Canım şarkının adı Muhabbet - Sie liegt in meinen Armen (With lyrics) Böyle aratırsan bulursunşarkıyı da bilirsin belki
dizilerde var fakat alt yazi olacagini sanmiyorum ama sen yinede bir arastir gute zeiten schlechte zeiten , baskada almanlarin takip ettigim dizi yok fazla begenmiyorum:)
Annem çıldırıyor izleyemezse bu diziyi
hadi ya o kadar iyi yani
almanacada orta seviyeye gelsem bu yazicin yeter bana ya zaten sonraki yaz kursa gidicem almanca-ingilzce icin sonra bir de rusca ohhcok hayal kuruyorum sanırım
İngilizce biliyorsan çat pat Almancayı öğrenmekte çok zorlanmazsın korkma. Bende İngilizceyi Almanca sayesinde çok güzel öğrendim bir tek Almanca yazmam iyi değil aile içinde duyarak öğrendim anlıyorum konuşabiliyorum fakat çok iyi yazamıyorum. Ve ve bende Rusça öğrenmek istiyorum
Evet canim simdi sana bikac örnek, ve isin kerametinin neyde olucagni söyliycem.. simdi bak..
VOX Television Home - VOX.de, burdan istedigin kadar program diiz vs bakabilirsin, benim favori dizim BERLIN TAG UND NACHT, programlarim privatdetektiven im Einsatz, shopping queen, das promi dinner,glööckler,glanz und gloria,verklag mich doch :)
bak sana baya program ismi yazdim bunlarin bulabildign kadar bölümünü bul,izle :)
ama isin kerameti kitap okumak.. günde en az iki saat, yoksa tv&musik kerametin ceyregi bile degiller :) özellikle sesli kitap okucaksin canim,. :)
Merhaba ben 17 yasındayım dillere cok merakım var ama kendimi cok bos hissediyorum Sadece orta sevyenin biraz usutunde ingilizcem var baska diller de ogrenmek istedim ama onlar icin gerkli metaryali internette bulamaım kursa da gidemem
Okuldan almanca ogretiyolar 2 sene oldu daha adımızı falan soyleyebiliyoruz ancak zaten seneye de islemeyecekmisiz almanca
bende almancamı ilerletmek istiorum
ingilizcemi dizi izleyerek muizk dinleyerek bu seviyeye cıkarttım
Almancadada aynısını yapmak istiyorum fakat
Güzel almanca muzik bulamadım hatta hic bulamadım
Ve alman dizleri arastırdım bulamadım bana bu konuda yardımcı olurmusunuz
Sarkıcılar Gruplar Diziler (ing-tr altyazı farketmez )
:) Simdiden Tesekkur Ederim :)
Evet canim simdi sana bikac örnek, ve isin kerametinin neyde olucagni söyliycem.. simdi bak..
VOX Television Home - VOX.de, burdan istedigin kadar program diiz vs bakabilirsin, benim favori dizim BERLIN TAG UND NACHT, programlarim privatdetektiven im Einsatz, shopping queen, das promi dinner,glööckler,glanz und gloria,verklag mich doch :)
bak sana baya program ismi yazdim bunlarin bulabildign kadar bölümünü bul,izle :)
ama isin kerameti kitap okumak.. günde en az iki saat, yoksa tv&musik kerametin ceyregi bile degiller :) özellikle sesli kitap okucaksin canim,. :)
ay kızlar ben de ogrenmeyı cok ıstıyorum ama almancaya dair hıc bır fıkrım yok kolay ogrenebılır mıyım ki? sız ne kadar surede ogrendınız bu dedıgınız yerlerden?
canim ben daha ogrenmedim. Başlardayım. Konuşamiyorum. Biraz aşina olayim diye istiyorum bunları izlemeği. Bişey anladiğımdan değil yoksa. bir arkadaşım demişti ben surekli tv izleyerek dizi takip ederek öğrendim diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?