geçmiş olsun arkadaşım.bende bu hafta yaptırdım oğluma alerjisi hafif yüksek çıkıyodu bide yumurtadan şüpheleniyoduk.solunum ve besin alerjisi testi yaptırdım.izmir dokuz eylül ünv.hastanesine götürdüm.deride bakılıyomuş bide kanda.ama kanda bakılan daha kesinmiş bende özele sevk etti doktor orayagötürdüm.özel laboratuvarda solunum(toz,polen,küf,mantar,hayvan vs..)ve besin(süt,yumurta,balık,bugday,soya fasülyesi ve fıstık)testi yapıldı.solunum temiz besinde orta derecede alerji çıktı.büyük ihtimalle yumurta oldugunu bildiğim için tek tek hangisi acaba diye test yaptırmayı uygun görmedik bizde doktoruda..benim gittiğim yerde solunum testi 45tl besin alerjisi testi 35tl idi.eger tek tek inceletirsek hangisi diye test başına 30tl imiş..fiyatlar böyle arkadaşım az çok fikrin olsun.çok geçmiş olsun..
evet arkadaşım.randevuyla.çocuk bölümüne alıyosun ordan doktor çocuk alerjisi bölümüne sevk ediyo bu testler hastanede ücretsizde yapılıyo deri üzerinden hani iğne batırılarak.ben kıyamadım doktorda biyer tavsiye etti kanda bakılsın daha kesin sonuç veryo deriye göre dedi bizde dışardan yaptırdık..çünkü kanda yüzde(%) olarak deger veriyo.ama deride kızarıklık oluyo derecesini bilemiyosunki..eger imkan varsa çok pahalı değil..bizim akrabamız oldugu için kolay randevu aldık..sanırım sabah gidip karneyi sıraya koyman lazım aynı günde bakılıyosun zaten.izmirdemisin sen bu araada arkadaşm..
saol arkadasim.ailem izmirde oglumun doktoruda izmirde .mecbur kaldikca gidiyorum.ben ogluma ozelde deri testi yaptirdim izmirde 350 tl ydi..afyonda maalesef doktor bulamadim alerji uzerine mecburen ya izmir ya ankaraya gidecem ama kararsizim.sizden fikir almak istedim.kana nerde baktirdin.orasidami sevkle oluyor canim.
saol arkadasim.ailem izmirde oglumun doktoruda izmirde .mecbur kaldikca gidiyorum.ben ogluma ozelde deri testi yaptirdim izmirde 350 tl ydi..afyonda maalesef doktor bulamadim alerji uzerine mecburen ya izmir ya ankaraya gidecem ama kararsizim.sizden fikir almak istedim.kana nerde baktirdin.orasidami sevkle oluyor canim.
tesekkur ederim arkadasim.peki gittigimde ayni gun islemler bitermi yoksa test icin gunmu veriyolar acaba.Eğer Afyon'daysanız Ankara Hacettepe Üniversitesini tavsiye ederim, alerji üzerine çok iyiler ve labaratuarları da çok iyi. Randevu ile çalışıyorlar ya da isterseniz hocaların muayenehanesi de var. İnternetten hacettepe üniversitesi hastanesi çocuk hastanesi alerji bölümü diye bakarsanız telefonlarına ulaşabilirsiniz, şimdi aklımda değil numara. Geçmiş olsun...
oraya sevkle olmasına gerek yok özel nasıl olsa ben doktorun verdiği numarayı bide istediği testi yanıma aldım aradım gittim.alsancakta dediğim yer eger istersen numarasını ve adresini özelden sana atarım.sen çok pahalı yaptırmışsın buraya göre..istersen bide izmire gelince burda yaptır.şuan nerede oturuyorsun.izmirde nerede annenler..
saol canim verirsen sevinirim numarayi.annem yesilyurtta oturuyor.canm benim bu arada verdiğimiz test sonuçları ankara kızılaya özel bir laboratuvara gönderiliyo sonuçlar ordan geliyo.hatta çıktının sonuçları o laboratuvar çıktısıyla geliyo.alsancakta gittiğim yer köprü pozisyonunda.
günaydın
bende oğlumiçin ankarada bülent şekerele gitmiştim alerji ve astım uzmanı alerji testi istemedi ilk başta , kanda direk varmı diye baktı ter testi istedi bikaç film istedi bizim babamızdada olduğu için genetikmi diye kontrol etti genetik değilse neye alerjisi olduğuna sonra bakarız dedi şükür genetik çıkmadı 5 yaşa kadar çocuklarda alerjen durum görülen bir durummuş 2 yaşa geldiğinde neye alerjisi olduğuna bakalım demişti biz ilaçlı buhar kullanıyoruz zaten şuan .
şimdide kızımın geçmeyen bi öksürüğü var burdada çocuk doktoru bu kadar ilaca geçmediyse alerji testi yapalım kardeşindede var muhtemelen bişeyler dokunuyor dedi onada yarın için randevumuz var nasıl bakacak bilemiyorum sanırım deriden tek tek bakacak . 150 lira
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?