• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Alman Heyner Oto Koltuğu

musbet

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2010
295
9
68
Kocaeli
arkadaşlar kızıma oto koltuğu alıcam nette araştırırken Heyner Kids Multi Protect Ergo Sp Oto Koltuğu (9-36 Kg) buldum kalitesi çok iyi gözüküyor fiyatıda fena değil 220 tl bu markayı bileniniz kullananınız varmı?

bu markayı hiç duymadım, ama alman markasıysa güvenilirdir. özellikle çocuklar için yaptıkları herşey çok güvenilir oluyor. (oğlumun hemen hemen herşeyi alman markası)

kullanan bilen yokmuş demekki biz sipariş verdik bu hafta içi gelecek oto koltuğumuz bakalım İyimi kötümü ben yazarım artık

arkadaşlar koltuğumuz geldi netten göründüğünden çok daha kaliteli henüz kullanmadık ama kızımı oturttum evde pek bir rahat gözüküyordu

arkadasım bende almayı dusunuyorum bizide bilgilendirirsen sevinirim

canım henüz bebeğim 6 aylık olduğu için kullanma fırsatımız olmadı ama çok kaliteli gözüküyor diğer markaların fiyatları buna göre çok çok yüksek bu koltuğun hem kalitesi iyi hemde fiyatı uygun biz ithalatçı firmadan aldık peşin 215 tl ye çok hızlı gönderi yapıldı kargoya verilirken aradılar daha sonra kargo gelmeden öncede 1 saat sonra ürününüz gelicek diye aradılar teslimat ilgi çok iyiydi.
ben hepsi burada daki yorumlara güvenerek aldım herkes çok memnun kalmış umarın bizde memnun kalırız

Biz bir kaç aydır kullanıyoruz ve çok memnunuz. Kumaşı gerçekten çok kaliteli bunun yanında emniyet kemeri çok kaliteli görünüyor. Bir de sırtlık kısmının geriye doğru yatması çok akıllıca. Ben kesinlikle tavsiye ediyorum. Hatta çocuğunuz uyumuyorsa koltukta biraz gezdirin hemen uyusun,biz öyle yapıyoruz:)
Ürünün Alman firmasına ait olması zaten kalitesini gösteriyor. Ben aldığımda daha pahalıydı ama şimdi uygun fiyata bulabilirsiniz. www.hepsiwebde.com sitesinde uygun fiyata satılıyor.

kızım artık 10 ayını doldurdu ve koltuğumuzu kullanmaya başladık, geçekten çok memnun kaldık sırt kısmının yatmadığını sanıyorduk ama öyle değilmiş birazda olsa arkaya eğiliyor koltuğun sırt kısmı, kızım uyuduğunda rahat edebiliyor çok şükür:)
biz kullandık memnun kaldık alacaklara tavsiye edebiliyorum artık gönül rahatlığı ile.
:emir_bebek:

kızım artık 10 ayını doldurdu ve koltuğumuzu kullanmaya başladık, geçekten çok memnun kaldık sırt kısmının yatmadığını sanıyorduk ama öyle değilmiş birazda olsa arkaya eğiliyor koltuğun sırt kısmı, kızım uyuduğunda rahat edebiliyor çok şükür:)
biz kullandık memnun kaldık alacaklara tavsiye edebiliyorum artık gönül rahatlığı ile.
:emir_bebek:

bizde bugün sipariş verdik..genel yorumlar iyi..bu markayı tercih sebebim hem alman malı hemde almanyada üretilmiş olması ..

Back