Almanca Kursu Onerısı

Asmin

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2008
7.771
211
163
Meraba Kızlar
ALmanca kursu onerısı ıstıyorum..
tomer goethe dılmer ve bogazıcı unıverstısı ıle gorustum
yaz ıcın uygun kurs bulamadım
benım de bu yaz almancayı ılerletmem lazım
Lısede ogrenmıstım baslangıc duzeyınde bılıyorum yanı
Aranızda yardım edebılecek suraya gıttım cok guzeldı dıyebılecek Istanbulda kurs onerebılcek var mı??
sagolun sımdıden..

Aslen ben de tömeri önericektim oranın eğitimi baya kalitelidir. Alman kültüre baktın mı?

Goethe-Institut bu konuda oldukça iyidir. Ben Tömerde ıngilizce ve Japonca ya gidiyorum ve memnunum. Almanca bölümü nasıl bilmiyorum.

goethe ile gorustum yaz icin hizlandirilmis kurslari vardi ve ayni ucret
bana mantikli gelmedi acikcasi
tomer iyi gibi ama onlarin da kurlarindaki konulara bakinca her bir kur cok yavas ilerliyor.
yani bana uygun olan aslinda dilmer oranin konuyu isleme hizi ve ucretleri gayet iyi
ama onlarin da yaz icin 2. kuru yokmus 3.kur acicaz dediler.
alman kultur aklima gelmemisti bakiyim oraya da.

Aslen tömerin hızlandırılmış kursları da oluyor onların konu işleniş hızları iyi baya bence.

Goethe-Institut bu konuda oldukça iyidir. Ben Tömerde ıngilizce ve Japonca ya gidiyorum ve memnunum. Almanca bölümü nasıl bilmiyorum.

Ablacım almanca da baya iyiymiş o yüzden gitmek için yırtınıyorum ya =)

arkadaşlar bende almanca ögrenmek için kurs arıyorum.açıkçası tömer uygun geldi bana ankara universitesi öğrencisi oldugum için de indirim yapıyorlar.arkadaşım rusça kursuna gitti memnun kaldım giden varsa fikir verebilirmi birde benim almanca hiç temelim bilgim yok çok zorlanırmıyım acaba??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…