• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

almanların kıyafet kokusun

tugbass

Guru
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2011
1.094
29
318
Kayseri
arkadaşlar size çok garip bişey sormak istiyorum bu almanların bavul açtıklarnda kıyafetlerinde bir koku oluyor o kokuya bayılıyorum farklı yerlerde oturan alman akrabalarımız var hepside aynı kokuyor kıyafetleri yıkasam bile çıkmıyor acaba benimgibi o kokuyu bilipte sevenler varmı merak ettim acaca hangi yumısatıcıyı kullanıyorlar bende almak istiyorum bir bilgisi olan varmı adını markasını veya kullanan

arkadaşlar size çok garip bişey sormak istiyorum bu almanların bavul açtıklarnda kıyafetlerinde bir koku oluyor o kokuya bayılıyorum farklı yerlerde oturan alman akrabalarımız var hepside aynı kokuyor kıyafetleri yıkasam bile çıkmıyor acaba benimgibi o kokuyu bilipte sevenler varmı merak ettim acaca hangi yumısatıcıyı kullanıyorlar bende almak istiyorum bir bilgisi olan varmı adını markasını veya kullanan

evet evet bende hep merak etmisimdir farklı bi kokuları oluyo bayılıyorum bende o kokuya

bi kere soormustum arielle yıkıyom baska bise yapmıyom demisti ama baska bise o bizim bildigimiz ariel kokusu degil

gurbetci arkadaslar yardımcı olur umarım :))

Back