M MerwoSh Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 3 Ocak 2012 1.242 4 0 Antalya 21 Ocak 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi MerwoSh #1 Geh ich mal stark von aus Huseyin fragt schon noch tante Conny. du hast schon du geschrieben Conny, wenn du on bist meld dich mal bei mir. evet bu 3 cumleyi bana tercüme edebilirmisiniz? Son düzenleme: 21 Ocak 2012
Geh ich mal stark von aus Huseyin fragt schon noch tante Conny. du hast schon du geschrieben Conny, wenn du on bist meld dich mal bei mir. evet bu 3 cumleyi bana tercüme edebilirmisiniz?
KIRMIZIdonluKIZ Canis Majoris sönüyor : / Kayıtlı Üye 6 Şubat 2009 4.789 16 358 Diğer 21 Ocak 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi MerwoSh #2 MerwoSh .!.: Geh ich mal stark von aus Huseyin fragt schon noch tante Conny. neredeyse eminim, hüseyin conny teyzeyi soruyor du hast schon du geschrieben bu cümlede hatalar var ama yinede: "sen yazdin bile" Conny, wenn du on bist meld dich mal bei mir. conny online oldugunda bana haber et evet bu 3 cumleyi bana tercüme edebilirmisiniz? Genişletmek için tıkla... ................................................................................
MerwoSh .!.: Geh ich mal stark von aus Huseyin fragt schon noch tante Conny. neredeyse eminim, hüseyin conny teyzeyi soruyor du hast schon du geschrieben bu cümlede hatalar var ama yinede: "sen yazdin bile" Conny, wenn du on bist meld dich mal bei mir. conny online oldugunda bana haber et evet bu 3 cumleyi bana tercüme edebilirmisiniz? Genişletmek için tıkla... ................................................................................
hausfrau Yeni Üye Kayıtlı Üye 24 Aralık 2011 1.395 8 0 Diğer 21 Ocak 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi MerwoSh #3 MerwoSh .!.: Geh ich mal stark von aus Huseyin fragt schon noch tante Conny. du hast schon du geschrieben Conny, wenn du on bist meld dich mal bei mir. evet bu 3 cumleyi bana tercüme edebilirmisiniz? Genişletmek için tıkla... umarim hüseyin connye soracakmis, yazdin coktan online olunca haber ver.almancasi kötü biri yazmis bu arada..
MerwoSh .!.: Geh ich mal stark von aus Huseyin fragt schon noch tante Conny. du hast schon du geschrieben Conny, wenn du on bist meld dich mal bei mir. evet bu 3 cumleyi bana tercüme edebilirmisiniz? Genişletmek için tıkla... umarim hüseyin connye soracakmis, yazdin coktan online olunca haber ver.almancasi kötü biri yazmis bu arada..
M MerwoSh Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 3 Ocak 2012 1.242 4 0 Antalya 21 Ocak 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi MerwoSh #4 cok tesekkür ederim.