- 18 Mart 2008
- 1.301
- 8
Tanınmış bir parfümeriden allık fırçası aldım, yumuşacıktı...ama kulanmadan önce yıkamak istedim kutusunda durmasına rağmen üstü biraz tozlu gibi geldi, yıkamaz olaymışım. AZıcık kremli şampuanı küçük bir kase suya döktüm, fırçayı hafifçe içine daldırdım sonra çıkartıp azıcık elimde ovaladım ve durulamaya çalıştığımda uzun süre durulanmadı fırça büyük samur ve pofuduk birşeydi zaten içi köpük köpük kaldı belki de uhusu çıktı bilemiyorum...neyse güç bela duruladım bir havluyla suyunu aldım sonra gene havlunun üstüne dikkatlice yerleştirdim sabah baktım kurumamış..
Aslına bakarsanız 2 gündür kurumasını bekliyorum hala içi nemli :uhm: bu arada fırça yarım daire şekline geldi şekli iyice açıldı iyice pofuduk kocaman birşey oldu ki allık sürmenin mümkünü yok anca pudra sürülür herhalde..
Öyle bir açıldı ki yüzümün yarısını kaplıyor kafamçokkarıştı
Ayrıca berbat bir şekilde garip uhumsu kimyasal bir koku var. Mide bulandırıcı düzeyde...
Anlayacağınız fırça daha hiç kullanamadan mahfoldu... Düzeltmek için ne yapabilirim önerisi bilgisi olan var mı? Bu koku geçer mi ki neyin kokusu olabilir?
Aslına bakarsanız 2 gündür kurumasını bekliyorum hala içi nemli :uhm: bu arada fırça yarım daire şekline geldi şekli iyice açıldı iyice pofuduk kocaman birşey oldu ki allık sürmenin mümkünü yok anca pudra sürülür herhalde..
Öyle bir açıldı ki yüzümün yarısını kaplıyor kafamçokkarıştı
Ayrıca berbat bir şekilde garip uhumsu kimyasal bir koku var. Mide bulandırıcı düzeyde...
Anlayacağınız fırça daha hiç kullanamadan mahfoldu... Düzeltmek için ne yapabilirim önerisi bilgisi olan var mı? Bu koku geçer mi ki neyin kokusu olabilir?