almanca bilenlere evde veya ofiste süperrr iş imkanı

aybukezclk

Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2018
12
6
32
almanyadan gelmiş yada anadil seviyesınde almanca konuşabilen vasıflı veya vasıfsız iş arkadaşları aramaktayım 1 haftalık eğitim sonunda evdende çalışabilirsiniz pazarmala satış üyelikli abidik gubidik bir iş değildir kazancı gayett dolgundur

call center size verdiğimiz dataları arama yapıp ayıklıyorsunuz ankaradamısınız özelden iletişim numarası veririseniz daha detaylı bilgi verebilirim

Ankarada degilim stuttgarttayim yanliz ana dilim gibi degil b2 seviyesindeyim yine de okeyse özelden kinusabiliriz

Ankarada degilim stuttgarttayim yanliz ana dilim gibi degil b2 seviyesindeyim yine de okeyse özelden kinusabiliriz

konuşmanız belkı yeterli gelebilirdi fakat 2 hafta kadar ankaradaki ofisimizde egitim almanız gerekiyor oyuzden sıze uygun olucagını sanmıyorum ama turkıyeye kesin donuş yapmış arkadaşlarınız akrabalarınız varsa yardımcı olabilirim

Konusmam degil ama gramer bilgilerim daha yeterli diyebilirim. Uygun olsa ankaraya bir haftaligina gelebilirim de aslinda. Bebegim var isime ara verdim. Bu yüzden evde bi is imkani benim icin. Ama konusma yeterli olacak diyorsaniz malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…