Doğuma Hazırlık Almanya da Hami Anneler! Hangi magazadan yada hangi siteden alveri yapyorsunuz?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

DUYGUSUZduygu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2009
1.247
4
116
- Yurtdışı
slm gurbetci annisler.... bende 5 aylik hamileyim . bebisime kiyafetler felan almak istiyorum yada bebek arabasi, bebek cantasi felan. ama fazla bir bilgim yok. sizler nerelerden alisveris yapiyorsunuz? nereler daha uygun ve nerelerde indirim var. yada hangi internet sitelerinden siparis ediyorsunuz? yardimci olursaniz cok sevinirimvereliniortak

toysrus var canim co güzel prati arabalari ve oda takimlari var
ben ogluma herseyini ordan aldim cota uygun
bence yakininda varsa bi göz gezdir derim

toysrus var babyone var cok güzl ürünleri var...
bebek kiyafetleri olarak H&M in bebek koleksiyonu cok güzel ama biraz pahali...
C&A ninda bebebk kiyafetleri güzel oluyo orayada bak derim...
mobilya olarak ben mobilyasini segmüllerden aldim..cok kaliteli bir oda..segmüller varsa yakinlarinizda oraninda bebek koleksiyonuda cok güzel...aradigin herseyi segmüllerde bulabilirsin bebek arabasi, oda takimi, kiyafetleri.
ben ara sira ebay den de bakiyorum bazi firmalar ebay de satis yapiyo ve disariya göre daha uygun fiyata alabiliyosun..acik arttirma yada kullanilmis seyler degil firma kendisi satiyo...

bende almanyada yasiyorum ve bu konu benide düsündürüyo...türk magazasi olarak cilek var ama biraz pahali..bende pek bilmmiorum nereler var...bebek kiyafeti icin h&m düsünüyorum ben...odasini tek besik olarak düsünüyosan ikea derim ben uygun fiyatlr görmüstüm....

Bende Münih'de yasiyorum arkadaslar. C&A'dan ve H&M'den elimden geldigince uygun ve kaliteli olan esyalari aliyorum.. Ama, bebek odasi icin cok secenek var internetten arastirdiginizda..
Örnegin, Ikea- Segmüller- MöMax vs... Ama size söylemek isterim ki, cok uzun zamandir bebek odasi bakyiordum. Segmüller'de bebek odasi takimi 1250 €uro'dan 500€uro'ya indirmisler.. Ve cokda hos oldugu gibi bir o kadar da kaliteli ve kullanisli. 3kapakli gardolabi, bebek bezi degistirme yeri (3cekmeceli) ve Yatagin uzunlugu 1.50 genisligi ise 80cm. cok kullanisli bebeginiz 4-5 yasina kadar icinde o kadar rahat yatarki.... Ve ileri de jugendbed olarak da kulanilabiliniyor. Bu firsat varken, esimle o kadar arstirmanin sonucunda buna karar verdik, ki inanin yapilebilenecek en mantikli isdi..Allah'ima cok sukur bizde aldik.
Yok siz, sadece yatagibini almak istiyorsaniz elinizden geldigince görerek almanizi tavsiye ederim. Segmüller'de Ikea'da bu konuda en ucuzlari..
Bu arada bende 30 haftalik hamileyim, Rabbim herkesin her konuda yardimcisi olsun insallah kizlar. Allah'ima emanetsiniz.

canlarim cok tesekkür ederim. burada segmüller yok ama ikea var. esim zaten ikeada calisiyor. ama kinderbett leri cok küyük. biraz büyük ariyorumki ilerdede kullannayabileyim. ya bu segmülleri cok merak ettim. internette vardir herhalde sayfasi bi ona bakayim. ebay aklima hic gelmemisti. cok sagolun kizlar. bu arada hamis bayanlar Allah hepimizin yardimcisi olsun!

Amin canim amin. Ama Segmüller'in internet katalogu bes para etmez hataa yok diye hatirliyorum bu bebek takimi...
Keske, gidebilseydin orda olupda. Neise hakkinda hayirlisi olsun. Dedigim gibi benim almis oldugum bu bebek yataginin icinde 4-5 yasina kadar coookk rahat yatar, ardindan da jugendbed olarak da degistirebiliyorsun yani.
Neise canim, Allah'im hayirlisi hakkinda ne ise, onu nasip eylesin.

ben ikea nin tasarimlarini pek begenmiyorum cok birbirinin aynisi gibi geliyo bana...
bizim odamiz bunun aynisi segmüllerden aldik 980 € dan 480 e aldik indirim vardi... hatta su anda kuruldu,,,bi arkadasim bu takimin aynisini ebay den aldi..ayni fiyata...
cok uzun kullanilacak bir takim
kesinlikle tek bir yere bakip alma heryere bak interneti gez öyle karar ver..

747f_10.JPG

ben bütün esyalarimi Segmüllerden aldim..her yere bakiyorum ama en kaliteli ve uygun ürünler orada var..bebek giyimi ise uygun ararsan C&A ya da H&M olabilir..internetten alisveriste ise Baby Markt diye bir site var..cok uygun ve cesitli ürünler bulabilirsin...googleden yazip girebilirsin...

ben alisverisimi baby-walz dan alacagim, cok uygun bebek arabalari var, bebek yatak takimlari biraz pahali ama cok güzel sik duruyorlar, sana tavsiyem bebek arabasini oradan al, 200€ hem bebek arabasi Wickeltasche si (cantasi) semsiyesi ve bebem sepeti icinde:) cok ucuz ben arastirdimda baska yerlerde 350-400€ kadar cikiyor, hem bunun markasida var chico ve uygun hemde cok güzel istesen bir sitelerine bak internette baby-walz yaz sitesine gir bak neler cikiyor karsina:)

Babywalz, Babybutt, babymarkt ve toys rus dan yaptim alisverisleri, odasini da Paidi'den aldik
cannim benim sagolasin.... peki bunlarin özel bir alisveris merkezi var mi? yoksa sadece internet üzerinden mi? yani mesela babywalz i biliyorum yada butt i. katoloklarda gördüm ama gidip görebiilcegim kendilerine ait bi magazalari var mi? yoksa sadece internet üzerinden mi siparis edilio...

babywalz babybutt kendi magazalari da var kendin gidip bakabiliyorsun sadece internetten siparis verilmiyor, internet sayfalarina gir Markt suchen e bas nerede oturuyorsan yaziyorsun o sana yakininda olan magazayi gösteriyor, nasil oraya gidilir onu bile yaziyor

cannim benim sagolasin.... peki bunlarin özel bir alisveris merkezi var mi? yoksa sadece internet üzerinden mi? yani mesela babywalz i biliyorum yada butt i. katoloklarda gördüm ama gidip görebiilcegim kendilerine ait bi magazalari var mi? yoksa sadece internet üzerinden mi siparis edilio...

Babywalz in burda yani Nürnberg'de magazasi var, fakat internette oldugu gibi cok secenek yok maalesef, zaten pekte büyük bi yer sayilmaz. Babybutt un magazasi varmi bilmiyorum, Nürnberg'de yok... Toys R'us burda var, baya da büyük bi yer, Baby-markt sanirim sadece internette olan bir satis noktasi. Siparis vermek cok kolay bisey zaten, öyle fazla ugrastirmiyor, babywalzdan aldigin seyler cok cabuk geliyor, yalniz söyle bisey de ekleyim, fiyatlari kiyasliyorum, genelde Babywalz hepsinden daha pahali, o yüzden önce alacagin seylerin fiyatini arastir derim.

biz babywalz, babyonefilan oralardan aldik bicok seyi giyisileride c&a ve dmden aldim canim. ama babywalz babyone babywelt bunlar bayagi kazik magazalar. yani herseyi oralardan alma derim ben. biz bayagi kazik yedik cünki. elbiseler yada biberon gibi seyler oralarda cok kazik fiyata satiliyo. aynilari dm. c&a da var

evet baby walz bebek kiyafetleri gercekden pahali ama en ucuz sey Bebek arabalari, baska firmalara bakin kiyaslayin arada cok büyük fark var, bende bebisime c&a dan alacagim kiyafetler hem cok güzel hemde uygun

Back
X