dogru hatirliyorsun. benim alman (takildigimiz zamanlarda) bana mektuplar gonderirdi, tatilimizi cizgi kitap haline getirirdi, bulmacalar falan hazırlardi. ama cuma "haftan nasil gecti neler yapıyorsun?" yazsam pazar gecesi uzun uzun cevaplardi. sorunca da "bin misij sivmiyirim, bin hirkisi iyliyim" diyordu. ıyy nefret
bu durumdan rahatsız oldugumu mesajla söyledim, yüzyüze söyledim- hatta ben herkese boyleyim sozunden daha da rahatsiz olduğumu soyledim - onun mesaji digerlerinden farkli sesle geliyor degistirmistim. onu gösterdim :), mektupla bile soyledim "gec cevap isteyince zaten mektup yazıyorum, mesajıma cabuk dön" diye.
hala "hee hee" diyince, yalandan beni kizdirmamak icin gece yatmadan sirf mesaj yazmak icin yazdigini görünce ben de konusmayi kestim. askindan olmedim ya - ki ölsem bile bana boyle davranan insanla isim ne?
sonra bensiz gecen yaklasik bir senede uzun uzun düşünmek icin zaman bulmus, geldi gercek bir iliskiye basladik.
sonra o halden su hale geldi
Eki Görüntüle 3575046
sonra buraya tasindi simdi gördüm ki gercekten de dediği gibiymis. insanlara cabuk dönmüyor, ozensiz mesajlar atmak yerine genis zamaninda uzun uzun yaziyor. bunun (onun nezdinde) sevmemekle - onemsememekle bir alakasi yok. karakteri böyle. çünkü çoook sevdigi ve ozledigi insanlara - hatta babasina karşı da öyle. ocak sonunda pul koleksiyonu yapan babasina mektupta gondermek icin benim koleksiyondan pul sectik ozene ozene, subat sonunda mektubun icine koymak icin turkiyede yetisen cicek tohumlari aldik, martin basinda ben ebrudan kendi kartpostalimi hazirladim. simdi geldik nisana hala mektubunu yazacak diye bekliyrouz. postane eve yuruyerek 5 dakika:) ama ozensiz bir sey yazmaktansa odaklanarak cok guzel bir mektup yazip kaligrafik el yazisiyla özene bezene yazmak istiyor - bu yüzden bekletiyor. bense kartpostal alip duvara dayayip bile yazip atarim - hayata özenme seviyemiz ayni degil

yani "yazmiyorsa sevmiyordur" onermesinin cok dogru olmadigini gördüm.
ama yine de onlarin milliyeti bizi baglamaz. biz türküz ve ilgi severiz yani:) Türk kizinin tüm sevecenligi - ilgiye bogmasini alip ondan Avrupalı kizlar gibi az beklentide olmasini bekleyemezsin