......Almanca Dilbilgisini Ogreniyoruz

E

EU1

Ziyaretçi
selam kizlar
ben bir ay sonra bir yildir gittigim kursumu bitirecegim
ve bu benim ilk kursum olmasina ragmen cok seyler ogrendim
toplam alti kitap isledik ve ogretmenimiz alman oldugundan yari anladik yari anlamadik
ben diyorumki;
benim kitaplarimdakindende sizinbilgilerinizlede bir konu baslatalim ve burda almanca ders calisalim ismin hallerini,yapisini,öznesini yüklemini ,ve ilk bastan duzgun ve basit cumleler kuralim
mesela hergun bir konu tema koyalim mesela;
bugun einkaufen olsun
alisverise gittigimizde nasil diyalogar kurabiliriz yazisalim
yarin banka olsun
daha sonra vs vs
muzik,spor,kultur,politika ve böylce gelistirelimm ne dersiniz varmisinizz

Gülsemin sana katiliyorum canim. konu günlük degil de bir hafta da bir degidebilir amac konuyu iyice kavramak, bilmeyenler icin. Ben su günlerde pek vaktim yok ama firsat buldukca ugrayacagim.

Gülsemin sana katiliyorum canim. Almancanin ilk basamaklarindan baslayarak konulari acabiliriz ve konu günlük degil de bir hafta da bir degidebilir amac konuyu iyice kavramak, bilmeyenler icin. Ben su günlerde pek vaktim yok ama firsat buldukca ugrayacagim.

evet canim bende anlamadiklari daha iyi kavramak icin diyorum oyuzden burayi actim insallah yapabiliriz bir kac kisi daha toplansinda öyle konulari islemeye basliyalim​

ich bin auch dabei ......................................................

ayrica sadece almanca yazilsin yazilacak seyler turkce yazilmasin bu topike yani ders basladiktan sonra bende iki sene kursa gittim birinci ayda tekrar basliyorum hepimiz icin cok iyi olur ogrendigimiz seyleri daha da iyi pekistirmis oluruz

Hallo Ihr Lieben Mitglieder von Kadinlarkulübü.
Ich finde es super das Ihr mehr Deutsch lernen möchtet.
Ich hoffe mal das mehrere Mitglieder hier mitmachen.
Wünsche euch noch schöne Feiertage.
Bis dann KüsschenŞeniz
tatlicadiarzu

hallo liebe frauen,meine name ist cigdem .ich bin zeit 9 yahre in deutchland.ich habe zwei kinder.ein medchen,ein junge.meine tochter ist 6 jahre alt.und meine sohn ist 8 jahre gevorden.ich komme aus der türkei .meine lieblings stadt ist ankara,meine familie liebt da.

hallo
ich bin elif seit 3 jahre ich lebe in deutschland.ich bin verheiratet auch 3 jahre.ich komme aus turkey in izmir.meine eltern immer noch in izmir.Aahhh ich vermisse izmir.
ich arbeite in fabrik über tecnische hilfs kraft.das ist nicht meinem beruf aber besser als arbeitlos sein.
wenn ich war in turkey ich habe studuim gemacht aber meine diplom ungültig hier.wegen sprache problem.Ich kann englisch reden lesen und schrieben aber hilfs nix weil ich muss so oder so deutsche sprache lernen
ich wolte kennenzulernen mit euch
MfG
elif

Hallo ich bin die bronte (merhaba ben bronte)a.s.

Werde nächste Woche 39 Jahre alt (haftaya 39 yasinda olacam)kafamçokkarıştı

Ich war vorhin im Kino (biraz önce sinemadaydim):icecream:

danach etwas Party (daha sonra biraz Party):içelim:

Ich werde zwischendurch mal bei euch vorbeischauen ob Ihr auch fleißig seid (arasira ugrayip size bakacam, caliskanmisiniz ) sengözlerimebaksanab

ich bin selin ich lebe seit 9 jahren in deutschland.ich habe 3 jahre deutsch kurs besucht und im januar werde ich noch mal einen kurs besuchen.ich möchte gerne mit euch auch einen unterricht machen.ich freue mich
bis bald

ich bin pinar ich lebe seit 1 halb jahre deutschland ich habe keine kinder ich spreche bisschen deutsch ich habe 1 jahre deutsch kurs besuche meine deutsch kurs fertig ich mochte viel deutsch lernen.bitte immer ihre dialog machen tschusssssss......

slm arkadaslar yazilarinizi okudum bende viyanadan yaziyorum ben de fazla almancam yok belki yardiminiz olur diye girdim ama inan hic bilgi alamadim hep ayni kendimizi tanitmaktan baska bisey yok bence benim fikrimi sorarsaniz sevimli nickli bir arkadasimiz var o cok güzel anlatiyor alfabeden baslasin sonra gramer den sonra günlük on kelime yazsin akuzatifi sonra dativi anlatsin bize cümle kurmasini bunlari yazsin bize bizde yol alalim ama böyle kendimizi tanitmakla bir yol alamayiz burda hic bilemeyenler var biraz bilen ama grameri cözemeyen var. der die das bilemeyen var onun icin hergün ilkten sona kadar yazsin. bizde almancayi cözelim.ilk sayfalarda sevimli cok güzel anlatigi icin bende ondan istiyorum yardim etsin bize.k.i.b byefisfisfisa.s.

zu erst will ich etwas sagen.ich lebe nicht in deutschland.macht es etwas???ich bin in istanbul.aber in augsburg geboren.schoon über 20 jahren sind wir in der türkey.aber super ist es wider deutsch zu sprehen.falsch ist es wier sprechen nicht ,schreiben......habe ich richtig geschrieben arkadaşlaaaar.almanyaya selamlaaaar.öpüyorum sizleriiii

canım çilem yeni uılın kutlu olsun nice yıllara bü yılda ne dilersen o sana gelsin allah dileğini kabul etsin ///// amin esmer güzeli

X