• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Alltan muayene sonrası kanama😢😢

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

sipsip52

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2008
876
631
303
İstanbul
Bugun kontrole gitmiştim doktor simir aldı demiştim konu açmıştım çocuk düşünüyoruz 10 gün vardı reglyme azonce WC de peceteyle silmemle sıvı adet kanaması gibi kan geldiğini gördüm ve çok korktum bu neyin kanaması olabilir 😥😰😓😓 Gbebek oluşup oluşmadığını bilmiyoruz ama ona zarar vermiş olabilir mi böyle bi durum yaşayan oldumuu??daha oncede alltan muayene oldum hiç zorluk çekmedim kasmadım da kendimi buda öyleydi zorlanma falan ihtimali için söylüyorum

Bugun kontrole gitmiştim doktor simir aldı demiştim konu açmıştım çocuk düşünüyoruz 10 gün vardı reglyme azonce WC de peceteyle silmemle sıvı adet kanaması gibi kan geldiğini gördüm ve çok korktum bu neyin kanaması olabilir 😥😰😓😓 Gbebek oluşup oluşmadığını bilmiyoruz ama ona zarar vermiş olabilir mi böyle bi durum yaşayan oldumuu??daha oncede alltan muayene oldum hiç zorluk çekmedim kasmadım da kendimi buda öyleydi zorlanma falan ihtimali için söylüyorum
bazen alttan muayenelerde kanama olabiliyor korkmayin

Benim her smear sonrası kanamam olurdu korkmayın 🤗

Bende smear sonrası bulanık bir kanlanma olmustu ıkı uc kere gördüm bence korkulacak birşey yok.

Peki smear testini hamilelik döneminde mi kanamamız oluyordu yoksa normal dönemde mi yaptırdığınzda.cünkü araştırdım hamilelik doneminde olur diye okudum bende
Yoo hamileyken hiç yaptırmadım. Öncesinde çook yaptırdım en az 6 defa ve hepsinde oldu. Çünkü bende yara varmış. Belki siiznde öyle bişeydir. Sonuç çıktı mı peki

Regie 10 gün kala rahimde bebek oluşmuş olmaz kanamada olsa bebeğe zarar vermis olmaz çünkü regle 10 gün varken bebek olmaz daha
Aa öyle mi Bilgim olmadığı için sanırım telaşlanıyorum böyle, şimdi ovülasyonum ayın 6 sıydı 6 sndan beri 6 gün geçti o süreçte spermler bebek oluşmassa ölür diye düşündüğüm için 🙄

Yoo hamileyken hiç yaptırmadım. Öncesinde çook yaptırdım en az 6 defa ve hepsinde oldu. Çünkü bende yara varmış. Belki siiznde öyle bişeydir. Sonuç çıktı mı peki
Yok hayır bir ay sonra çıkacakmış 🤭Şubat ayındada vermiştim testi ama karışıklık olmuş kaybolmuş nasıl oluyorsa🤔 tekrar aldılar bugun

Yok hayır bir ay sonra çıkacakmış 🤭Şubat ayındada vermiştim testi ama karışıklık olmuş kaybolmuş nasıl oluyorsa🤔 tekrar aldılar bugun
Yaa kötü bi talihsizlik olmuş. Umarım bi sıkıntı yoktur 🙃 ama kanama endişenecek bişey değil sanırım

Smear sonrasi hafif kan gelebilir normal demisti benim dr

Canim bende spiral taktirirken smear alindi 2 3 kanamam oldu

Canım alttan muayenede asla bebeğine birşey olmaz. Öyle olsaydı doktorlar hamileleri asla alttan muayene etmezdi.. Bende hamileyim ve hamileliğimin başından beri çeşitli nedenlerle alttan muayene oldum hiç korkmadım zaten bebeğime de birşey olmadı çok şükür.. Hatta en son muayenede vajşnal mantarım vardı doktor baya bi temizledi içimi o işlemde öyle basit birşey değil.. Yani doktorunuza güvenin ve korkmayın.. İnşallah bebeğiniz olmuştur da hamilesinizdir.. Rabbim kalbinize göre versin..

Canım alttan muayenede asla bebeğine birşey olmaz. Öyle olsaydı doktorlar hamileleri asla alttan muayene etmezdi.. Bende hamileyim ve hamileliğimin başından beri çeşitli nedenlerle alttan muayene oldum hiç korkmadım zaten bebeğime de birşey olmadı çok şükür.. Hatta en son muayenede vajşnal mantarım vardı doktor baya bi temizledi içimi o işlemde öyle basit birşey değil.. Yani doktorunuza güvenin ve korkmayın.. İnşallah bebeğiniz olmuştur da hamilesinizdir.. Rabbim kalbinize göre versin..
Ne güzel dua etmişsiniz 😍🤲inşallah çok istiyoruz rabbim isteyen herkese nasip etsin

Back
X