Alman Devletinin yeni karari: Analog yayin kalkiyor !!

vildansu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2008
679
4
Sizede mektup geldi mi bilmem ama 2-3 ay önce mektup geldi icerigi ise iyice sinirlerimi bozdu. Canak antenlerimizi bir dahaki senenin 7. ayina kadar sökmemizi ve digital yayina basvurmamizi istiyorlar. Zorunluymus, cünkü analog yayin yakinda Almanyada gecmeyecekmis. Bunun icin unitymedia'dan bir kac brosürde gönderdiler secimimizi yapmak icin Türk kanallarinin sayisina baktim gayet az. Izledigimiz kanallarin bir kaci yok. Her ay parada ödenecekmis türk kanallarini izlemek icin. Zaten bu avrupa yayinlar sinir bozucuydu onuda elimizden alacaklar. Bu Almanyada yasam git gide pahalilasiyor. Anlasilan yakinda nefes almakta parayla olacak bu ülkede.

hayir canim receiver aliyosun bir sürü türk kanali bakiyosun hemde daha net türk kanallari icin ayrica vergi yok alman resmi kanallari icin o vergi alette 70-80 arasi

aa öyle mi ?? sizin receiveriniz hangi marka ve nerden aldiniz ?? ben pek anlamiyorum bu istende eger memnunsaniz siz bende alayim :) peki avrupa yayinlarinimi gösteriyor yoksa türk yayinida varmi ??

seyhan77, canak antene veya kablolu yayina abone olmadan mi recervierle kanallara bakabiliyoruz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…