Allen Car

Atommkarincaa

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2019
513
715
103
Merhabalar öncelikle Allen Car yöntemini duydunuz mu bilmiyorum son bir kaç gündür sürekli gözüme çarpıyor açıp izlemek istiyorum ama defalarca sigarayı bırakmayı denedim olmadı son olarak bu yöntemi de deneyeceğim ama ya yine bırakmazsam diye korkuyorum. Bu yöntemi deneyenler var mı..?
Not: Kafanda bitirmek gerek diyeceginizi biliyorum ama bunu da denedim basaramadim

O yöntemi bilmiyorum ama bir tanıdığım 30 senelik içicilikten sonra ki hamileyken bile içmiş, tek seans hipnozla tiksinip bırakalı yıllar oldu.
Denediniz mi?
Bunu ilk kez duyuyorum doğruyu söylemek gerekirse
Hayır denemedjm

Hipnozu bir araştırın derim.
Tanıdığım ablada gözlerimle gördüğüm için öneriyorum.
Tabi kim nerede yapıyor, ya da herkeste etkili mi bilemiyorum.

Cok duydum yaptirip da tiksineni. Ancak yan etkileri oluyormus. Mesela gecmiste olan bir tik geri gelebiliyormus. Bende gozde tik vardi. Surekli kirpiyordum ustelik burunda da vardi . Cok zor kurtuldum bunlardan. O yuzden korktum ben bu hipnozdan. Biraktirdigini cok soyleyen var bu aralar aklimdan gecmiyor degil artik benim de. Emziriyorum ve vicdanim cok sizliyor her icisimde.

Konu sahibi sana da sunu soyleyim. Allen carla ben birakamadim. Ama istersen sen onu da bir dene. Ise yaradigini soyleyen cok.

Cok duydum yaptirip da tiksineni. Ancak yan etkileri oluyormus. Mesela gecmiste olan bir tik geri gelebiliyormus. Bende gozde tik vardi. Surekli kirpiyordum ustelik burunda da vardi . Cok zor kurtuldum bunlardan. O yuzden korktum ben bu hipnozdan. Biraktirdigini cok soyleyen var bu aralar aklimdan gecmiyor degil artik benim de. Emziriyorum ve vicdanim cok sizliyor her icisimde.
Geçmişte yaşanılan ve bırakılan bir davranış varsa tabi mantıken tetkleyebilir.
Bana anlattığında o abla içtiği ilk an düşündüğünü ve içtiği ilk nefese en kötü duygularını yüklendiğini anlatmıştı.
Yani içilen ve alışkanlık haline getirilen anlara yöneliyorlarmış, hayatın diğer alanıyla ilgili değil demişti.

Emzirme sırasında ben de içtim, emzirdikten sonra içtim hep.
O iki saat boyunca tekrar emzirme yapmadım, içerken üzerime giydiğim bir kapşonlu kıyafet vardı üzerime sinmesin diye.
Bırakmak yerine böyle çözümlere girmiştim.
Zor valla, hamileyken günde 1 tane hakkım vardı.
Kimseyi kınamaya da akıl vermeye de haddim yok o sebeple.

Geçmişte yaşanılan ve bırakılan bir davranış varsa tabi mantıken tetkleyebilir.
Bana anlattığında o abla içtiği ilk an düşündüğünü ve içtiği ilk nefese en kötü duygularını yüklendiğini anlatmıştı.
Yani içilen ve alışkanlık haline getirilen anlara yöneliyorlarmış, hayatın diğer alanıyla ilgili değil demişti.

Emzirme sırasında ben de içtim, emzirdikten sonra içtim hep.
O iki saat boyunca tekrar emzirme yapmadım, içerken üzerime giydiğim bir kapşonlu kıyafet vardı üzerime sinmesin diye.
Bırakmak yerine böyle çözümlere girmiştim.
Zor valla, hamileyken günde 1 tane hakkım vardı.
Kimseyi kınamaya da akıl vermeye de haddim yok o sebeple.

Doktorum bana da gunde 5 hak vermisti ama icmedim. O zaman sasirtici sekilde dayandim. Ama emzirmede duramiyorum. Dedigim gibi yapiyorum bende. Emzirip oyle iciyorum. Ama yine de igrenc iste. Biseye bagimki olmak cok igrenc :(

Merhabalar öncelikle Allen Car yöntemini duydunuz mu bilmiyorum son bir kaç gündür sürekli gözüme çarpıyor açıp izlemek istiyorum ama defalarca sigarayı bırakmayı denedim olmadı son olarak bu yöntemi de deneyeceğim ama ya yine bırakmazsam diye korkuyorum. Bu yöntemi deneyenler var mı..?
Not: Kafanda bitirmek gerek diyeceginizi biliyorum ama bunu da denedim basaramadim

Bende işe yarıyor allen carr yöntemi ama öncelik kafada bitirmek yine. Video ya da kitap mucize değil, sihirli değnekle dokunmayacak size. Gerçekten bırakmak istiyorsanız başarılı bir yöntem. Kitap daha etkili bence.

Doktorum bana da gunde 5 hak vermisti ama icmedim. O zaman sasirtici sekilde dayandim. Ama emzirmede duramiyorum. Dedigim gibi yapiyorum bende. Emzirip oyle iciyorum. Ama yine de igrenc iste. Biseye bagimki olmak cok igrenc :KK43:
Hayatım boyunca bie tek çocuklarım için bırakırım deyip kafamda hamilelikle şartladım.
Ama başaramadım, belki de ömrüm boyunca bını söylediğimden olabilir ama resmen sigara aşerdim ben.
Hiç tiksinmeden sokakta başkaları içince ohhh miss koktu diyordum.
Değişik işte...

Gerçekten bağımlılık çok fena.
Anne olmak isteyen kadınların böyle bir durumu varsa, hemen bırakmalarını öneririm.
Çünkü zorunlu hale gelince başarılamıyor.

Hayatım boyunca bie tek çocuklarım için bırakırım deyip kafamda hamilelikle şartladım.
Ama başaramadım, belki de ömrüm boyunca bını söylediğimden olabilir ama resmen sigara aşerdim ben.
Hiç tiksinmeden sokakta başkaları içince ohhh miss koktu diyordum.
Değişik işte...

Gerçekten bağımlılık çok fena.
Anne olmak isteyen kadınların böyle bir durumu varsa, hemen bırakmalarını öneririm.
Çünkü zorunlu hale gelince başarılamıyor.

Aynisi bana da oldu. Icen olsa icim giderdi. Bu sebepten esim benimle birlikte birakti. Arkadaslarim yanimda icmedi. Cok zor oldu. Ben de resmen aseriyordum. Ama esim bebegimize zarar verirsen sana hakkimi helal etmem dedi. Belki de bu kamçiladi beni.

BEN VARIM

Allen car cok farkli bir sey psikolojini cok guzel etkiliyor dene bence...ben 11 yil ictim su an hamileyim ve okdr midem bulandi ki sanirim hamilelik yuzunden birakmak durumunda kaldim

Ben bırakmayı hiç istemiyorum ya ama hamileyim şu an. Doktorum bırakırsan çok iyi olur ama bırakamazsan günde 1-2 tane içebilirsin dedi. Benim mide bulantılarımı sigara geçiriyor bir tek. Ki önceden mide bulantısı yaptığı da oluyordu bilmiyorum şu an resmen içmezsem kötü oluyorum. Eşim içmiyor ama çevremdeki herkes içiyor. Sonra bir markanın sigarasına geçtim bütün oranları %1, nikotin oranı %0,1. Ama kesmedi çünkü aşırı slim. Her zaman içtiğime geri döndüm o yüzden. Bıraksam çok iyi olur ama hiç istemiyorum gerçekten :( günde bir paket içerken şimdi günde 3-4 taneye düşürdüm ona bile zor alıştım. Keşke hiç başlamasaydım da şimdi bu kadar zorlanmasaydım :( bir de sigaranın ardından ev yapımı yoğurt yenildiğinde birazcık da olsa zehrini alır diyor etrafımdakiler. İçeceksen öyle iç diyorlar.

Hastanelerde sigara bırakma poliklinikleri var artık, bence oralara gidip profesyonel yardim alın, herkesin bağımlılık derecesi ve seviyesi farklı oba göre destek almak daha etkili olacaktır.

Bir arkadaşım bu yöntemi uygulayan bir merkeze gitti. Şuan hala baca gibi tütüyor. Zira kendisinde irade denen şeyden eser yoktu en başından beri. Sigara içmek için sürekli bir bahanesi vardır, sigarayı kendi değil de hayatına girecek bir mucize bıraktıracakmış gibi davranır. Ondan önce başka bir arkadaşı gitmiş aynı merkeze, zaten onun tavsiyesiyle gitmişti, o arkadaşı bırakmış mesela.

Kısaca hiçbir tedavi yöntemi mucizeler yaratmıyor, iş sizde bitiyor. Gerçekten kararlıysanız, sigaraya başlamak için bahane peşinde koşacak kafada değilseniz, bırakırsınız.

Ben bırakmayı hiç istemiyorum ya ama hamileyim şu an. Doktorum bırakırsan çok iyi olur ama bırakamazsan günde 1-2 tane içebilirsin dedi. Benim mide bulantılarımı sigara geçiriyor bir tek. Ki önceden mide bulantısı yaptığı da oluyordu bilmiyorum şu an resmen içmezsem kötü oluyorum. Eşim içmiyor ama çevremdeki herkes içiyor. Sonra bir markanın sigarasına geçtim bütün oranları %1, nikotin oranı %0,1. Ama kesmedi çünkü aşırı slim. Her zaman içtiğime geri döndüm o yüzden. Bıraksam çok iyi olur ama hiç istemiyorum gerçekten :KK43: günde bir paket içerken şimdi günde 3-4 taneye düşürdüm ona bile zor alıştım. Keşke hiç başlamasaydım da şimdi bu kadar zorlanmasaydım :KK43: bir de sigaranın ardından ev yapımı yoğurt yenildiğinde birazcık da olsa zehrini alır diyor etrafımdakiler. İçeceksen öyle iç diyorlar.
Sigara içen hamile görünce gözlerimi kapatıp şu dünyadan soyutlanasım geliyor yemin ederim.

Canimm beennnnn. Gecen konularima bak yorumlarda gormustum biri yorum yapmis bana izledim o aksm ve suan kac hafta oldu saymadim birakali ise yaraiyor en azindan denemeye deger yani ben bile sigara icmekten zevk aldigim halde biraktiysam herkes birakir.

Back
X