Bebek İkinci El alman markası bübchen banyo bakım ürünleri....

cikobella

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2011
31
0
türkiye fiyatından uyguna almanyadan getirdiğim bübchen markası banyo köpük,şampuanlar ,lotyonlu duş jeleri,pişik kremi---bebe markası olan lotyonlar mis gibi kokulu koyu kıvamlı kremler sebamed sabun,sebamed schower duş,canta boyu bübchenin şampuanı-yağı,penaten markası ürünler...hipp markası lotyonlar....bebek genc yaşlı herkez kullanabilir alman deri bezi,mutfak mikrofiber bezler,ilginç renkli teflon silikonlu biçakalar,at kestanesi jeli ağrilara birebir,kek aromaları 20 li,aynalı figürlü yapişdiricilar bir cok şeyler var hatta almanyadan istediğiniz ürün var ise xxxxxxxxxmesaj atabilirsiniz ankaraya şahsen teslim ortak yerde buluşub verebilirim tüm türkiye kargo gönderilir.xxxxxxxx

Son düzenleyen: Moderatör:
hanimlar bebeyinizi daha güvenli sağlıklı banyo yapın ağzına bu ürünlerden kacsa bile sorun yasamıyorsunuz ph sı olan kaliteli ürünler dir bübchen dediğim gibi cok uyguna veriyorum ....bübchen baby bad 1000ml türkiyede kargo dahil 40 tl civarı hatta marketlerde ankamall da 39.90 ben 28 tl veriyorum kargo alıcıya ayıt ankara da iseniz ortak yerde buluşub ellden verebilirim...bübchen şu rengli şampunlar varya genelde kargozuz 14.90 veya marketlerde de 14.90 ben 12 ye veriyorum kargo alıcıya ait.....veya şu inanılmaz pişik krem bübchenin sadece pişik değil bir cok kapalı yaalara iyi geliyor hatta nasırlı bölgeleri bile iyileşdiriyor genelde 18.90 ben 15 veriyorum... DAHA COK ŞEEYLERİ VAR.yani kaliteli yaşam derseniz kaliteli ürün almanızı tavsiye ederim bebeyinizi ve cocuğunuzun sacları 1 haFTA YIKANMASIN YİNEDE İŞİL İŞİL PARLAYACAKDIR ....hatta kendiniz bile kullanın özelikle baby bad öreniyorum cildinizi bebek gibi yapıyor ve mis gibi kokutuyor...

hu hu hanımlar gönül rahtlıyla benden sipariş verebilirsiniz ptt kargo ile elden teslim ödeyebilirsiniz güvenli

markette 39.90 sizde 28 kargo hariç...
en az 10 tl kargo tutuyo zaten
hiç bi cazibesi yok sizin teklifinizin :26:

arkadasım birkere her markette yok büyük avm lerde var 2. si cnm kargonun kim dedi 10 tl olduğunu 1 kiloluk şey icin 3.50 falan yani yine 10 tl civarı kardasın eğer ankarada isen daha da kardasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…