- 29 Temmuz 2017
- 1.097
- 2.571
- 133
- Konu Sahibi Atommkarincaa
Bilinçaltının Gücü - Joseph Murphy
Okunacaklar listenize ekleyin
Okunacaklar listenize ekleyin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhabalar öncelikle Allen Car yöntemini duydunuz mu bilmiyorum son bir kaç gündür sürekli gözüme çarpıyor açıp izlemek istiyorum ama defalarca sigarayı bırakmayı denedim olmadı son olarak bu yöntemi de deneyeceğim ama ya yine bırakmazsam diye korkuyorum. Bu yöntemi deneyenler var mı..?
Not: Kafanda bitirmek gerek diyeceginizi biliyorum ama bunu da denedim basaramadim
aa gizli gizli bıraktın mıben kitabıyla 2,5 ay bıraktım.
rekorum buydu:)
kitabı sürekli yanında taşımak lazım.
Merhabalar öncelikle Allen Car yöntemini duydunuz mu bilmiyorum son bir kaç gündür sürekli gözüme çarpıyor açıp izlemek istiyorum ama defalarca sigarayı bırakmayı denedim olmadı son olarak bu yöntemi de deneyeceğim ama ya yine bırakmazsam diye korkuyorum. Bu yöntemi deneyenler var mı..?
Not: Kafanda bitirmek gerek diyeceginizi biliyorum ama bunu da denedim basaramadim
aa gizli gizli bıraktın mı![]()
Eğitimine gitmiştim ve bıraktımMerhabalar öncelikle Allen Car yöntemini duydunuz mu bilmiyorum son bir kaç gündür sürekli gözüme çarpıyor açıp izlemek istiyorum ama defalarca sigarayı bırakmayı denedim olmadı son olarak bu yöntemi de deneyeceğim ama ya yine bırakmazsam diye korkuyorum. Bu yöntemi deneyenler var mı..?
Dün gece izliyordum uyuya kalmışımCanimm beennnnn. Gecen konularima bak yorumlarda gormustum biri yorum yapmis bana izledim o aksm ve suan kac hafta oldu saymadim birakali ise yaraiyor en azindan denemeye deger yani ben bile sigara icmekten zevk aldigim halde biraktiysam herkes birakir.
Dün gece izliyordum uyuya kalmışım![]()
Aynen cok uzunDün gece izliyordum uyuya kalmışım![]()
Rüyamda bırakmıştım ama uyanınca yaktım tabi yineAynen cok uzunama uyumadan acik bilincle izlemen lazim yoksa etki etmiyo
![]()
Dün gece izliyordum uyuya kalmışım![]()
Yok yok o paraya sigara alırım o dereceyim yaniİzlediğiniz netten 550 TL ye satılan mı farklı birşey mi
Burada okuyunca merak ettim bakayım dedim 550 TL yi görünce şok oldum da
Sigara içen muhtemelen o parayı çıkarana kadar bırakıyordur
Yok yok o paraya sigara alırım o dereceyim yani
Ücretsiz Allen Car video yazınca çıkıyor 1 saatlik video
yapmayın etmeyin Allah rizasi için yapmayin bakin artik sorumlu oldugunuz bir bebek var bilmiyorum hic alerjik bronsiti yada astimi olan bir bebek gördünüz mu gormediyseniz ben anlatayim gunduz aniden göğüs hiriltisiyla baslayan aglamalar tikanmalar nefes alis verislerinin duzensizlikleri sonra gece oldugunda birden bebegin nefes alamadan tikanmis sekilde uyanması sonrasi ise kostur kostur acile kosmak ya da buhar makinesi ilerleyince devam eden hastane maceralari ilaclar aglamalar devam ediyim mi yapmayın bunu evladiniza amman ben ictim sapasaglam dogdu diyenlere hic lafim yok ben hic icmedim hamileyken ama oglum 2.5 senedir cekiyor ki hamileyken icenlerde bebegin astim bronsit olma ihtimali cok daha fazla bundan gerisi vicdaninizla size kalmisBen bırakmayı hiç istemiyorum ya ama hamileyim şu an. Doktorum bırakırsan çok iyi olur ama bırakamazsan günde 1-2 tane içebilirsin dedi. Benim mide bulantılarımı sigara geçiriyor bir tek. Ki önceden mide bulantısı yaptığı da oluyordu bilmiyorum şu an resmen içmezsem kötü oluyorum. Eşim içmiyor ama çevremdeki herkes içiyor. Sonra bir markanın sigarasına geçtim bütün oranları %1, nikotin oranı %0,1. Ama kesmedi çünkü aşırı slim. Her zaman içtiğime geri döndüm o yüzden. Bıraksam çok iyi olur ama hiç istemiyorum gerçektengünde bir paket içerken şimdi günde 3-4 taneye düşürdüm ona bile zor alıştım. Keşke hiç başlamasaydım da şimdi bu kadar zorlanmasaydım
bir de sigaranın ardından ev yapımı yoğurt yenildiğinde birazcık da olsa zehrini alır diyor etrafımdakiler. İçeceksen öyle iç diyorlar.
İşe yarıyor ama sonuçta kafada bitiyorMerhabalar öncelikle Allen Car yöntemini duydunuz mu bilmiyorum son bir kaç gündür sürekli gözüme çarpıyor açıp izlemek istiyorum ama defalarca sigarayı bırakmayı denedim olmadı son olarak bu yöntemi de deneyeceğim ama ya yine bırakmazsam diye korkuyorum. Bu yöntemi deneyenler var mı..?
800 lirayı onlar bana versinler seminer almadan birakiyimBunlar beni arayıp konferans vereceklerini 800 tl kadarda para istediler bende öyleyse ilgilenmiyorum iyi günler dedim
evet 3,5 sene oldu bir kez 5 dklık bir video vardı onu izledim sadeceBirakabildiniz mi
Hangi video ki o.evet 3,5 sene oldu bir kez 5 dklık bir video vardı onu izledim sadece
İzledimm her sigara içeceğimde videodaki animasyon aklıma gelse de yine içiyorum aşırı etkili olduğu söylenemez yaniHangi video ki o.
Şu bir saatlik olanı izlemek istiyorum ama nedense hep bir engel çıkıyor, yada çıkartıyorum. Sanırım izlersem bırakırım endişesi var![]()