hala bekliyoruz ama bu beklemek ve etrafındakiler hamile haberlerini almak sınırımı bozuyor isyan etmiyorum ama bazen çok zoruma gidiyor ben ilk defa yapicam tüp bebek 1 aşılamam var olumsuz çok araştırmak çok okumakta iyi değil galiba ama insan yine de bir arkadaş istiyor bu yolda onu anlayabilecek seni çok iyi anlıyorum o yüzden umarım senin içinde en iyisi en güzeli olur

Back