Bende Münih'de yasiyorum arkadaslar. C&A'dan ve H&M'den elimden geldigince uygun ve kaliteli olan esyalari aliyorum.. Ama, bebek odasi icin cok secenek var internetten arastirdiginizda..
Örnegin, Ikea- Segmüller- MöMax vs... Ama size söylemek isterim ki, cok uzun zamandir bebek odasi bakyiordum. Segmüller'de bebek odasi takimi 1250 €uro'dan 500€uro'ya indirmisler.. Ve cokda hos oldugu gibi bir o kadar da kaliteli ve kullanisli. 3kapakli gardolabi, bebek bezi degistirme yeri (3cekmeceli) ve Yatagin uzunlugu 1.50 genisligi ise 80cm. cok kullanisli bebeginiz 4-5 yasina kadar icinde o kadar rahat yatarki.... Ve ileri de jugendbed olarak da kulanilabiliniyor. Bu firsat varken, esimle o kadar arstirmanin sonucunda buna karar verdik, ki inanin yapilebilenecek en mantikli isdi..Allah'ima cok sukur bizde aldik.
Yok siz, sadece yatagibini almak istiyorsaniz elinizden geldigince görerek almanizi tavsiye ederim. Segmüller'de Ikea'da bu konuda en ucuzlari..
Bu arada bende 30 haftalik hamileyim, Rabbim herkesin her konuda yardimcisi olsun insallah kizlar. Allah'ima emanetsiniz.