Çocuk Hastalıkları Allerset şurup kızlar bakarmisiniz

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

sevvalllllll

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2020
209
93
26
Kızlar bebeğim 16 aylık bayaga yoğun geniz akıntısı var geceleri horluyor hapsiriyor burnu akıyor doktor gittik allerset şurup verdi 10 gün kullanmam için burun spreyi ve iburamin zero verdi bunları kullandım ama iburamin çok fayda etmedi diye düşünüyorum bu allerset şurubun 2. Günü ne kadar süre de etki eder acaba kullanan oldu mu faydasını gören oldumu hiç

Kızlar bebeğim 16 aylık bayaga yoğun geniz akıntısı var geceleri horluyor hapsiriyor burnu akıyor doktor gittik allerset şurup verdi 10 gün kullanmam için burun spreyi ve iburamin zero verdi bunları kullandım ama iburamin çok fayda etmedi diye düşünüyorum bu allerset şurubun 2. Günü ne kadar süre de etki eder acaba kullanan oldu mu faydasını gören oldumu hiç
Bu ilaç alerji ilacı her gün akşamları vericeksin.etki etmesi birkaç günü bulur.

2 gün az, kullanmaya devam edin.alerji tedavisi uzun süreli bir tedavidir. Alerji şurupları çocuğunndurumuna göre yirmi gün bile kullanılabilir doktor verirse. Ben burnu genzi açılınca bırakıyordum

Bu ilaç alerji ilacı her gün akşamları vericeksin.etki etmesi birkaç günü bulur.
Doktora sordum aslında günün her saati verilebilirmis akşam verilmesinde ki ilaç uyku yaptığından sabah uyumasin diye verilmezmis ama ben akşam üstü 8 gibi veriyorum ilacı 2 gün kullandık bugün 3. Kez vericem.insAllah etkisini görürüm

Bence iyi bir profesör e götür bende kızımı hep uzman doktora götürdüm alerji deyip gönderdiler ve öğrendim ki geniz eti ve bademcik büyümüş ameliyat yaptıracağız çocuğum boşuna alerji şurubu içmiş oldu çok uzun zamandan beri

Yorumlarda yanlış ifade edilmiş. Bilgiyi düzeltmek isterim.
Allerset alerji ilacı. Ama allerji için verilmiyor. Vucut mukozal salgı üretimini yavaşlatsın diye veriliyor.. Gece yatmadan 30-45 dk önce yaparsanız geniz akıntısını azaltacağı için rahat uyumasını sağlarsınız..
İburamin zero ise burun mukozasını büzerek şişmiş olan konkaları küçültür.. Böylece saha derin nefes alıp vermesini sağlar. Ancak 5 günden fazla kullanılmaz.
Kortizonlu burun speryi de isteyebilirsiniz. Bu da gene burun mukozasını daraltarak rahat nefes alıp vermesini sağlar ve daha uzun süre kullanabilirsiniz.
Gene serum fizyolojik ile yıkama yaparak nemlendirenilriisniz

Yorumlarda yanlış ifade edilmiş. Bilgiyi düzeltmek isterim.
Allerset alerji ilacı. Ama allerji için verilmiyor. Vucut mukozal salgı üretimini yavaşlatsın diye veriliyor.. Gece yatmadan 30-45 dk önce yaparsanız geniz akıntısını azaltacağı için rahat uyumasını sağlarsınız..
İburamin zero ise burun mukozasını büzerek şişmiş olan konkaları küçültür.. Böylece saha derin nefes alıp vermesini sağlar. Ancak 5 günden fazla kullanılmaz.
Kortizonlu burun speryi de isteyebilirsiniz. Bu da gene burun mukozasını daraltarak rahat nefes alıp vermesini sağlar ve daha uzun süre kullanabilirsiniz.
Gene serum fizyolojik ile yıkama yaparak nemlendirenilriisniz
Iburamin cold ve iburamin zero arasında ne fark var? Cold’un endikasyonları daha mı geniş kapsamlı?

Iburamin cold ve iburamin zero arasında ne fark var? Cold’un endikasyonları daha mı geniş kapsamlı?
İburamin cold da ateş düşürücü +antihistaminik +dekonjestan var. Yani akıntı ile genişlemiş olan burun içini tam büzer kaba tabir ile böylece tam bi rahatlama sağlar.. 2 yaşından küçüklere kullanılmaz. Reçete ile satılır. Kontrole tabidir.
İburamin zero ateş düşürücü+antihistaminik var..
Reçetesiz de alınabilir 1 yaşından büyükler kullanabilir..

İburamin cold da ateş düşürücü +antihistaminik +dekonjestan var. Yani akıntı ile genişlemiş olan burun içini tam büzer kaba tabir ile böylece tam bi rahatlama sağlar.. 2 yaşından küçüklere kullanılmaz. Reçete ile satılır. Kontrole tabidir.
İburamin zero ateş düşürücü+antihistaminik var..
Reçetesiz de alınabilir 1 yaşından büyükler kullanabilir..
Teşekkürler🙏

X