Tüp Bebek Merkezleri Almanya da tüp bebek yaptıranlar bızde burada sorunlarımızı paylasalım

kamillie

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2008
132
0
96
Almanya
benim gibi almanya da olupta tüp bebek tedavisi yaptiran varmi acaba konusup dertlessek bizde burada ben 3 kez yaptirdim 3 ündede kucagima alamadim simdi donmuslarla 4. denememi yaptiracagim insallah bu sefer olur diyorum ....ama dr lari nasil basarilimi yoksa degil mi bilmiyorum sanki fazla umursamiyorlar gibime geliyor sizler neler yasiyorsunuz anlatirmisiniz....

Selam cnm ..
Bende almanya da yasiyorum ve
dondurulmuslarimla birlikte tam 8 kez mikro tedavisi yasadim ..
Fakat sadece bir kez hamile kaldim ..
Bebegimin kalbi 10. haftada durdu ve kaybettim..
Kisa bir süre önce 9. mikroyu da türkiyede denedim ..
Hamile kaldim ama onu da 8. haftamizdayken düsükle kaybettim ..

Almanyada transferimi gerceklestirirken ultrasona bakilmamisti ...
Almanyada progesteron igneler kullanmamistim ..

Bence tr ile almanya arasinda biraz farkliliklar varr ..
Kuskusuz doktorlarda da farkliliklar vardir ...

Rabbim bizleri dogrularla karsilastirsin ...
Bebeklerimizi en kisa zamanda kavustursun ...

canim yaa senin icin cok üzüldüm seni okuyunca daha ben yolun basindayim herhalde dedim
8 kez cok zor bir sürec canim
bende 2.denememde hamile kaldim 11 haftamda düsük yaptim ne yazik ki...
simdi 4. denememi basliyacagim kismetse
niye sende ultrasonla bakmadilar ki canim bende bakiyorlar bende ignede vermislerdi ayni degil demekki her yer bende tr de denemek istiyorum aslinda bir kezde ....
sen hangi sehirde yaptirmistin birde kac tane yumurta toplamislardi canim bundan sonra burada mi tr demi denemeyi düsünüyorsun acaba .
cok soru sordum kusura bakma canim....

merhaba canim bende almanyada yasiyorum, 3 defa tüp bebek birde dondurulmus embriyo transferim oldu sonuc malesef negatif, bende senin
gibi düsünüyorum canim burda doktorlar pek umursamiyorlar, ilgi alaka pek yok gibi
almanlar zaten soguk insanlar fazlada birsey beklememek lazim diye düsünüyorum
bende öbür seneye kismet olursa türkiyede denemek istiyorum, Rabbim hepimize
hayirlisini versin canim...

merhaba canim bende almanyada yasiyorum, 3 defa tüp bebek birde dondurulmus embriyo transferim oldu sonuc malesef negatif, bende senin
gibi düsünüyorum canim burda doktorlar pek umursamiyorlar, ilgi alaka pek yok gibi
almanlar zaten soguk insanlar fazlada birsey beklememek lazim diye düsünüyorum
bende öbür seneye kismet olursa türkiyede denemek istiyorum, Rabbim hepimize
hayirlisini versin canim...

bende öyle düsünüyorum ama elimizden de birsey gelmiyor ne yazik ki ben de iki kez daha deniyecegim donmuslarla ondan sonra tr de yaptirmayi düsünüyorum insallah bunlara gerek kalmazda bebislerimize kucagimiza aliriz allahin izniyle....hangi sehirde yaptirdin canim sen..............

bizde kasim`da yaptirdik ama ne yazik ki tutmadi.adetimin 2,gününden itibaren her 2. gün dr.a gittim ve her defasinda ultrasonda kontrol edildi bütün gelismeler.

bizde kasim`da yaptirdik ama ne yazik ki tutmadi.adetimin 2,gününden itibaren her 2. gün dr.a gittim ve her defasinda ultrasonda kontrol edildi bütün gelismeler.

bizde de her iki günde bir ultrason kontrolü vardi ....
ya kizlar benim transfer olunurken idrarim dolu degildi yani wc ihtiyacim yoktu dr umda öyle birsey demedi bana side nasildi dr dedimi size idrara sikisik olun diye....

bizde de her iki günde bir ultrason kontrolü vardi ....
ya kizlar benim transfer olunurken idrarim dolu degildi yani wc ihtiyacim yoktu dr umda öyle birsey demedi bana side nasildi dr dedimi size idrara sikisik olun diye....

öncelikle merhaba kizlar kusura bakmayin sizlere slm vermeyi unutmusum.bana tuvalete gitmememi söylemislerdi.

selam canim bende almanyada 2 kez yaptirdim tutmadi simdi yeni bir türk doktoru bulduk oraya gidecegiz insallah

hakkimizda hayirlisi olsun canim ins bu denememizde bebeklerimize kavusuruz..
türk doktoru bulmana sevindim herseyi net sorabilirsin en azindan hangi sehirdesin sen canim ...
ben hannoverde yaptiriyorum

slm ben darmstadt taraftayim. canim doktorlarada iyi arastirmamiz lazim.mesela türkiyede transferden sonra 2 saat yatiriyorlarmis beni hemen kaldirdilar.busene istanbula gitdik birde orda arastirdik oranin mikroskoplari 6000 lik imis daha kaliteli yumurtayi ve spermi buluyorlarmis.simdi gidecegimiz doktorda öyleymis.sizde sorun ne sordum ama cevap vermek istersen tabiki.ben 10 yillik evliyim deneme tahtasi gibi denediler bizde hic sesimizi cikarmadik sormadik arastirmadik ve 10 senemiz bosa gecti onun iyi arastirin. sigorta ödedimi sizinkini

slm ben darmstadt taraftayim. canim doktorlarada iyi arastirmamiz lazim.mesela türkiyede transferden sonra 2 saat yatiriyorlarmis beni hemen kaldirdilar.busene istanbula gitdik birde orda arastirdik oranin mikroskoplari 6000 lik imis daha kaliteli yumurtayi ve spermi buluyorlarmis.simdi gidecegimiz doktorda öyleymis.sizde sorun ne sordum ama cevap vermek istersen tabiki.ben 10 yillik evliyim deneme tahtasi gibi denediler bizde hic sesimizi cikarmadik sormadik arastirmadik ve 10 senemiz bosa gecti onun iyi arastirin. sigorta ödedimi sizinkini

slm canim evet dr lara cok iyi arastirmak gerek ama denemeden bilemiyoruz maalesef ki....transferden sonra bana yarim saat yatirdilar sonra eve geldim...evet tr de öyleymis
benim gittigim yerde tüp bebek hastanesi sadece tüp bebek ve micro tedavisi yapiliyor ....bende 5 senedir istiyorum ama 3 senesi bosa gecti tedavi olmadim iki senedir de ugrasiyorum haplarla ignelerle ve bir kez hamis kaldim onuda düsürdüm maalesef ki..simdi tekrar basliyacagim adetim geldiginde ins...
benim esimde sperm hareketsizligi var...sen daha cok yipranmissin canim insallah bu sefer ki denememizde basaririz...evet bizimkinin yarisini sigortamiz karsiliyor 3 kez ama sadece ....ne zaman basliyorsun tekrardan gelismeleri neler yapildigini birbrimize yazalim iki drun yapildigini bilmek adina...ben ocakta basliyacagim donmuslarla tekrardan......benimkisi micro tedavisi seninkisi ne...

slm canim biz yazin temmuz ayinda mikro tedavisi uygulandi tutmadi daha önce bundan 4-5 yil önce tüp bebek uygulandi oda tutmadi ondan öncede 3 kere asilama yapildi tabiki oda olmadi ben artik ümidimi kesmistim tesadüfen bu siteyi buldüm ne kisilerin bebegi olmus bir daha ümitlendim arastirdik türk doktoru bulduk ocak sonu oraya gidecegiz 1defa daha mikro yaptiralim diyoruz.bizim sorunda sayi ve hareket yetersizligi spermde.keciboynuzu kürü falan yapiyoruz aksamlari bol bol badem findik yediriyorum.vitamin haplarini basladik insallah dogal yoldan olur.okudunmu buradan bilmiyorum ama e.vitamini cinko folik asit spermlere hareketlendiriyormus.size doktor ilac falan verdimi......

kizlar size aynen katiliyorum düseldorfta da berbat yapiyolar,ilgilenmiyolar ve soguk kanlilar.size aynen katiliyorum...

slm canim biz yazin temmuz ayinda mikro tedavisi uygulandi tutmadi daha önce bundan 4-5 yil önce tüp bebek uygulandi oda tutmadi ondan öncede 3 kere asilama yapildi tabiki oda olmadi ben artik ümidimi kesmistim tesadüfen bu siteyi buldüm ne kisilerin bebegi olmus bir daha ümitlendim arastirdik türk doktoru bulduk ocak sonu oraya gidecegiz 1defa daha mikro yaptiralim diyoruz.bizim sorunda sayi ve hareket yetersizligi spermde.keciboynuzu kürü falan yapiyoruz aksamlari bol bol badem findik yediriyorum.vitamin haplarini basladik insallah dogal yoldan olur.okudunmu buradan bilmiyorum ama e.vitamini cinko folik asit spermlere hareketlendiriyormus.size doktor ilac falan verdimi......

hic bir zaman ümidimizi kaybetmemeliyiz canim bir gün elbetteki gelecek bende ilkte tutmayinca umudumu yitirmistim snraki tuttu ama düsünce tekrar umtsuz oldum keske tutmasaydi dedim düsünce psikoljisi bozuluyor insanin simdi tekrar deniyecegim inanki tutmamasindan degilde düsmesinden korkuyorum ona alismisken kaybetmek cok büyük aci allahim hic kimseye yasatmasin...
sende cok mücadele etmissin ins bu sefer son olur bebisimizi aliriz kucagimiza
bende ocak sonunda deniyecegim kisetse ikimizinki si ayni anda olacak muhtemelen
ama embriyolar dölleniyor dime niye tutmuyor acaba onu arastirin önce...bizde keci boynuzu kürünü deniyoruz ama simdilik bir sonuc elde etms degiliz folic astide baslatacagim icmeye...dr ilac felan vermedi bize....size verdimi peki...ben normal yolla olacagina hic inanmiyorum artik ya hic umudum yokkkkkkkkkkkk...ins 2009 da bebislerimize kavusuruz,.......

Back
X