How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Allerji için İstanbul'da aşı tedavisi uygulayan doktor arıyorum.

dainnty

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2010
42
0
36
İstanbul
Merhaba Arkadaşlar,

Aşı tedavisi için önerebileceğiniz doktor var mı? İstanbul için, çok pahalı olmasın lütfen!!:69:

Canım bende kocaelidenim, ist.a aşı olmaya gitmeyi düşünüyorum, bildiğim kadarıyla çapa tıp fakültesinde yani çapada alerji bölümü varmış ve aşı tedavisi yapılıyormuş

Pendik te YASAM TIP MERKEZI nde Kaşif Küçük isimli bir doktor var alerji uzmanı kendisi salı günleri orda bulunuyor ....

Sevgili arkadaşım ben bu allerji derdini on senedir çekiyorum. Aşı tadavisi dahil bir sürü tedavi gördüm ama hiç birinden kesin sonuç almadım. Taki homeopati ye başlayana kadar.
Bende var olan polen, toz, ev akarları, süt, mantar, aliminyum allerjilerinin hepsinden kurtuldum. tadavim 1 yıldan fazla sürdü ama bitti gitti. İnternetden HOMEOPATİ yi araştır istersen ve kendine iyi bir homeopat bul derim. Ama aynı zamanda tıp doktoru olmasına dikkat et. Ben İstanbulda yaşamadığım için oradan birini tavsiye edemiyorum.
Acil şifalar dilerim...

Yedikule Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Alerji polikliniği var, internetten randevu, muayene, alerji testleri vs. çok rahat ve kolay bir şekilde işliyor, 2 doktor mevcut biri erkek diğeri kadın, ben erkek doktorla tedaviye başladım, çok ilgili ve konuya hakim. Sosyal güvenceniz varsa hiç bir ücret ödemiyorsunuz hiç bir tahlil vs. için hatta aşınızı alıp ücretini de sgk'dan tahsil edebiliyorsunuz, şiddetle tavsiye ederim...

Sevgili arkadaşım ben bu allerji derdini on senedir çekiyorum. Aşı tadavisi dahil bir sürü tedavi gördüm ama hiç birinden kesin sonuç almadım. Taki homeopati ye başlayana kadar.
Bende var olan polen, toz, ev akarları, süt, mantar, aliminyum allerjilerinin hepsinden kurtuldum. tadavim 1 yıldan fazla sürdü ama bitti gitti. İnternetden HOMEOPATİ yi araştır istersen ve kendine iyi bir homeopat bul derim. Ama aynı zamanda tıp doktoru olmasına dikkat et. Ben İstanbulda yaşamadığım için oradan birini tavsiye edemiyorum.
Acil şifalar dilerim...

Merhabalar. Eski post biliyorum ama alerji için homeopati tedavisi uygulamışsınız. Şuanda nasılsınız, tedaviyi önerir misiniz?

Merhabalar. Eski post biliyorum ama alerji için homeopati tedavisi uygulamışsınız. Şuanda nasılsınız, tedaviyi önerir misiniz?

selam herbalist ismail yıldız ile tanışmanı öneririm kesin çözüm aloevera jel , kollodiol gümüş suyu v.s

selam herbalist ismail yıldız ile tanışmanı öneririm kesin çözüm aloevera jel , kollodiol gümüş suyu v.s

Eski bir konu ama türkiye hastanesinde prof. dr. recep aydilek var gercekten isinin ehli bir doktor. Ben aşı tedavisi oldum onunla

Son düzenleme:
Back