- 1 Kasım 2019
- 2.676
- 4.687
- Konu Sahibi Bortecineee
İyi akşamlar hanımlar. Ben yaklaşık 2 ay önce geniz etimdeki büyümeden dolayı biyopsi olmuştum, Mevsimsel Allerjik Rinit teşhisi koydular ve doktor emzirip emzirmediğimi sormadan Levmont ve burun spreyi yazıp beni gönderdi. Bayramdan beri boğazlarımdan sıkıntı yaşıyorum. Boğazlarım bi acıyor bir iyileşiyor ama sürekli geniz akıntısı ve burun tıkanıklığı, baş ağrısı oluyordu son bir kaç gündür geçmek bilmeyen öksürük de eşlik edince aile hekimine gittim bana allerjik rinit olduğumu söyledi. Kbbye yönlendirdi bende 2 ay önce gittiğimi ve koydukları teşhisi anlattım o da ona göre ilaç yazacaktı ki emzirdiğimi duyunca sadece kortizonlu sprey yazıp bununla idare etmemi ve emzirdiğim sürece alerji ilacını içemeyeceğimi söyledi. Spreyi kullandığımdan beri geniz akıntım ve öksürüğüm daha da çok arttı, öksürmezsem sanki boğulacak gibi hissediyorum kendimi.
Gelelim asıl meseleye, ben kbbnin yazdığı levmont adlı ilacı emziren ve hamileler kullanmamalıdır dediği için kullanmadım. Ama emzirirken ve hamileyken bu ilacı kullanan var mı? Kullansam sıkıntı yaşar mıyım?
Gelelim asıl meseleye, ben kbbnin yazdığı levmont adlı ilacı emziren ve hamileler kullanmamalıdır dediği için kullanmadım. Ama emzirirken ve hamileyken bu ilacı kullanan var mı? Kullansam sıkıntı yaşar mıyım?